Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 54~

• 37 706
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Деа, добре си се появила  Hug Лека работа  Simple Smile

Снежи за нищо  Hug

Ох,Лудостче  Crazy  Simple Smile

# 136
Приятен ден на всички  и до скоро кака отива да работи !!!!!
Евала на кака умна и кадърна  Hug
Спорна работа  Peace

# 137
Всеки си има дилема... hahaha hahaha hahaha

Мише, миналия месец бяха Кенан и Берг/дано да не греша,че днес май ми е ден.../,а сега кои са?

# 138
Здравейте момичета да се запиша в новата тема прекрасна е  както винаги. Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51
Пак сте зачеса ли Чаги и то от сутринта направо нямам думи а иначе белите гащи му ходят ама е най готин ядосан.

# 139
  • Някъде там
Лудостче  Hug Ох ще си хапна  Mr. Green   bouquet

# 140
ДОбро утро  smile3507

И да започнем деня добре  Rolling Eyes
Скрит текст:
  Heart Eyes
Скрит текст:
сори ши ма извините,ама без да искам се загледах долу  hahaha

# 141
  • София

Мише, миналия месец бяха Кенан и Берг/дано да не греша,че днес май ми е ден.../,а сега кои са?

Не е за ТР Vogue. Този момък не го знам, ама предизвика коментари де (къде "+", къде "-")  Simple Smile

http://de.lifestyle.yahoo.com/blogs/stylebar/dieses-vogue-cover- … ie-140824957.html

# 142
  • Под Сините камъни

Не е за ТР Vogue. Този момък не го знам, ама предизвика коментари де (къде "+", къде "-")  Simple Smile

http://de.lifestyle.yahoo.com/blogs/stylebar/dieses-vogue-cover- … ie-140824957.html
Ваййй и тоз къф космат   smile3556 там.....

# 143

Не е за ТР Vogue. Този момък не го знам, ама предизвика коментари де (къде "+", къде "-")  Simple Smile

Ваййй и тоз къф космат   smile3556 там.....
ш бахти градината дет има  hahaha

# 144
  • София
Чудя се една такава корица в ТР какво би предизвикала  Simple Smile

# 145
това тряа да е Лара изпила си е дозата от чоклет моклет и иска още ма нема  Mr. Green

# 146
  • Под Сините камъни
това тряа да е Лара изпила си е дозата от чоклет моклет и иска още ма нема  Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 147
Ще ви оставя и ще похулиганствам малко.Забявлявайте се,ама умната... hahaha hahaha hahaha

# 148
Изповед: "Прибирам се вкъщи, отварям хладилника и гледам: какво ли няма - хляб няма, сирене няма, салам няма, месо няма, мляко няма, риба няма, плодове и зеленчуци няма, абсолютно нищо няма!
 Сядам на диванчето в хола, вземам атласа, разгръщам го: къде ли не съм ходил - из Европа не съм ходил, в Америките не съм ходил, в Азия, Африка и Австралия не съм ходил, даже в Македония и Антарктида не съм ходил! И какво да правя - отивам в кръчмата, пия едно-две, три-четири...десет-петнайсет, заспивам там, събуждам се на сутринта и гледам - нищо ми няма: портфейлът ми го няма, обувките ми ги няма, костюмът и го няма, ризата ми я няма, НИЩО МИ НЯМА!..."

# 149
Снежи, Hug и след време жи са оди без гащи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт