Разваляне на Магии

• 506 820
  • 994
  •   1
Отговори
# 180
подстригването и бръсненето също помага

киснене на краката в солена вода

даряване на кръв

вземате 3 скилидки чесън смесвате ги с малко вода и ги правите на каша намазвате подметките и пред входната врата рисувайки знака на слънцето може и да не е този но това намерих http://www.protobulgarians.com/Statii%20za%20prabaalgarite/Relig … 203%20-%20new.jpg

# 181
  • София /Абсурдистан
Записвам се при вас и се връщам да чета  Peace

# 182
Момичета , оххххххх аз се свързах с някаква Анастасия Христова - иска ми 360 лева за амулет , каза ми че имаме проклятие , магия и още един куп неща . Видях я в черния списък тук и не знам какво да правя . Кажете мнение за нея . Ако взема , че и откажа да не ни направи нещо - има имената на мен и семейството ми и рождените ни дати  . Сега вече много се шашнах . Сумата , която иска не е проблем , но не ми се дават пари на вятъра ? Какво да правя не знам вече !!! Поооомощщщщщщщ Sad Sad Sad

# 183
действай с яйцето

какъв амулет ще ти дава - поредната черна магия не им се връзвай

http://www.magicalrecipesonline.com/2012/08/egg-divination-detec … -magic-using.html

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 23:30 от lia555333

# 184
# 185
  • София
digold, за чаената гъба ми се струва, че ще е проблем.

# 186
Момичета здравейте имам отчаяна нужда от помощ нз какво му стана на моя приятел но се скарахме за глупост както винаги и той каза край това беше писнало му чашата преляло вече не ме обичал имал ме за приятелка и от една седмица мисли дали въобще иска да сме заедно и не ми отговаря блокирал ме е не мога да му звъня и е толкова студен питах го дали не му липсвам не съм му липсвала а допреди няколко дена ми разправяше колко много ме обича и как никога няма да ме остави от половин година се караме често заради неговите постъпки обаче всичко се е оправяло на другия ден а сега е категоричен че не ме обича за 3 дена ли спира една Любов?Та си мисля това сигурно е магия неговата бивша са ходили 3г. и се разделили че е заминала а тя постоянно ни се меша във връзката с присъствието си макар и далече чрез фб слага все картинки на неща дето той харесва слага снимки от техни стари моменти и ме подлудява а той не вижда каква е. Та възможно ли е да ни е направена магия особено на него та да ме зареже така да му изстинат чувствата за 2дни?Какво да направя нз към кого да се обърна по принцип съм мн набожна но нито Кипряновата молитва помага нито нищо нямам мн пари да пробвам да ходя при различни врачки където развалят магии тай че ми трябва някой надежден и да ми помогне в някаква нормална цена а не тези три цифрени суми... Помагаийтеееее

# 187
Здравейте, момичета. Не вярвах, че и аз ще пиша в такава тема, но уви...
Мисля вече напоследък много сериозно, че имам направена магия
Здравейте, момичета. Не вярвах, че и аз ще пиша в такава тема, но уви... Мисля вече напоследък много сериозно, че имам направена магия.В началото мислех, че всичко се случва от стрес, просто кофти период и т.н. Нo всичко продължава прекалено дълго време и става все по-зле.Просто сякаш имам нещо в себе си, което ме изпива, което ме съсипва малко по малко.
Имам хубава работа, хубава връзка, уча сериозна специалност и се справям перфектно, в добри отношения съм с родителите си...общо взето живота ми на пръв поглед се развива добре.. Да, но не..
От около половин година насам се започна- първо постоянното чувство, че нещо не е наред, че целия свят е срещу мен, озлобена съм към всичко и всички, а по принцип съм страшно добър човек, без капка злоба в себе си, а сега дори съм се хващала в мисли как изтезавам някого и това ми носи удоволствие и сякаш някой друг е влязъл в главата ми и си представя тези неща-- много е странно сякаш едновременно се разкайвам, че мисля подобни неща и искам да ги предотвратя и в същото време ми доставя удоволствие като си представям гледката как изтезавам някого(например човек, който ме е подразнил с нещо)
Просто искам да мисля положително, да се наслаждавам на живота, а в същото време  постоянно в главата ми нахлува представата , че живота ми се руши, че нищо не става, дори и мисли за самоубийство...
И не, не съм в депресия
Не е от това
Другото, което ме кара да мисля, че имам нещо направено е, че постоянно почти ме болят очите, даже като се гледам в огледалото-те сякаш са изгубили блясъка си, изглеждат изтощени,сякаш не са моите очи
Още много ситуации мога да описвам , но ще ви кажа основните неща, заради които мисля толкова настоятелно, че е намесена някаква външна сила
Първо- аз съм момиче, което има приятен външен вид, винаги съм се старала да изглеждам добре, а напоследък блясъка ми се изгуби, ей така, без причина- появяват ми се някакви отоци по лицето, очите ми както казах са хлътнали, без блясък, изглеждам сякаш съм болна от нещо неизлечимо и съм съсипана, а не е така-в цветущо здраве съм. И най-лошото е, че имах хубава и здрава коса, която за период от няколко месеца опада, сега съм почти плешива, просто ей така, без никаква причина
Второ- на няколко пъти ми се случиха инциденти, който застрашават живота ми - щях да катастрофирам,частт отсграда се срути на сантиметри от мен, на няколко пъти за малко д аме бутне кола, такива сиуации, в които едва , на косъм се измъквам
Трето - не ми върви в нищо,нямам късмет за нищо и напоследък само губя
И най-фрапантното- приятелят ми ми каза, че вечер щом заспя сякаш нещо се е вселило в мен - започвам да треперя, да подскачам и да премигвам бързо с очите, понякога говоря неразбираемо и се облизвам и плюнча...
В неделя ще ходя при една баба, която преди време помогна на братовчедка ми, която също така правеше вечер.Но се страхувам много- с приятеля ми имаме много недоброжелатели и мисля, че е някоя или някой, който иска да ни раздели или съсипе
[Моля, препоръчайте ми какво да правя, при кой да отида и как да разбера дали наистина имам магия
И ако имам - има ли начина да разбера кой я е направил?

