Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 54~

• 37 641
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Да Вани, този ви го подарих на Бъдни вечер!

# 646
Бел  Hug, моля те от сърце да сътвориш един пролетен колаж на Фемир, зареден с много слънчева енергия и позитивни чувства! Praynig Praynig Praynig

# 647
Да Вани, този ви го подарих на Бъдни вечер!

Извинявай,но съм забравила!  Blush  Hug

# 648
Здравейте Hug и честита първа пролет.

Чепика как наднича и Мееметчо е там.

# 649
Наде  Hug

Сис,я си признай.
Скрит текст:
Ти ли си счупила прозореца на колата на Иън и си му откраднала iPOD-a  Stop  Simple Smile

# 650
ядосва се вече че чака много сладкия ми...айде заминава да отиваме  Joy

# 651
последно

Трима приятели: лекар, инженер и икономист, спорят чия професия е по-стара. Лекарят казва:
- И в Библията пише, че Господ създаде първо човека Адам, а от реброто му създаде жената. Следователно Господ е бил лекар - хирург.
Инженерът казва:
- Пак в Библията е записано, че преди да създаде животните и хората, от хаоса Господ е направил Земята, Слънцето и звездите. Значи Господ е бил инженер.
- А кой създаде хаоса? - обадил се икономиста.

# 652
Добро утро:) бързам да влезна да ви споделя какво сънувах..малко смесих сериалите,ама нищо.Та гадже съм на Аднан Зиягил(ЗП) - едни целувки с мустака страшна работа JoyИдва да ме взима от къщи(живея в имение и съм много богата) и отиваме у тях,където са се събрали много хора,сред които и сина му - Емир Сарафоолу hahaha Обаче един от гостите се държи супер арогантно с мен, даже ме опипва.. #Cussing outАз се ядосвам и си тръгвам, обръщам се към Емир и му казвам ще ме закараш ли?Той обаче смутен от баща си(нали съм негово гадже) не отговаря и аз си тръгвам..Излизам с триста зора от къщата(някъв лабиринт) и вървя през някъв баир и изведнъж се усещам,че ми няма телефона и почвам да се ядосвам,че трвябва да се връщам да си го взимам.Навън една тъмница, а аз без телефон..Тогава чувам зад мен някой ме гони и ме вика(не помня моето име ли каза или друго) , обръщам се гледам Емир.Носи ми телефона и вика..Прости ми,не можах пред баща ми да ти кажа,че ще те закарам..Искаш ли да избягаме от всички..И аз да,искам..хахах..Изведнъж се оказваме на плаж в Тайланд - само двамата,много щастливи..и след това се събудих(даже се бях оспала супер яко)..Само да отбележа,че не съм от тези дето мислят за Емир и са пленени от него до мания..и отде този сън newsm78 не знам..Може би по-скоро от гледането на сериали,влезнах и аз в такъв...

# 653
Наде HugЛава Hug

Биби Hug Joy Joyдобре че сте избягали с Емир Laughing

# 654
Днес бил международен ден на щастието Heart Eyes

Бъдете винаги щастливи Hug Hug Hug

# 655

Е,това е хубав ден! Simple Smile  Благодаря Рени,подобно и за теб  Hug

# 656
# 657
  • Под Сините камъни

Е,това е хубав ден! Simple Smile  Благодаря Рени,подобно и за теб  Hug
Бъдете щастливи и от мен  newsm51
bitzka да кажеш на Емир по често да те маже с плажно масло че да не изгориш

# 658
Е,много хубав ден е тогава днес!Бъдете винаги щастливи и от мен Hug Hug Hug
Пепи,ще му кажа аз с друго да ме маже..хахахахах...оххх Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Joy

# 659
Е,много хубав ден е тогава днес!Бъдете винаги щастливи и от мен Hug Hug Hug
Пепи,ще му кажа аз с друго да ме маже..хахахахах...оххх Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Joy
Joy JoyДвете хиени ако те набарат така ще намажат... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт