Разваляне на Магии

• 512 269
  • 994
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Това беше и моето верую до преди 5 години. И аз така съм разбирала живота, че трудностите и препятствията ни правят по- силни. Никога преди не бях ходила по гледачки и разни хора, които твърдят, че равалят магии. И също така не бях допускала, че хорската злоба и завист могат да съсипят живота на човек, но се уверих, че е възможно. И не само е възможно, но и могат да те убият. Уверих се, че някой който е решил, че не живееш според неговите разбирания решава да те "вкарва в пътя". Да знам, че всеки си плаща за делата, но пък когато моят живот е съсипан , какво ме топли и успокоява, че някой изрод ще си плати.
Никак не ми е ясна "логиката" и "идеята" на магията, но само знам, че е нещо ужасно.
Преди около 5 години исках да се свържа с баща си. Дъщеря ми сънуваше човек (дядо си), който не беше виждала. Свързах се. Чухме се. Тя го чу и спряха сънищата, но жена му (втората съпруга ) и нейната майка се занимават с магии. След това живота ми тръгна наобратно от зле, по-зле. Радвам се, че се запознах с брат си и сестра си (деца от втория му брак), но съм в кошмар. Живея ден за ден. Имам проблеми в работата, с колегите, преди нямаше. Майка ми почина преди няколко години. Съпругът и дъщеря ми ме подкрепят, но не знам как да спра това. Не съм ходила при гледачки и врачки.

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 07:21 от Ani Ka

# 106
  • София
Здравейте на всички  Hug Hug Hug
Първо искам да се извиня за малко по-дългия пост, но няма как да Ви обясня по-накратко за проблема, който сполетя нашето семейство, преди има няма 2 години.
Реших да пиша,защото изчетох не малко Ваши мнения и срещнах много скептицизъм относно съществуването на магиите. Пак подчертавам, че това се случи на нас, истина или не за Вас, за нас е истина, за съжаление! И така,започвам отначало..
Нещата се развиват по следния начин, имаме обект на който търсихме касиерка и единият от майсторите ни каза, че негова приятелка си търси работа и е работила същото, доведе я и тя започна работа при нас. На вид-простовата, не привлекателна,от Родопите и нищо. Все пак не я избираме за конкуср за красавици. А междувременно в два три реда да ви обясня, че съм щастливо омъжена вече 22 години до днешна дата, с две прекрасни деца, момичета, едната на 20, другата на 19. Брак като от приказките, аз съм в супера, съпруга ми е с мен, той е при монтьор, аз съм с него, винаги, навсякъде заедно, допреди 2 години, докато не дойде въпросната.
Започнах аз да забелязвам, че с поглед го следи. Нищо. Той по никакъв начин не е давал повод, няма причина. След 1 месец работа при нас изчезна безследно. Започнах да звъня, отговор не получих. След 3 дни получавам смс, че си е била на село, защото цитирам "бащата е много болен и трябваше да го карам по болници". През тези 3 дни  обаче брат й беше идвал да я търси и ние му казахме, че не знаем къде е.Когато тя се появи аз й казах, че вероятно лъже, защото брат й я е търсил при нас, а тя ми отговори, ха той кво се прави на луд, много добре знае, че съм на село и така минава лятото, тя все повече започва да се издава, че харесва моя мъж, започва едно следене по нощите, появяване по обектите /натокана/ уж, че била на кръчма. Започнах аз да казвам на съпруга ми, че тя го харесва, обаче той ми казва мене какво ме интересува кой ме харесва и кой не. От там започнаха скандали почти всяка вечер и аз му казвах да я махме от работа защото тя започваше да се изживява като собственик, така, така,така, до момента в който тя направи "опит за самоубийство". То има още какво да обяснявам, но много дълго ще стане...
Тя замина за чужбина миналата години и направи така, че и той да замине, да се откаже от всичко и всички. Междувременно аз му бях обяснила, защото нещата който му се случваха не бяха нормални за него, той до такава степен беше обсебен, че ми казваше, ако не замина ще умра. Вероятно се касаеше за магия с цикъл и аз преди да замине му обясних как може да се даде, той се уверил в чужбина, че може би е така. Пак повтарям, не изпадам в подробности, защото трилогия трябва да напиша.
Започнах да ходя при познати, които гледат на карти и на кафе, първата категорично-магия, втората и тя и така до ентната. Не се познават една друга, пук и аз не казвам за какво съм отишла, горе долу всичките са категорични, дори и някои които ги цитирате тук във форума. Въпроса е такъв: първо тя е помакиня и е направено много професионално  и то не само за привличане към нея, а и за раздяла на семейството и отдръпване от къщата, бизнеса и всичко. Дотук добре, но не виждам човек, който може да я развали, а единствено това е начина. Ако някой се интересува при кой съм ходила може да ми пише или на някой ако му е развалена магия също може да ми пише.
Още веднъж се извинявам за дългия пост! На никой не пожелавам 2 години да се лута между небето и земята, а междувременнотой нито е при нея, нито при нас? Това нормално ли е според Вас?

