Разваляне на Магии

• 512 420
  • 994
  •   1
Отговори
# 570
  • софия-napoli
Това само на мястото където тя беше ли да го направя или в къщата където живея?
Ок, всичко ще направя.

Може да си наръсиш навсякъде,знаеш ли как хубаво чисти.

# 571
Значи може да направи следното. Измита апартамента с истинска метла ( от естествените ) от вътре навън. След това напръскваш навсякъде със светена вода и китка здравец. След което на масата в пепелник или в чинийка запалваш един въглен за кадене ( продават ги в църквите между 1 и 2 лева е опаковката ) и след като се поразгори в центъра му ( има направено кръгче ) слагаш парченце тамян, който също се купува от църквата ( за качеството няма да говорим ама върши работа ), и отваряш вратите и прозорците към стаите и навън за да може аромата от тамяна да отиде навсякъде.

# 572
  • софия-napoli
Това и аз ще взема да го направя в неделя,много добре е систематизирано.

# 573
Това с църковната свещ няма как да стане. Свещите, които се продават във църквата са парафин и цезерин  са бели. Тези които се продават за восъчни са тъмни, ама нямат нищо обще с восъка. За да се провери дали има нещо негативно се ползва църковна восъчна свещ.Истинските восъчни църковни свещи с които това може да стане трябва да са от чист пчелен восък и имат аромат на мед дори когато не са запалени.Свеща винаги показва дали има направено нещо. И то не става като се гледа в пламъка и. Наблюдава се как гори, дали "плаче" и как плаче, какъв е пламъка, дали дими, гасне ли, фитила и какви фигури образува, в каква посока се движи и т.н. Има доста писано по руските форуми. Друг начин е с прясно яйце в буркан с вода до главата ти да преспиш. Ако сутринта е побеляло като сварено значи има нещо. Обаче желателно е да се ползва изворна вода. Тази от чешмата ако е хлорирана обърква. Отивате на извор, пълните си шише с вода, затваряте го хубаво с тапа и си го отнасяте в къщи и с тази вода се прави.Не говорите докато пълните водата и занесете във вас. А колкото до ръсенето със светена вода - това е най-достъпно. 

Абсолютно вярно е всичко написано и да допълня че в Бг няма църковни восъчни свещи.от всякакъв друг материал са,само не и восък.
Доскоро наистина беше така само най големите и скъпи свещи бяха от восък другото беше смес церизин и парафин..но вече Казват господа свещениците че всички са от чист восък..в София в Руската църква са наистина от восък ..права сте за водата че трябва да е изворна но ако нямате възможност..в магазините продават с обратна осмоза вода тя е стерилна и върши работа..а за ''плаченето''на свещта:)..е там наистина трябва да си спец да го разтълкуваш..гледането от форуми е като  бърза помощ само

# 574
Мъж съм и не съм от София Simple Smile Щом казвате, че в Руската църква  могат да се намерят восъчни свещи - това е добре за живущите в региона. Восъчната свещ си мирише на мед и пчелен восък. Няма нищо общо с тези, които ги продават за 50 стотинки като восъчни в църквите, за жалост.Със сигурност има в околностите на всеки град извори, които са каптирани като чешми. Ако става въпрос за бърза помощ - то този който се съмнява да отиде на църква, да запали свещ и да се помоли. Може да запише името си да го четат за здраве или да си поръча литургия за здраве ( по спомен около 2 лева е литургията). Може и безкръвен курбан да даде ( олио, брашно и бутилка вино ). НО независимо какво прави или дали само отива за запали свещ и да се помоли за помощ пред Бог, не е ли молбата отправена със смирение и с цялото си сърце .... 

# 575
Сега попадам в темата. Джемиле беше уникална, но за съжаление почина.
Има един свещени, който чете много силни молитви и с тях помага. Молитвите му се чуват и имат ефект. Отец Иван в църквата Св. Николай в Сливен.

# 576
Искам да знам какви впечатления имате за Добринка от с.Игнатиево???

# 577
Искам да знам какви впечатления имате за Добринка от с.Игнатиево???
Ходил съм 2 пъти. За някой неща познава, за други не. Аз при нея нямам намерение повече да стъпвам поради лични причини. Тогава позна моментната обстановка. От гледна точка на времето - това което каза за бъдещето не се сбъдна.

