Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 100
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • У Диспансера ...♥♥♥
Имай те милост към момичето не стига че се опитва да разхвърля да чупи.А иначе меда е хубаво и сладко  но аз предпочитам Чаги с сметана целия ама и гол оха направо го облизам от раз. Естествено Хазал може да ме е изпреварила ама нищо. Лека от мен и недей те много да го облизвате Чаги оставете за Хазал.
ние меда го нямаме за романтични цели,по скоро на изтезание го докарваме  Grinning
като Халидулко ставаме  Mr. Green

# 676
Ето така си се снимат нашичките...хем са заедно,хем не са...страхуват се от химическата си реакция при близост  hahaha hahaha hahaha

Хазалчето си легна.Ще я последвам и аз...

# 677
  • У Диспансера ...♥♥♥
той Левент като го цапардоса Емко и си удари главата,тогава в линейката вече разбра че е влюбен в нея,явно много силен е бил удара Mr. Green

# 678
Ивее, лека и утре да се събудиш в пълна бойна готовност, щото а си отстъпила - а ти взеха Чаги. Сега си им взела страха, захождат странично  и те дебнат. Оправяй се бързо. Нали палатки на Босфора шъ опъваме, туй онуй. Hug

# 679
да апнем,че заслабнахме  Mr. Green

# 680
Ирка, неее още отпреди си знаеше Левент - затова даде на Фери компаса, да знае де да го намери. /Не че тя щеше да го търси/ А от удара на Емко положението само се затвърди - завинаги, така да се каже.

# 681
ши му турна един плик на Халилчо за секи случай  Mr. Green
Скрит текст:

# 682
Оппааа, Релаксче! Така и аз ставам първа спортистка, на тоз стадион ежечасно и ежеминутно може да ме намерите.

# 683
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, неее още отпреди си знаеше Левент - затова даде на Фери компаса, да знае де да го намери. /Не че тя щеше да го търси/ А от удара на Емко положението само се затвърди - завинаги, така да се каже.
 ми той и даде компаса  като се сбогуваха за спомен да намерела пътя,и щеше да заминава с яхтата,почна си я стяга човека и Емко тогава го ступа и след това Левент се отказа да си тръгва newsm78

# 684
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
  ми туй атлетично тяло как ши скриеш Mr. Green

# 685
  • София
 Joy Joy както винаги се спуквам от смях с вас  Joy А сега и вие малко да се посмеете да ви споделя как гледам аз филма: от 27 серия се отива направо на 57 после 62 и 63 нямааа 6-5  Joy какво да направя много ми е интересно Grinning айде отивам да си доглеждам  Popcorn

# 686
Снежи, лягаш ли си вече? Лека. До утре.

# 687
Емир...малко по-спокоен най-накрая да го видя и него, изтормози се и той. Rolling Eyes
Че не се е отказал от Фериха-не е, ама забави темпото, че беше непосилно вече дори за него, дори за упоритостта и силата на любовта му.
Хареса ми, че беше по-сдържан с нея, придържаше се поне привидно към проекта им заедно, мълчаливо я изпиваше с поглед... Peace Grinning

Успя да си наложи една лична дистанция по отношение на нея/на Фериха/, дистанция която беше повече от наложителна, иначе рискуваше да лудне напълно.

Наистина като че ли забрави, че съществува реалност и извън Фериха, но само той сам си знаеше какво му коства случилото се между тях до тук. Rolling Eyes

Любовта му към нея преобърна живота му, случилото се и случващото се го свари определено неподготвен, всички решения идваха в движение, сам не знаеш кое и как да е... newsm78

Можеше да бъде и по-полезен на Корай в случая с Ханде, ако не към Ханде, поне към Корай да прояви повече заинтересованост към неговите тревоги в момента, но поне беше честен и искрен с него, и това е нещо. Peace

Неви, Левент ми е и на мен много симпатичен. Peace

# 688
Скрит текст:
  ми туй атлетично тяло как ши скриеш Mr. Green
тялото си му е наред само у мусурата ме притеснява  Mr. Green

# 689
Ирка, той капитанът само си търсеше повод да не тръгне, а да остане при Ферито. Хем сърби, хем боли. Емко, ако не го беще цапардосал като нищо сам щеше да се цапне с нещо и да си остане, на Ферито при големите очи. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт