Първа пролет се задава, АВГУСТовски бебета в коремчетата шават - 8

• 25 611
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета,

Най-накрая е 1.04 и днес от 14ч съм на ФМ при Марков (първата ми ФМ, на ранна ФМ не съм ходила). После ще пиша как е минал прегледа. Сега съм на работа. В 13:30 мъжа ми ще ме вземе и добре че Марков ни е близичко... Дано всичко да е наред, стискайте паааалци...

В петък бяхме на отворените врати в МБАЛ НАдежда.
Очаровани сме. Там ще сме на лято. Всичко беше страхотно, а малките бебчета бяха тоооолкова сладурски. Точно на нашия оглед се роди едно момиченце по нормален начин тежащо малко над 4кг. Бонбон.

Целувки.

# 541
Честит ден на шегата!
Злати,стискам палци  Hug  Времето навън е разкошно,допивам кафето и излизаме с половина да разходим кучето и да събера малко витамин Д. Пожелавам на всички един страхотен ден   bouquet

# 542
Здравейте и от мене.Моята ФМ също мина и всичко е наред.Бебка тежи 375 гр. и само се криеше с ръчички. Party Исках да ви кажа ,че от днес в Lidl има промоция на фитболи.Много се кефя, защото аз вече си взех и не спирам да скачам на нея.Много е яко:)  Crazy

# 543
Трябваше да проветя в Гугъл какво е фитбол... Аз го знам като швейцарска топка и имам такава в нас. Как по-точно скачаш на нея?

# 544
хахаха по-добре да не скачаш на нея! Grinning Виж в нета за упражнения. Мисля,че една мама беше пуснала линк във фейса като говорихме за хобитата,ако ти се търси...

# 545
Здравейте, сладурки! Днес бях на консултация и съм много доволна - качила съм за 1 месец само 1 кг Grinning а си хапвам доста, та си мислех, че ще са повечко, браво на мен  Sunglasses

# 546
Здравейте,

Идвам от прегледа при д-р Марков. Имаме си РОЗОВИ ГАЩИ. Момиченце, всички сме много щастливи. Родителите на мъжа ми бяха с нас Simple Smile .
Всичко на бебка й е нормално, вървим си по седмици точно. Тежи 270г.
Имам си и диск със снимки.

# 547
Здравейте мами.Най-накрая доживяхме слънцето и топлото време newsm68 newsm44
Аз в петък съм на ЖК и ще видим за 14 дена колко съм качила.
На мен ми хареса предложението на Wild*Orchid
но и останалите също заслужават внимание.
Целувки и приятен ден на всички.

# 548
Аз съм абсолютно съгласна с ANNAFACE . Пола не бебето не е най-важното . но като имаш вече едно или две ,че и три деца от един пол ти се иска и от другия. Абе нека да има здрави яренца в кошарката пък ще си ги гледаме  Joy И аз да се похваля днес бях късната ФМ нашето бебе е вече 500гр 21 г.с всичко му е наред. Пола ми го казаха преди месец но вече два пъти се крие но по всичко си личи , че ще е мъж  bowuu С килограмите съм  плюс 6кг от забраменяването, според мен и доки съвсем в норма. Днеска като си го видях ми се прииска да го гушна ВЕЧЕЕЕЕ Heart Eyes

# 549
Злати, честито  Hug Ако не се лъжа първото ти беше момче, нали? Браво на вас, ще ги нашарите  Wink

# 550
Да, имаме си един батко на 8 годинки.

# 551
Искам да помоля да ни сложат и нас на първа страничка - на 28 год. първа бременност, с термин 24.08.2013 и сини гащи Благодаря предварително!

# 552
И аз бях днес сутринта на консултация - потвърди се пола отново - 100% мъж Simple Smile Бебо е добре, тежи 270гр. в 19г.с. и много шава и се върти, въпреки че не го усещам още, но сигурно много скоро ще усетя първия ритник, като го видях как се джаска днес на екрана...  Mr. Green

Обаче и аз съм качила много - досега за 4 месеца бях качила само 3кг. и вървях нормално, но сега съм качила за 3 седмици още 4кг.!!  Shocked  #2gunfire Ужас направо!! Аз тези дни съм при мама и тя ме глези и си похапвам и.. ето резултата!  Sad Доки каза - много са, не повече от 2кг. на мес. - и това е максимума! Така че сме на диета от днес и да видим какво ще е положението следващия път..

# 553
Браво за хубавите резултати и емоции!

И аз съм съгласна с мнението на Ани по отношение на "претенциите".А пък и не може всички да сме еднакви,нали?

Много хубави предложения сте дали за заглавия,не мога да избера любимо.

# 554
Ох,тъкмо се прибираме от Варна.Цял ден хайманосваме.
Отчета от прегледа - бебето е добре,пораснало е.Аз нищо не съм качила все така 54кг съм си.Кръвното ок.Дадох кръв и урина и утре ще звънна да видя как са резултатите,НО акушерката е много притеснена,че бебето е мноооооооого надолу за седмиците си.Каза,че имам и чувствителна матка и си личи,че имам и доста контракции.Ако са повече от 4 на ден да ходя пак на преглед и да решат дали ще лежа за няколко дни или ще мина само с хапчета.Каза много да се пазя и да почивам и така.След 3 седмици живот и здраве пак на преглед,ако не се видим преждевременно  ooooh!
Злати,честито момиченце  Hug Hug Hug
Дидко,Усмивко,Лили,браво за хубавите резултати от прегледите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт