Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 54~

• 37 737
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Привет Зверче. Hug
Довечера би трябвало да дадат катастрофата. newsm78

# 166
Цитат
Кали, гледала съм Анадолски Орли, хареса ми като цяло. Бих ти казала да го гледаш, но за мен Чаги не играеше себе си както в нашия сериал, беше по-скован и не ме докосна с игра, а и партньорката му беше доста висока и когато се целунаха накрая, без малко тя него да вдигне от земята вместо той нея, докато с Хазалчето си бяха таман отвсякъде.
+1  newsm10
Ама нали е с Ча,си го гледах с кеф.Гледай го...става!

А туй не го вярвам,ама дано стане... newsm78

# 167
Одеве като бях на зъбар стана дума за филми и зъбарката вика аз гледам един турски по телевизията Огледален свят викам о ясно  hahaha ,че си ме поразпита какво става нататък
Ти гледай да не ти извади някой зъб по погрешка докато те разпитва за сериала. Joy

# 168
Здравейте компанията  

Адашче, Снежи, благодаря за темата

Деа, извинявай много ,
не ми се сърди....беше , , нося на ....всичко

# 169
Привет Ренате. Hug

# 170
Одеве като бях на зъбар стана дума за филми и зъбарката вика аз гледам един турски по телевизията Огледален свят викам о ясно  hahaha ,че си ме поразпита какво става нататък
Ти гледай да не ти извади някой зъб по погрешка докато те разпитва за сериала. Joy
а като нищо като и казах,че умира Фериха кат вика и те живота е толкова гаден трябва поне филмите да са с хубав край  Mr. Green

# 171
За любителките на белите гащури.

# 172
Сис, поне да беше намалила цената щом си и разказала какво става напред   Grinning

Аууу ама предупреждавайте какво се отваря.  Joy
Скрит текст:
Отначало ми излезе прическата му(горната) ,а не щеш ли после и долната  Laughing

Наде,ама как ръкомаха като президент,а до него Баръш-Левент като бодигард Simple Smile  hahaha

# 173
Сис, поне да беше намалила цената щом си и разказала какво става напред   Grinning

Аууу ама предупреждавайте какво се отваря.  Joy
Скрит текст:
Отначало ми излезе прическата му(горната) ,а не щеш ли после и долната  Laughing

Наде,ама как ръкомаха като президент,а до него Левент като бодигард Simple Smile  hahaha

Joy
Вани, онзи е бил на фризьор, затова е толкова рошав, защото е издухан. Joy

# 174
  • София
.....
 Буракчо мой да е рошав ма готян пък тоя рошав и грозян  Sick

Оказва се, че ТР мъже били доста хубави  Simple Smile
ауу в голяма грешка си,малко са им хубавите мъже  Naughty

малко, малко, колко малко. Повечето им актьори и модели са много красиви, а ние уж красива нация, пък моделите ни ... Sick

# 175
  • София
Добър ден момичета  Hug Дам съгласна съм с последния коментар за нашите модели  Sick А хубави мъже много, ама не са модели  Wink Гледам пак сте в джаза с Чаги  Heart Аз всякакъв го харесва с бели, черни, шарени гаще няма значение  newsm62

# 176
.....
 Буракчо мой да е рошав ма готян пък тоя рошав и грозян  Sick

Оказва се, че ТР мъже били доста хубави  Simple Smile
ауу в голяма грешка си,малко са им хубавите мъже  Naughty

малко, малко, колко малко. Повечето им актьори и модели са много красиви, а ние уж красива нация, пък моделите ни ... Sick

Може да съм единствената, но не мисля, че българите и българките са по-красиви от другите националности. Във всяка нация си има хубави и грозни, и да Ви кажа честно, не смятам, че ние изпъкваме с красота пред останалите. Rolling Eyes

# 177
Сис,ем а де трябваше ,ама йок  hahaha с къси гащи е трепач  Peace  бахти сичко живо космато
Скрит текст:

# 178
  • София
...
Може да съм единствената, но не мисля, че българите и българките са по-красиви от другите националности. Във всяка нация си има хубави и грозни, и да Ви кажа честно, не смятам, че ние изпъкваме с красота пред останалите. Rolling Eyes
...

Дори и да не изпъкваме, поне за пред света да избираме най-хубавите, а не като видиш Мистър БГ или Best model и да ти се  Sick

# 179
Защо толкова често не Ви виждам снимките, които публикувате, Миленче и твоята в случая и не само?! newsm78

missence, съгласна съм за кофтия избор, който правят, а би трябвало да е точно обратното.

Вани, предупреждавам, сладичко е и се яде. Joy

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт