Априлската дружинa наближава втората година!

• 74 172
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
  • София
МалИ, Рени, 1год. сама в спалнята Crazy Вие сега ще сте като на меден месец Wink Simple Smile
Ахааам #Crazy #Crazy #Crazy заслужили сме си го  Joy Joy Joy

# 376
Хей, момичета здравейте! Аз набързичко да ви споделя...Траяна от днес изведнъж спря да иска да суче, незнам какво и става...и как да постъпя, верно, че исках да спра среднощното кърмене, ама това ми се струва прекалено...Цедих се днес, пие от шише, а като се опитам да и дам от гърдата се дърпа и плаче...Незнам дали има вероятност отново да засуче? При някой случвало ли се е това?
Хайде лека вечер за сега!

# 377
  • София
По някой книги пише че най - хубавото е да уцелиш момента когато то само иска да се отбие, може да не иска заради зъби а може просто да е дошъл момента....

# 378
  • sofia
Ехо, априлчета, как изкарахте празника? Simple Smile

Ние излязохме на разходка. Запътихме се към зоопарка, но там беше ... Не мога да го опиша, тъпкано с народ. ooooh! И се отказахме. Имаше сигурно 500 коли наспрели в един доста голям диаметър около парка. После отскочихме до близкия Мол да вземем подарък...там беше мааалко по-добре, но аз напоследък не ги издържам тези места, та взехме подаръка и се прибрахме. Следобед пак излязохме, но в квартала.
Пфф, всеки уикенд ходим по паркове и градинки, в центъра, и се чудя другите родители не си ли водят и те децата...Защо само на празници (детски) е такъв гъч навсякъде...Не заслужават ли децата целогодишно разнообразни разходки с мама и тати?... Tired

Иначе от доста време ни мъчат зъби, но още нищо не е покарало. Laughing
И нощем се събужда с рев и доста трудно се успокоява...Тази нощ му пяхме с татко му тихичко за Жаба Жабурана и се успокои.  Simple Smile

# 379
Писах, писах и всичко изчезна #Cussing out #Cussing out #Cussing out
На 1 ви бяхме на театър на открито, Макс и Мориц.
Ева остана силно впечатлена.
За нас всеки ден е празник, колкото и банално да звучи.
За нея различното беше, че имаше много повече деца....
Харесвам празниците, но такива от сорта на "Ден на...." Малко ме дразнят. Аз лично нямам нужда от специален ден, за да си водя детето на зоопарк, на сладкарница или където и да е.
Но при наличието на този ден, се включваме в празненствата Party

# 380
Здравейте, мамита и вече пораснали сладурчета! Редовно ви чета, но все не ми остава време да пиша! Да се отчета и аз  Laughing Сияна върви, но се държи с една ръка за мен, имаме 8 зъба и пием мляко само вечер! Нощем не се буди-иначе заспиваме към 23 часа и се буди в 8-9  часа! На гърне не съм започвака да я слагам-мисля да изчакам още малко! Иначе от МК не яде-само нашата храна-безсолните не й харесват Simple Smile Сега съм на вълна-МОРЕ! Мин. год. бяхме на море в Китен и сега мислим пак там, но се чудим къде-някой да сподели ако е ходил там Simple Smile Това е за сега лека вечер от нас Simple Smile :*

# 381
Тези, които искат да пишат нека го правят и без да са първа страница... сега ги добавих  Peace

# 382
  • sofia
Офф, днес счупих бурканчетата с детската кухня. Tired И нямам резервни...Имах едно празно бурканче на Хип, но резбата му е по-различна и не пасва на капачките с винт. Знаете ли дали тези на Ганчев ще станат, да купя три пюрета заради бурканчетата?

# 383
  • София
Няма да станат само Малечко стават, но етикетите им нямат махане а те ги искат без тях, има и още едни Мандев, има ги в Кауфланд, техните етикети падат лесно и резбата става, и другия вариант празни от някои пазар Simple Smile

# 384
Здравейте,
Ние сме вече в ремонт Crazy
Не ми остава време за нищо. Ева от днес се учи да се храни сама Laughing
Не иска никой да я храни и и дадох купичка и лъжичка иии да маже Mr. Green успя да лапне 4-5 хапки.