Много благодаря..   bouquet

какво стана с бабата?

# 188
Пак съм аз взех един буркан напалних го с хладка по към студена вода и го сложих до леглото веднага образува едно такова бяло и сега все повече се заформи за 10 минути едно такова бяло

# 189
Здравейте направих това с яйцето и да ви кажа направо се заформи сварено възможно ли е да нямам никаква магия а просто защото в стаята е топло?

# 190
  • Под Слънцето
мноо хлор има у таз ваш'та вода...

# 191
Здравейте направих това с яйцето и да ви кажа направо се заформи сварено възможно ли е да нямам никаква магия а просто защото в стаята е топло?

колко топло е в стаята 100 градуса май толкова трябваха да се свари за 10 минути

надявам се че не си пипала яйцето или водата или празната чаша трябва да повтаряш процедурата докато всичко се изчисти

ето един метод за предпазване от подхвърлени на пътя магии - слагате си сол и черен пипер млян естествено в обувките

# 192
В СТЪКЛЕН БУРКАН ИЛИ КЕРАМИЧНО ГЮВЕЧЕ НАЛИВАТЕ СТУДЕНА ВОДА. С ТРИ
ПРЪСТА ПОРЪСВАТЕ СОЛ И КАЗВАТЕ: “ТАКА КАКТО СОЛТА СЕ РАЗТОПЯВА, ТАКА
НАПРЕЖЕНИЕТО В МЕН ДА СЕ СТОПЯВА.”ПОРЪСВАТЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ЗАХАР И
КАЗВАТЕ:” ТАКА КАКТО ЗАХАРТА СЕ СТОПЯВА, ТАКА ЗЛОТО НАСОЧЕНО КЪМ МЕН
ДА СЕ ПОБЕЖДАВА.” СЧУПВА СЕ ЕДНО ЯЙЦЕ, ЧЕРУПКАТА СЕ ИЗХВЪРЛЯ . ТОЗИ
БУРКАН СЕ ОСТАВЯ ПРЕЗ НОЩА ПОД / ДО / ЛЕГЛОТО,КЪМ ГЛАВАТА. НА СУТРИНТА
СЕ ИЗХВЪРЛЯ В ТОАЛЕТНАТА С ДЯСНАТА РЪКА,КАТО СЕ ГЛЕДА НАГОРЕ И СЕ
КАЗВА:”ЗЛО,ОТ КЪДЕТО СИ ДОШЛО ТАМ СИ ВЪРВИ! “ ТОЗИ РИТУАЛ ПОВТАРЯТЕ
ОЩЕ ДВА ПЪТИ, КАТО ПРОМЕНЯТЕ МЯСТОТО НА БУРКАН - ВТОРАТА ВЕЧЕР ПОД
КРЪСТА, ТРЕТАТА ВЕЧЕР КЪМ КРАКАТА.

http://elkastefanova.com/Sebepoznannie/KNIGA%202.pdf

# 193
слагате в една чаша или купа сол и вода и ги оставяте в стаята след ден два я изливате

# 194

Общи условия

Активация на акаунт