# 107
Здравейте, можели някой да ми каже как да се свържа с Емилия от Лондон опитах по скайпа но цяла седмица не влиза мисля че не е актуален и ако може отзиви   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 108
  • В.Търново
Милка от Караисен може ли да разваля магии, до колкото съм чувала май не може, но да попитам и вас.

# 109
Здравейте не видях името на Ходжа Маарем наистина този човек ми помогна в много насоки в живота и разреши проблемите ,който имах мога да оставя контакт ,а ако има желаещи за подробности нека ми пишат а ето и неговите телефони важното е че не са импулсни 089 422 5947
088 412 9269

# 110
С какво точно ти помогна и как? Би ли разказала?

# 111
Обиколих доста доктори влошаваше ми се психичното здраве панически страх тежест в главата със ставането виене на свят кошмар не искам да се сещам дори обиколих какви ли не доктори дори и на психиатър ходих  и психолог проведох няколко сеанса и нищо....и започнах да търся ясновидки изобщо за каквото се сетя и гледах предаването със Венета Райкова Горещо там беше гост Ходжа МААРЕМ реших  да му се обадя не ме прие веднага ,но след две седмици пак се опитах вече имах успех не мога да кажа с точност колко време мина до пълното ми оздравяване или оправяне ,но съм нов човек той направи чудеса с мен при това което бях

# 112
Обиколих доста доктори влошаваше ми се психичното здраве панически страх тежест в главата със ставането виене на свят кошмар не искам да се сещам дори обиколих какви ли не доктори дори и на психиатър ходих  и психолог проведох няколко сеанса и нищо....и започнах да търся ясновидки изобщо за каквото се сетя и гледах предаването със Венета Райкова Горещо там беше гост Ходжа МААРЕМ реших  да му се обадя не ме прие веднага ,но след две седмици пак се опитах вече имах успех не мога да кажа с точност колко време мина до пълното ми оздравяване или оправяне ,но съм нов човек той направи чудеса с мен при това което бях
Тази потребителка се е регистрирала на датата на първата ѝ публикация в тази тема. На същата дата е писала същото в темата за врачки/ясновидци. Няма други публикации освен относно този ходжа.

Последна редакция: сб, 31 авг 2013, 14:46 от Серафима

# 113
Запис!!!
Интересна темичка! Simple Smile

# 114
Здравейте !

СПЕШНО ми трябва информация за някой който разваля магии от Варна , ако някой знае моля да ми помогне !!!

# 115
Марияна Николаева от соисъка някой знае ли нещо за нея ??? Спешно е !!!

# 116
Никой ли нищо не знае ...   ??  Cry Sad

# 117
Реших да се включа в темата, тъй като и мен ме интересуват тези негативни влияния(натрупвания). Дали е точно магии ,не знам.
До скоро не вярвах на тези неща, но нещо ме накара да се позамисля и попрочетох някои неща.
Това, което ме впечатли е освобождаване от негативна енегия по радиестезичен начин.
По-точно четох за инж.Славка Пенева. Не я открих в списъка и явно никой не е споделял такъв опит.
Е, ако все пак има такива, нека да споделят.
Препоръчвам я! Помага.

# 118
Хайде помогнете !! Ходжа или ясновидка от Варна който може да разваля и помага наистина .. !  Sad

# 119
Спешно търся ясновидка или хюджа от Варна които могат са развалят ... Моля някой ако знае да пише !! Sad

Общи условия

Активация на акаунт