СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 2

• 81 968
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Точно в магазин за стари учебници търсих, още не съм ги обиколила всички,
за днес съм планирала Славейков и два магазина около Сердика
(имам работа в района).
В интернет намерих на едно място със срок на доставка 10 работни дни,
ще го ползвам в краен случай.
Пуснах запитване тук, защото госпожата е преподавала на деветокласници преди нас,
предполагам по същия учебник, а оказва се, излязъл от употреба преди години учебник не
се намира толкова лесно. Аз лично съвсем откровено поставям под съмнение целесъобразността
на това издирване, но никой не ме пита.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 15:55 от Carmela Biscuit

# 571
Пуснах запитване тук, защото госпожата е преподавала на деветокласници преди нас,
предполагам по същия учебник, а оказва се, излязъл от употреба преди години учебник не
се намира толкова лесно. Аз лично съвсем откровено поставям под съмнение целесъобразността
на това издирване, но никой не ме пита.
Щом ти не намираш, вероятността други родители да са успели клони към чиста нула, предполагам че ще се организира някакво масово преснимване или недай си Боже може и да смени учебника..

# 572
Включвам се с молба - издирвам този учебник по история за 8 клас:

http://www.prosveta.bg/?go=books&p=detail&bookId=597

Спрян е от продажба и е заменен с нов, не го намерихме в борсата и в магазина на "Просвета",
но разбира се, "любимата" ми учителка по история, която тази година ще преподава и на двамата,
държи точно на него  Rolling Eyes.

Намерих го на щанд за употребявани учебници. Само да не се окаже, че поради невъзможност всички да го осигурят, ще го сменят с друг Simple Smile

# 573
  • София
И аз го намерих в магазина за стари учебници край ст. Сердика  Grinning.
Сега само оставаше да го сменят  Mr. Green

# 574
    Мами, дали имате от каки и батковци учебник по Информационни технологии /"бял със зелени надписи"?/, по БЕ и по Литература на "Просвета" и Практическа граматика на "Хермес". С баткото такива работи не са ни трябвали /Люси... newsm68 newsm68/.

# 575
  • София
Има съобщение за РОДИТЕЛСКИ СРЕЩИ

(за тези, които не се сещат да ровят в сайта)

# 576
  • Sofia, Bulgaria
Някой ако иска блок-флейта Ямаха - 10лв, да ми пише на лични

# 577
  • Sofia, Bulgaria
Някой ако иска блок-флейта Ямаха - 10лв, да ми пише на лични
Не е налична вече

# 578
  • София
Здравейте,
може ли да ми кажете в коя/кои тема/теми се "списва" за матурите след 7 клас и въобще кандидатстването след 7-ми клас в СМГ? - нещо не мога да се ориентирам, не познавам добре форума.

# 579
Здравейте,
може ли да ми кажете в коя/кои тема/теми се "списва" за матурите след 7 клас и въобще кандидатстването след 7-ми клас в СМГ? - нещо не мога да се ориентирам, не познавам добре форума.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=738466.525
Добре дошла   bouquet

# 580
  • София
Здравейте,

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=738466.525
Добре дошла   bouquet

Много, много благодаря!   bouquet

# 581
  • Вече на светло в София
Да питам 8-мокласните мами: По кой учебник учите английски? Ние сме по  Оpportunities част 1 . Струва ми се, че нивото му е много ниско и сина ми май проспива часовете Wink

# 582
  • София
И ние сме по този учебник. Вие в коя паралелка сте? Щерката е в "Г".

# 583
  • Вече на светло в София
И ние сме по този учебник. Вие в коя паралелка сте? Щерката е в "Г".
в "Д"
Във вашата паралелка сина ми има няколко приятелчета и една съученичка от старото даскало. Много съжаляваше, че не е там. Казва, че вашия клас е по-готин. Ще ходите ли на екскурзията?

# 584
  • София
Класът е готин, но щерката се цепи от колектива, не обича екскурзии и категорично отказва, въпреки че все още се опитвам да я убедя. При вас екскурзия ще има ли?

Общи условия

Активация на акаунт