Разваляне на Магии

• 512 183
  • 994
  •   2
Отговори
# 195
слагате в една чаша или купа сол и вода и ги оставяте в стаята след ден два я изливате

Wait.. what!?  ooooh! Ако беше толкова лесно никой нямаше да се оплаква да има магия, и всеки щеше през ден да разваля на тоя и оня магиите. Има си определни дни, места за изхвърляне на водата, и солта не мисля, че е за разваляне. Захарта съм по-съгласна. Със самия този цял 'ритуал' не съм съгласна.  Crossing Arms

В СТЪКЛЕН БУРКАН ИЛИ КЕРАМИЧНО ГЮВЕЧЕ НАЛИВАТЕ СТУДЕНА ВОДА. С ТРИ
ПРЪСТА ПОРЪСВАТЕ СОЛ И КАЗВАТЕ: “ТАКА КАКТО СОЛТА СЕ РАЗТОПЯВА, ТАКА
НАПРЕЖЕНИЕТО В МЕН ДА СЕ СТОПЯВА.”ПОРЪСВАТЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ЗАХАР И
КАЗВАТЕ:” ТАКА КАКТО ЗАХАРТА СЕ СТОПЯВА, ТАКА ЗЛОТО НАСОЧЕНО КЪМ МЕН
ДА СЕ ПОБЕЖДАВА.” СЧУПВА СЕ ЕДНО ЯЙЦЕ, ЧЕРУПКАТА СЕ ИЗХВЪРЛЯ . ТОЗИ
БУРКАН СЕ ОСТАВЯ ПРЕЗ НОЩА ПОД / ДО / ЛЕГЛОТО,КЪМ ГЛАВАТА. НА СУТРИНТА
СЕ ИЗХВЪРЛЯ В ТОАЛЕТНАТА С ДЯСНАТА РЪКА,КАТО СЕ ГЛЕДА НАГОРЕ И СЕ
КАЗВА:”ЗЛО,ОТ КЪДЕТО СИ ДОШЛО ТАМ СИ ВЪРВИ! “ ТОЗИ РИТУАЛ ПОВТАРЯТЕ
ОЩЕ ДВА ПЪТИ, КАТО ПРОМЕНЯТЕ МЯСТОТО НА БУРКАН - ВТОРАТА ВЕЧЕР ПОД
КРЪСТА, ТРЕТАТА ВЕЧЕР КЪМ КРАКАТА.

Вода след какъвто и да било ритуал се излива в течаща вода т.е. река, извор, ..или канал, но открит! Или по надолнище на стълби.. А ако не е вода, 'нещото' се хвърля на кръстовище. (Затова и бабите казват 'Не минавай посредата, а винаги от единия тротоар на другия'. На кръстовища се хвърлят най-лошите магии, развалени или направени.
Пък и това цялото нещо ми е малко.. смешно и не ми вдъхва доверие. Но няма лошо, който иска да си го пробва  Peace

# 196
# 197
направете си пирамида от черен картон или хартия или я боядисайте после да може и да се отваря поставете вътре ваша и на семейството и домашните любимци коса нокти муски ако сте намерили и я оставете навън на тераса например само не помня колко дена

# 198
слагате червен пипер и сол в четирите ъгъла на стаята ако са повече във всички ъгли и магията ще е развалена

това ми звучи повече за предпазване

# 199
# 200
# 201
# 202
# 203
# 204
Здравейте, живо се интересувам от темата за разваляне на магии и родови проклятия. Нова съм във форума и се извинявам предварително, ако темите са вече коментирани. Аз съм на 42 години, все още неомъжена, изглеждам прекрасно- 10 години са ми спестени, но никога не ми е вървяло в личния живот, всеки път когато съм харесвала някого съм изживявала несподелени емоции. Трябва да отбележа, че в рода ми всички са самотници, баба ми- разведена, леля ми стара мома, вуйчо ми никога не съм виждала с жена, а майка ми за няколко години- омъжена с бурен завършек от който съм се появила аз. Всеки път когато се появи подходящия мъж за мен, нещата започват прекрасно и обещаващо, до като не се влюбя, а след това продължават с мъчителни разигравания и завършват с огромно разочарование. Всеки път си казвам, че не ми е писано да изживея споделена любов, но когато срешна човек който спечелва чувствата ми, забравям и се изпълвам отново с надежда, която води до поредното разочарование. В душата си съм събрала толкова страдание, болка и отчаяние, че не сдържам сълзите си. Моля, ако някой знае ходжа, който е помогнал на него или не други, нека пише. БЛАГОДАРЯ

# 205
# 206
# 207
# 208
вземате снимка в цял ръст на друг човек слагате я под купата и му леете и на него след като се втвърди изливате водата в мивката а восъкът начупвате и изхвърляте в боклука

вземете семейните си албуми и изчистете всичките си роднини особено кръвните да не ви застигне някое родово проклятие

# 209
http://www.chudesa.net/p7069/

освен да не ядете месо също никакъв секс или зли мисли трябва човек да е смирен

Общи условия

Активация на акаунт