Разваляне на Магии

• 505 925
  • 994
  •   1
Отговори
# 60
Maria71, защо се възприемаш толкоз на сериозно, та даже раздаваш проповеди и присъди тук? Ти запозната ли си с моя светоглед, религия или живот? С копи-пейст от Библията няма да стигнеш далеч, но силно ти препоръчвам една визита при психолог. Авно си тежко депресирана с леки божествени уклони, а това не е зобре за самата теб и за околните.
ПОТЪРСИ СИ РЕЛИГИОЗЕН ФОРУМ

# 61
Този форум не е за лични нападки и пререкания, така че без коментар от моя страна. В крайна сметка, това което исках да стигне до четящите тази тема, е че 'развалянето на магии' от лица, които не са християни, по някакви 'магически' начини е вредно и че няма 'бяла магия' за разваляне на 'черна'. Няма как киприянови, василиеви молитви да подействат на някой, който не е сериозен християнин. Но поне са доста по-евтини - излизат безплатно или 20 ст. на име, ако държите да го запишете.

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 07:31 от Maria71

# 62
Не съм ходила при никой от всички изброени в началото на страницата и не мога да кажа до колко помагат.Но съм ходила при други и резултат никакъв.Вчера се свързах с Поля от Ловеч и ми каза да и пратя снимки,пратих ги вчера и дано утре ги получи за да видя какво ще ми каже.

Поля много познава. Повярвай и. Отначало може да ти се стори невъзможно, но с времето /даже с годините/ всичко си идва на мястото

# 63
Не съм ходила при никой от всички изброени в началото на страницата и не мога да кажа до колко помагат.Но съм ходила при други и резултат никакъв.Вчера се свързах с Поля от Ловеч и ми каза да и пратя снимки,пратих ги вчера и дано утре ги получи за да видя какво ще ми каже.

Поля много познава. Повярвай и. Отначало може да ти се стори невъзможно, но с времето /даже с годините/ всичко си идва на мястото

За Поля с псевдоним Паола,която е и във  В.Търново и гледа на Корана ли става дума или тази жена,за която говорите, е съвсем друга?

# 64
  • Костандово
Не тази Поля на която звънях е от Ловеч,не от В.Търново

# 65
Maria71, този форум само за християни ли е? Не бях останала с подобно впечатление Wink

# 66
Да вярвам ли на очите си  Crazy Няма ,щото не е здравословно в случая  Crazy

# 67
Maria71, този форум само за християни ли е? Не бях останала с подобно впечатление Wink
А кой твърди това?

Какъвто и да е форумът, в Хомеопатия и алтернативна медицина тонът като цяло е позитивен и и интелигентен, защото пишат именно хора, които са по-будни по отношение на здравето си. Тази тема контрастира като тон и излъчване. Аз лично се занимавам 10 г. вече с научна алтернативна медицина, като хоби и като житейска необходимост.

Какъв е смисълът човек да ходи по магове, за да си разваля магии, ако излъчва и култивира в себе си тонове отрицателна енергия спрямо околните и всъщност това го зарежда отрицателно и му действа като черна магия? Наскоро гледах едно интервю с православен старец-монах. Той точно това говореше, че когато мислим за някого излъчваме енергия. И всъщност със злобното си отношение 'омагьосваме' хората. Истинският път е да се борим със злото у себе си.

Това, което е в основата на християнството е любовта. Когато някой ми пише без капка любов към ближния, да не кажа омраза, по никакъв начин не може да ме убеди срещу вярванията ми или че това, което прави е пример за подражание.

# 68
А кой твърди това?

Какъвто и да е форумът, в Хомеопатия и алтернативна медицина тонът като цяло е позитивен и и интелигентен, защото пишат именно хора, които са по-будни по отношение на здравето си. Тази тема контрастира като тон и излъчване. Аз лично се занимавам 10 г. вече с научна алтернативна медицина, като хоби и като житейска необходимост.

Какъв е смисълът човек да ходи по магове, за да си разваля магии, ако излъчва и култивира в себе си тонове отрицателна енергия спрямо околните и всъщност това го зарежда отрицателно и му действа като черна магия? Наскоро гледах едно интервю с православен старец-монах. Той точно това говореше, че когато мислим за някого излъчваме енергия. И всъщност със злобното си отношение 'омагьосваме' хората. Истинският път е да се борим със злото у себе си.

Това, което е в основата на християнството е любовта. Когато някой ми пише без капка любов към ближния, да не кажа омраза, по никакъв начин не може да ме убеди срещу вярванията ми или че това, което прави е пример за подражание.

