СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 2

• 81 931
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Бих отишъл да попитам, но не съм от София. На 3 часа път сме. Все пак ще се радвам ако някой отговори на въпросите ми. А и мисля, че всяко училище трябва да има поне един нормален телефон, на който да се свързват хора с въпроси. ПМГ е много по-малко училище, а си имат 3 телефона и можеш по всяко време да звъннеш и да питаш ако нещо те интересува Peace

Разбира се, че всяко училище трябва да има телефон за връзка. Такъв имат както ПМГ Перник, така и СМГ.
Конкретно телефоните на СМГ са публикувани на сайта им, в секция контакти!!
Разбира се, не отговарят на изискванията ти - няма телефона на директора и мамка им, не са Глобулски.

# 616
  • София
Извинявайте, че спамя и се намесвам, следя темата ви от интерес към СМГ, но от снощи я ползвам за повишаване на настроението и много се смея!Благодаря! Hug
Не търсете нищо между редовете, съвсем откровена съм! rotfImbo

# 617
Това да не е нов начин за набиране на телефони и имена за телефонни измами? Simple Smile #2gunfire

# 618
Е стига де! Големи хора сме, приляга ли ни да лъжем така!
Добре ще питам тук. Синът ми иска да се премести от ПМГ Перник в СМГ София. Сега е 10 клас и не знам дали е възможно това да стане например след края на 1-ви срок? Има ли някакъв изпит, също и искам да знам какви са специалностите  и дали има същата като неговата, защото той е с математика и информационни

Няма такава специалност в СМГ. И по принцип не може да се мести. Изключения винаги има де, ама трябват "аргументи". Освен това сигурна ли си, че детето ти ще се справи и няма да си развали успеха за дипломата като се премести?

# 619
Утре в колко часа трябва да са пред СМГ за тръгването към Габрово?

# 620
  • София
Утре в колко часа трябва да са пред СМГ за тръгването към Габрово?
И аз се присъединявам към питането, както и за часа на връщане?

# 621
Дъщерята спомена 7.15, но тя няма да ходи, така че информацията не е 100% сигурна.

# 622
В 6.50 сутринта.

# 623
За тези, които рядко влизат в сайта на СМГ, публикувам последната новина от там:

"Организират се безплатни шофьорски курсове за отличници  /успех над 5.50/ от 11 и 12 клас.
За останалите ученици-промоционална цена 298 лв.
Справки и записвания на тел.:0887304661 и 0888088358"

Според мен трябва 12-токласниците на СМГ да имат право и на избор - курсът да бъде за шофиране с ляв или десен волан  Wink

# 624
  • София - Варна

Според мен трябва 12-токласниците на СМГ да имат право и на избор - курсът да бъде за шофиране с ляв или десен волан  Wink

Laughing

# 625
"Организират се безплатни шофьорски курсове за отличници  /успех над 5.50/ от 11 и 12 клас.
За останалите ученици-промоционална цена 298 лв.
Справки и записвания на тел.:0887304661 и 0888088358"
Супер! Peace
Дъщеря ми вече изкара курса, иначе би се възползвала.

# 626
  • София
Това е чудесна новина, благодаря!
Моля всеки, който има навика да посещава сайта, нека да пише и тук, за тези, които нямат този навик  Blush

За безплатното не коментирам, евала! А дори за неотличниците цената е много добра. Чудесно!

# 627
Здравейте, искам да питам има ли стипеднии? И ако да за какъв успех и колко пари се взимат?

# 628
  • София
Мисля, че още няма яснота. Поне на последната родителска среща нямаше. Единственото, което ни казаха е, че има доста отличници, а парите са малко, така че положението не е розово. Или трябва да се вдигне летвата на успеха, или да се намалят дажбите.

# 629
  • София
Моята информация е за 5.70. Това е поредното безумие на държавата!!! Не може да се приравняват училищата по такъв начин, за всички е ясно, че не са равностойни отличните оценки!

Общи условия

Активация на акаунт