# 578
Здравейте , искам да питам
със леене на пчелен восък може ли да се изчисти човек от магия , или трябва и други процедури да се направят.Имали ли ефект или е временен.
Сам по себе си восъкът чисти ли магията напълно , или по скоро се ползва за уплаха , отрицателни емоции , страхове.
Ляха ми вече два пъти при наличие на магия.

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 11:18 от mimi_8686

# 579
     Съмнявам се, че само с леене на восък ще стане. Трябва подготовка за самия ритуал, специални молитви и наричания. Човека който чисти трябва да е наясно какво прави за да не отприщи други негативни неща. Не е нещо което се прави всеки ден или от раз. Не съм специалист в нещата, разговарял съм преди години с хора, някой от тях са споделяли отчасти. И с олово може да се чисти стига да се използва пълния потенциал на ритуала. По време на самото чистене се вижда какво е направено и от кого, но за това се изисква дарба. Друг е въпросът, че и пчелния восък който продават на пазара не е чист - купих преди време. Повече прилича на парафин.
     По-скоро се обърнете към някой който наистина може да ви помогне ако имате проблем. Работата е там, че всички търсиме такива хора а много трудно им се намират координати. Уви за съжаление не мога да препоръчам никого.И аз търся.

# 580
    Съмнявам се, че само с леене на восък ще стане. Трябва подготовка за самия ритуал, специални молитви и наричания. Човека който чисти трябва да е наясно какво прави за да не отприщи други негативни неща. Не е нещо което се прави всеки ден или от раз. Не съм специалист в нещата, разговарял съм преди години с хора, някой от тях са споделяли отчасти. И с олово може да се чисти стига да се използва пълния потенциал на ритуала. По време на самото чистене се вижда какво е направено и от кого, но за това се изисква дарба. Друг е въпросът, че и пчелния восък който продават на пазара не е чист - купих преди време. Повече прилича на парафин.
     По-скоро се обърнете към някой който наистина може да ви помогне ако имате проблем. Работата е там, че всички търсиме такива хора а много трудно им се намират координати. Уви за съжаление не мога да препоръчам никого.И аз търся.
Не че се съмнявам в самият метод , но дали е ефикасен напълно за разваляне. Първият път на леене  имаше доста неща/фигури/ по самият восък но жената нищо не ми каза - какво вижда , коя фигура какво означава, кой е направил и какво.
Вторият път вече фигурките бяха по малко и по размити .Според нея можеш да ходиш колкото пъти искаш, и за това не смятам че метода е 100 %  ефикасен за изчистване .
Самото изчистване не трябва ли да има начална и крайна фаза , и как после да разберем че сме наистина чисти, не трябва ли да има проверка и нужните защити след това?

# 581
Леенето на восък може да чисти и стрес и нервно напрежение. Всичко зависи от човека който лее и как го лее, какво нарича и какво се получава. А за фигурите би трябвало да ти каже какво е ако има достатъчно опит и дарба. Да, може да ходиш колкото си пъти поискаш и да та чисти от стреса, който се е натрупал. С восък може да се правят и да се развалят негативи.Пак казвам - зависи от човека, който го прави и от ритуала, който се изпълнява.

# 582
Леенето на восък може да чисти и стрес и нервно напрежение. Всичко зависи от човека който лее и как го лее, какво нарича и какво се получава. А за фигурите би трябвало да ти каже какво е ако има достатъчно опит и дарба. Да, може да ходиш колкото си пъти поискаш и да та чисти от стреса, който се е натрупал. С восък може да се правят и да се развалят негативи.Пак казвам - зависи от човека, който го прави и от ритуала, който се изпълнява.
С олово/леене на куршум/ се чисти страх ,а с леене на восък наистина се развалят Някои магии..няма как с леене на восък да ти развалят ментална магия..отделна бира е че човека леещ восък трябва наистина да е Вещ..отделно има си и време когато се прави

# 583
  • софия-napoli
Кога се прави....?

# 584
Добре не това да ходя колкото си  пъти искам без да зная кога реално ще е един вид и "финала" , на развалянето
 и без да ми се каже примерно :
 - След 3 път ще се развали , или идвай докато на восъка не се получават фигурки -т.е до пълното му изглаждане ,  НЕ е ли един вид незнание какво точно се прави !
Какво означава да ходя колкото си пъти искам .
И има ли разлика между негатив , лека магия и Магия.

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 19:24 от mimi_8686

Общи условия

Активация на акаунт