СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 2

• 81 931
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Браво! Чудесно интервю!  Дано повече родители осмислят финалното послание!

# 601
Чудесно интервю! Все повече вярвам, че г-н Стоянов е правилният човек за поста Директор!
Синът ми прочете интервюто и щеше да се пръсне от гордост!

# 602
  • столицата
Можете ли да ме ориентирате във времето как са разположени  датите за изпита за СМГ и евентуално  записванията и т.н. Целта ми е все пак да направя и някакви планове за догодина. Дали  до края на юни  формалностите са приключили? Става въпрос за изпита след 4 клас, да уточня.

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 14:12 от galimar

# 603
Можете ли да ме ориентирате във времето как са разположени  датите за изпита за СМГ и евентуално  записванията и т.н. Целта ми е все пак да направя и някакви планове за догодина. Дали  до края на юни  формалностите са приключили? Става въпрос за изпита след 4 клас, да уточня.

На сайта все още стои старата наредба за прием и график за дейностите по провеждане на изпита

http://smg-bg.info/index.php?option=com_content&view=categor … 43&Itemid=159

# 604
Здравейте, търсих къде ли не и открих темата ви. Моля ви някой да ми даде телефон за връзка с някой директор или преподавател в СМГ, който да ми отговори на няколко въпроса. И МОЛЯ ТЕЛЕФОНА ДА Е ГЛОБУЛСКИ! Много ще ми помогнете. Благодаря предварително!

# 605
Здравейте, търсих къде ли не и открих темата ви. Моля ви някой да ми даде телефон за връзка с някой директор или преподавател в СМГ, който да ми отговори на няколко въпроса. И МОЛЯ ТЕЛЕФОНА ДА Е ГЛОБУЛСКИ! Много ще ми помогнете. Благодаря предварително!

Ти в ред ли си бе човек???
Защо ще се набутваш да му звъниш - дай си твоя телефон тук, ако не директорът, поне зам. директорът ще ти дрънне да ти задоволи интереса.

# 606
Как така? Не мисля, че директора влиза в тази тема. Моля ви хора дайте ми някакъв телефон, важно е.

# 607
089 1111 11 11
Глобулски е. Grinning

# 608
089 1111 11 11
Глобулски е. Grinning
Много ти благодаря! Още утре сутринта ще звънна да ги попитам. Нямаш си и на предтава колко ми помогна Hug

# 609
  • София
089 1111 11 11
Глобулски е. Grinning
Много ти благодаря! Още утре сутринта ще звънна да ги попитам. Нямаш си и на предтава колко ми помогна Hug

Ти с всичкия ли си? Не виждаш ли, че те бъзикат? Фран, точно от теб не го очаквах Wink

# 610

Какво искаш да попиташ?

# 611

Какво искаш да попиташ?

Защо ти е директорът? Питай тук, ние знаем всичко  Mr. Green.

# 612
Е стига де! Големи хора сме, приляга ли ни да лъжем така!
Добре ще питам тук. Синът ми иска да се премести от ПМГ Перник в СМГ София. Сега е 10 клас и не знам дали е възможно това да стане например след края на 1-ви срок? Има ли някакъв изпит, също и искам да знам какви са специалностите  и дали има същата като неговата, защото той е с математика и информационни

# 613
Е стига де! Големи хора сме, приляга ли ни да лъжем така!

Лъжем е много неориентирано определение... Като родител на дете с аспирации за СМГ би следвало да имаш необходимия минимален интелект за да разбереш, че ти се подиграваме, а не те лъжем Simple Smile
За подигравките... сам си си ги заслужил.

Като оставим настрана, че самото искане за телефон на ръководен кадър от СМГ, който да отдели време за личния ти проблем е нагло, искането този телефон да е към определен оператор прекрачва всякаква граниица на приличие.
Не знам как очакваш адекватен отговор на подобен въпрос по телефона - такива запитвания се правят на място! Отдели време, отиди в гимназията, помоли за среща със секретарка и обясни молбата си на нея. Ако има някакви свободни места в набора, който те интересува, вероятността за което е минимална според мен, ще ти бъде обяснено какво ще се изисква от детето.
По телефона (даже и глобулски да е) се поръчва храна, а не се решава преместване в ново училище.

# 614
Бих отишъл да попитам, но не съм от София. На 3 часа път сме. Все пак ще се радвам ако някой отговори на въпросите ми. А и мисля, че всяко училище трябва да има поне един нормален телефон, на който да се свързват хора с въпроси. ПМГ е много по-малко училище, а си имат 3 телефона и можеш по всяко време да звъннеш и да питаш ако нещо те интересува Peace

Общи условия

Активация на акаунт