Разваляне на Магии

• 505 113
  • 994
  •   1
Отговори
# 870
С него вероятно ще постигнеш чудото, което търсиш Simple Smile.  Все пак - Успех и ако искаш сподели после как е минало.

# 871
Не случайно попитах какъв срок да дам, защото в предишно мое призоваване не бях задала срок, защото не беше необходимо. Точно за два дена като гръм от ясно небе нещата се обърнаха като по чудо, а нямаше прогноза това да се случи. Сега е различно, но все пак се налага срок.
Някой с драконова магия да е работил? Въпрос от любопитство.

# 872
Аз не съм, само малко теория знам оттам Simple Smile. А да си работил с Атлантските стихии?

# 873
Много се чудех къде да пиша, защото всеки трети в тази тема и всеки в "ясновидците" е решил, че има магия. Имам проблем с качването на снимки, но ще ви дам нагледен пример на  "чисто поле" и  поле с нарушени енергии.

фото

Натиснете на червените букви или фото. Това е снимка на восъчна отливка на нормално енергийно поле.

фото

Второто е восъчна отливка на нарушено енергийно поле, но не с чужда намеса , а самовнушение " на мен ми е направена магия" Simple Smile
За съжаление не съм запазила снимки на отливки с истинска магия. Чистене с отливки не се извършва само с едно отливане. Необходими са поне три отливки за ясна картина. Да се види магия на восъчна отливка е друг ритуал.

# 874
Аз не съм, само малко теория знам оттам Simple Smile. А да си работил с Атлантските стихии?
Може ли малко инфо.  Аз съм малко като кон с капаци. Харесала съм работата с древните, а и за друго не ми остава много време.

# 875
Както обещах, за по-любопитните, направих ритуала с четвъртия дух. Задала съм максимално кратък срок, защото обстоятелствата са такива. Налице е и резултат вече. ЕДин съвет към тези, които практикуват ритуали от Нек, давайте винаги кръв, или те си взимат тяхното.

# 876
Както обещах, за по-любопитните, направих ритуала с четвъртия дух. Задала съм максимално кратък срок, защото обстоятелствата са такива. Налице е и резултат вече. ЕДин съвет към тези, които практикуват ритуали от Нек, давайте винаги кръв, или те си взимат тяхното.
Браво за положителният ритуал. Не съм работила с Нек. При мен руните са вземали кръв под вид на сериозни порязвания, когато счетат , че даровете са им малко.

# 877
При 50-те изобщо не е задължително да се дава кръв, освен при някой от тях, и то и при тях кръвта има определен смисъл. Не че няма да приемат дара, но не е нужно. Не знам какво разбра под нормалните дарове, но след като си решила да им даваш кръв, значи си е струвало. Може би оправданието е в бързината, която си искала от Барашукушу Simple Smile. Иначе примерно при Зику обещанието да чертаеш печата му в/у банкноти, които харчиш за определен период от време върши доста добра работа Simple Smile. Разбира се, трябва и да го изпълниш после.
Има нещо друго, за което трябва да се внимава при работата с някой от тях. Това е формирането на енергиен линк към тях, през който дърпат енергия. Затова и печата ако не е необходим след това се унищожава, а ако линка все пак остане и след това, се ползва Печата за Защита, даден в книгата, за да се прекъсне този линк, но той най-често се образува след продължително използване на печата. Пример за подобен дух е Кинма - вестоносецът.

# 878
За втори път искам почти мигновен резултат от 4-ия дух. В случая е задължителна кръвта поради спецификата на искането за болен човек. И сигилът си е все още активен.
А Ziku  и Zulum са златни духове. В някои случаи не е нужно да ги призоваваш даже. Тези, които знаят ARRA AGGA BANDAR <Personal Sign> ZIKU ZULUM AGAKU ще ме разберат.

# 879
Виждам, че сред вас има хора, които са доста компетентни в тематиката, ето защо отправям въпроса си тук, с надеждата да ми помогнете.
Преживяла съм доста негативни вмешателства от всякакво естество и безкрайно ми е писнало да се боря срещу болните мозъци на хората, които не се отказват от опитите си да ме сринат. Пресен случай отпреди месец, магия за смърт. Преди 4 години пак, за жалост успешно. Тази вечер намерихме от вътрешната страна на зида оградата преметнат сезал с ключ, с няколко възела. За жалост мъжът ми го пипна. Честно казано доста съм притеснена. Вече незнам кой откъде ме атакува и за какво...
Какво значи ключът с възлите? Какво да правя?

# 880
На балкона съседката хвърлила отрязан кози крак (с козина!). А сме нямали никога конфликт с тези. Но си личаха, че са дребнави, завистливи хора. Аман от ненормалници! Как може някой който видимо е по-добре от теб да ти завижда, че и магии да ти прави?! За какво е това нещо?! Хвърлихме го в река и потърсихме с вода от манастира и морска сол.

Много са прости хората дето правят магии - що за идиот вместо да си прави Бяла магия за успех на себе си прави черна на другите която се връща тройно?

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 01:58 от Анонимен

# 881
Виждам, че сред вас има хора, които са доста компетентни в тематиката, ето защо отправям въпроса си тук, с надеждата да ми помогнете.
Преживяла съм доста негативни вмешателства от всякакво естество и безкрайно ми е писнало да се боря срещу болните мозъци на хората, които не се отказват от опитите си да ме сринат. Пресен случай отпреди месец, магия за смърт. Преди 4 години пак, за жалост успешно. Тази вечер намерихме от вътрешната страна на зида оградата преметнат сезал с ключ, с няколко възела. За жалост мъжът ми го пипна. Честно казано доста съм притеснена. Вече незнам кой откъде ме атакува и за какво...
Ключ и възли се използват за заключване и завръзване на късмет, съдба, пари, изобщо всичко хубаво в живота.

# 882
А кози крак (с връв около него) за същото ли?

И трябва ли човек да напусне държавата и да спре да общува с българи, турци, цигани, араби, латинки и всякакви такива, че да се предпази от магии? То като се замисля почти всички държави, където масово се правят магии са зле икономически и обществено пред колапс. Жалко че вече и в Западна Европа има много турци и араби, та и там да започнат да подмятат магии. То у нас има ли човек без магия?

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 11:40 от Анонимен

# 883
  • бургас
Ключ и възли се използват за заключване и завръзване на късмет, съдба, пари, изобщо всичко хубаво в живота.
А знаете как се отключва?😊

# 884
А знаете как се отключва?😊

Завива се в червен вълнен плат и се хвърля в течаща вода. Нарича се : "Който го е направил на него да се върне, мен да не достигне".
След това на мястото може да се поръси сол и билките дилянка и валериана.

Общи условия

Активация на акаунт