# 385
  • sofia
Няма да станат само Малечко стават, но етикетите им нямат махане а те ги искат без тях, има и още едни Мандев, има ги в Кауфланд, техните етикети падат лесно и резбата става, и другия вариант празни от някои пазар Simple Smile
oktavia, мерси! Hug Намерих на Ганчев някаква каша с бисквита и банан и ми върши работа.
fisholina, успех с ремонта.  Simple Smile И моят беб има от време на време мераци да яде сам, но за сега не му се получава много. Много скоро тръгваме на ясла (живот и здраве) и ще ви позарежа сигурно, че и аз почвам работа. Та, там се надявам да се понаучи да хапва с лъжица сам...

# 386
Здравейте! Hug
Чудех се дали да пиша, защото няма да се включа с добри новини, ама тази сутрин нещо ми е докривяло и имам нужда от споделяне Cry

Мариян от една седмица пак има проблеми с коремчето - има чести изхождания, които ту са диарични, ту са по-стегнати, но са поне 5на ден(в сряда стигнахме до 8 #Crazy) и изглеждат и миришат ужасно(като развалена храна)
Педиатърът ни действа по метода на изключването - няма клиника за вирус, аналният секрет е чист... да пробваме с безглутенова диета..
Да пробваме, ама освен диета за бебчо, трябва и за мама(нали още му давам нощно време). И за да не пазя и аз диета(което ми се видя трудна задача) реших да се отбиваме - така и така нещата се свеждат до минимално количество кърма и поцокване през нощта по навик..
Еми тази нощ се одра от рев горкия - така не е плакал от първите месеци с коликите  ooooh!..
Будихме се сто пъти сигурно, аз го гушкам, успокоявам.. предлагах му водичка, но той се ядосваше още повече - нали всичко разбират вече

Ще стане месец вече, откакто редуваме различни проблеми - малката ми душичка съвсем отслабна, жал ми е да го гледам - един такъв блед и изтормозен вид има Cry..

Извинете за дългия пост Blush

# 387
  • sofia
Ох, Бончил1, милото детенце. Sad Чак на мен мъчно ми стана, не си представям какво ти е пък на теб.... Hug
Защо не го заведете на някакъв специалист гастроентеролог...знам ли... TiredГоркичкото, да не се дехидратира, дано поне течности да пиете без проблем.
Стискам палци нещата да не са сериозни и дано бързо да се оправя юначето! Hug
И кураж, детето има нужда от силна мама, каквато не се съмнавям, че си!

# 388
Бончил1,
Всичко ще се оправи Hug Praynig
Наистина е добре да идете при някой гастроентеролог.
Като е такава драма отбиването, мини на безглутенова, както ти е препоръчала педи. Трудно ще е, но поне бебо ще е спокоен.
 Hug

# 389
Fous, fisholina Hug.. благодаря ви за милите думи и подкрепа

Януари месец(когато пак бяхме така) ходихме и на детски гастроентеролог в София - основната диагноза тогава беше "непоносимост към лактоза".. давах безлактозно мляко, един куп пробиотици, но не ми каза да спра да кърмя и аз продължих.. края на март пак изкарахме една остра фаза, сега тази значи е трета по ред от НГ..

Общо взето проблемът започна четвъртия месец след раждането му.. и оттогава се въртим в една въртележка  ooooh!... мога много да ви разказвам, ама рискувам да прехвърлят поста ми към здравния форум..

С отбиването ще се справим - тази нощ плака по-малко Tired... но е много тъжен и през деня - постоянно върви след мен и ме дърпа, от зор каза "мама" за първи път горкото
На мен ми се къса сърцето като се цедя, но зарекох се вече - дано да е за добро Praynig

Общи условия

Активация на акаунт