Много хубави разсъждения, но те важат за нормалните, добри хора, но за тези които се "занимават" с правене твоите красиви разсъждения не вървят,
И тук се търси изход, решение, помощ за справяне с нанесените поразии от точно такитава "донрожелатели" , за които твоите хубави слова не значат нищо

# 69
Относно Поля,която много познава-лично на мен ми наговори абсолютни щуротии.Доколкото подочувам-репетоарът ѝ е почти един и същ.

# 70
Много хубави разсъждения, но те важат за нормалните, добри хора, но за тези които се "занимават" с правене твоите красиви разсъждения не вървят,
И тук се търси изход, решение, помощ за справяне с нанесените поразии от точно такитава "донрожелатели" , за които твоите хубави слова не значат нищо
Да, именно това е проблемът, тези "доброжелатели", които уж ще оправят нещата, а всъщност ги влошават, защото са от същата гилдия. Но знам, че и други хора четат и не пишат.

http://muncho.log.bg/article.php?article_id=135306
ОТ КАКВО ИСКАТ ДА НИ “СПАСЯТ” НЛО, екстрасенсите, окултистите, маговете?

На всеки, който е объркан по кой път да поеме срещу магиите и поразии нанесени от разни ходжи, екстрасенси и тям подобни, препоръчвам тази книга, която обяснява нещата издълбоко. Наивно е да се очаква, че злото, причинено от едно такова лице, ще се неутрализира от друго от същия 'бранш'. Просто безизходицата ще се задълбочи.

# 71
Да, именно това е проблемът, тези "доброжелатели", които уж ще оправят нещата, а всъщност ги влошават, защото са от същата гилдия. Но знам, че и други хора четат и не пишат.

http://muncho.log.bg/article.php?article_id=135306
ОТ КАКВО ИСКАТ ДА НИ “СПАСЯТ” НЛО, екстрасенсите, окултистите, маговете?

На всеки, който е объркан по кой път да поеме срещу магиите и поразии нанесени от разни ходжи, екстрасенси и тям подобни, препоръчвам тази книга, която обяснява нещата издълбоко. Наивно е да се очаква, че злото, причинено от едно такова лице, ще се неутрализира от друго от същия 'бранш'. Просто безизходицата ще се задълбочи.

Момиче мило, ти като праведна,невярваща християнка, що щеш тук при грешните, търсещи спасение грешници?

Плюй си на петите и бегай далееееко оттук и викай колкото те глас държи - Бай бабо да ме не стига

Ясно? Остави хората да си общуват и да разменят информацията, която ги интересува

Айде ЧАО

# 72
  • Universe
Благодаря за молитвите от Корана   bouquet

Ето още молитви и др. за разваляне на различни магии - http://dreamland-bg.com/index.php?topic=451.0 

# 73
Кажете някой от Стара Загора
Тодор Бойчев - само хубави неща Peace. Можете да го сложите в списъка

# 74
Бай бабо да ме не стига
Със сигурност нямам желание никаква баба да ми бае. Не се плаша, че ще ме стигне, вече обясних защо.

Против магии се използва 90-ти псалом. Има по църквите един молитвеник с успоредни текстове на черковнославянски и новобългарски - там има раздел с молитви срещу магии.

Още:

Да възкръсне Бог и да се разпръснат Неговите врагове! Нека бягат от лицето Му всички, които Го ненавиждат. Както изчезва димът, тъй и те да изчезнат. Както се топи восъкът от огъня, тъй да погинат и бесовете пред лицето на ония, които обичат Бога, осеняват себе си с кръстното знамение и във веселие говорят. Радвай се, пречестни, и животворящи Кръсте Господен, който прогонваш бесовете със силата на разпънатия на тебе наш Господ, Иисус Христос, Който слезе в ада, унищожи силата на дявола и ни дарува Своя честен Кръст, за прогонване на всеки враг и противник. О, пречестний и животворящий Кръсте Господен! Помагай ми със света Дева Богородица и с всички светии во веки. Амин.

Огради ме, Господи, със силата на честния и животворящ Твой Кръст и ме запази от всяко зло. Амин.

По принцип за практикуващи православни, които не ходят по магове, баячки, ясновидци и не правят магии има много неща, които биха помогнали. На такива хора мога да дам конкретни напътствия на лични (безплатно и безкористно)

Последна редакция: нд, 23 юни 2013, 16:37 от Maria71

Общи условия

Активация на акаунт