Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 190
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Под Сините камъни
Оная бледоликата може да е Серенай, знае ли човек ...а бе 'земи едната ...удари другата...не ги дишам просто...ай наздраве...cheers  по тоя случай..
Ренате  наздраве!Ама сякаш е по добре да е Серенайката.Абе тя и Хазалчето е бледолика та знае ли човек  Mr. Green

# 511
http://www.youtube.com/watch?v=vp4zFt3DsiU
Поздравче.
Ами аз изключих че и тя беше замесена за което се извинявам. Но ако е така бизнес като този може да я срине в смисъл такъв феновете и може де нея харесват нещо от този род разбрахте ме какво имам предвид. А аз съм сигурна че няма да се замеси Чаги с нея.По вероятно да се замеси с Хазал.

# 512
  • У Диспансера ...♥♥♥
не е Серенай Ренате ние и викаме така и момичето затова го е написала по този начин,ама тя беше писала че не е много сигурна newsm78

# 513
и аз съм бледолика да не става въпрос за мене  hahaha

# 514
А пък другарката Деа, да 'земе да уточни, коя е тая, да не фърля само димки и да се изнизва като ф*сня из гащи... Joy Joy Joy Joy

# 515
И аз съм бледолика. Да не съм аз аааа. Mr. Green

# 516
  • в подножието на планината

Не вярвам Чаги да е толкова глупав, че да се хване с това чудо на природата... Mr. Green

# 517
  • У Диспансера ...♥♥♥
абе Гюнеш бе момичета аз почнах да и викам така  и затова не е уточнила за името Joy Joy Joy

# 518

Не вярвам Чаги да е толкова глупав, че да се хване с това чудо на природата... Mr. Green
Гиземката нали пускаше пиари,че се обичали а у  newsm78

# 519
  • Под Сините камъни
А пък другарката Деа, да 'земе да уточни, коя е тая, да не фърля само димки и да се изнизва като ф*сня из гащи... Joy Joy Joy Joy

Другарката утре ще се обясни така писа  Grinning.
Ирка аз знам,че на Гиземката така викахме ама всичките като взеха да казват че не са видели чак взех за се съмнявам в себе си  Mr. Green

# 520

Гиземката нали пускаше пиари,че се обичали а у  newsm78

Тя разправяше наляво и надясно, че имало нещо между тях... Sick  иска и се... Wink

# 521
Снежи, привет! Hug
Аз съм си тук, просто трудно ме свърта на едно място...
хайманосвам си из сериалите които харесвам и гледам. Joy Joy Joy

30 минути...30, какво да се направи, няма да мрънкам. Stop Laughing
Поне беше хубав откъса който излъчиха. Peace

Г-н Ръза...е, толкова е гузен заради премълчаната истина за новата работа с Вейсел, заради това, че пренебрегна Зехра не споделяйки с нея, че сега много загрижен, че се уморила, а преди това даже на подмятането на Вейсел за това кой може да изчисти предложи да наемат жена.... да не повярваш това Ръза ли е? Mr. Green
Глупави са ми принципите му, ама добре така е решил-избора е негов, нещото което по не мога да приема е лицемерното им ползване, един път така, друг път на иначе, както му е удобно за усещането за справедливост. Mr. Green
Много мил и разбран се оказа изведнъж, по-нисък и от тревата...защото знае, че е виновен... Mr. Green

Зехра...много й харесвам хапливия език, така на място реква всичко. Peace
Признавам я, колкото и да беше наранена и предадена от Ръза, като съпруга, като жената, човека до него в живота му, не го изостави, все пак помогна за офиса им.
Това се казва лоялност, това е брака...да си до човека и решенията му, макар и без да си съгласен с тях. Това е да поемеш ангажимента и отговорността да си с някой, дори когато той не заслужава това.

Вейсел...рядко неприятен човек. Mr. Green
Зехра не случайно не го харесва. Дребна душица, дребен във всичко, даже и в лицемерието си... Mr. Green

За другите след малко, че току виж сте изписали темата... newsm78 Joy Wink

# 522
  кво разправяш че си влюбена айде дур Mr. Green
Joy Joy Joy

# 523

[/quote]
ми може не е изключено, ама заедно не ми се вярва, те в Турция не искат заедно научастват, каму ли тук  newsm78
[/quote]

А защо не искат заедно да учавстват? Момичета, доста съм поизостанала с материала, но се опитвам да наваксам  Embarassed

# 524

Гизем е Рапунцел, Бледоликата и Гюнеш... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт