Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 510
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета, ако сте пуснали просто едно "Запис" или някой емотикон, не се чудете, че са ви затрити мненията. В правилата изрично е забранено подобно записване.

Цитат
6. Спамът, флудът и "чатът" са забранени
Ако имате да кажете нещо по темата - изразете го с повече от една дума. Пускането на едносрични постинги, публикации с емотикон без текст, постинги "запис", както и публикации с цел трупане на брой мнения не се толерират!

# 136
  • София
Благодаря за темата!

Напоследък се гримирам предимно по подобен начин с Avon Supershock в Cobalt (разбира се, по-оскъдно).  Simple Smile Разкошен цвят е и за никакви пари, съжалявам, че не си купих повече бройки, вече май не присъства в каталога.

# 137
Mного ми е любима Madam Noire Heart Eyes Heart Eyes Oбезателно разгледайте блога й има уникални неща!

# 138
  • Пловдив
Получих снимки на въпросния продукт, мисля че не е чадъра  Thinking

Извинявам се за лошия вид на продукта, тя доста си го тормози и снимката ми я прати само за справка.  Blush

# 139
  • Стара Загора
Това май беше някаква китайска марка или греша? newsm78

# 140
Май е същата.

# 141
Дами, темата се пълни фантастично бързо - 10 стр. за по-малко от денонощие; няма начин пост от типа

bouquet Благодаря за новата тема! Веднъж да я хвана отначало...

да остане

кажете нещо по темата, похвалете нечий грим, сложете интересна снимка ... не е чак толкова трудно
а ако все пак е, използвайте бутон

Адри е цитирала правилата, може би този цитат трябва да го сложим в първия пост, за да не водим всеки път една и съща дискусия - точно толкова излишна колкото поредния 'запис'

# 142
От вчера покрай цветните шанелски спирали ми е влязла муха за жълто-розов грим. От къде сега това жълто?  newsm78

# 143
  • София
Инглот  Laughing

# 144
признавам си, че се замислям за една палитра на инглот - слагам тяхната сенка, която имам, слагам и други сенки - тяхната 'прави' каквото искам и за колкото време искам, а другите не са така 'послушни'  Laughing ; за съжаление палитрите им са ужасно, ужасно грозни за мен, а май Жаки писа, че са спрели моно-сенките  Confused

# 145
  • София
Бубс, за какво ти е тяхна палитра? Купувай си рефили и ги слагай в друга магнитна палитра или в табакера, или в кутийка от диск, или в онези сладурски метални кутийки, които периодично пускат като подарък към разни дамски превръзки  Laughing (идеята е на Жаки и е страхотна).

# 146
 doh

права си! благодаря!  bouquet

Иглот, дръж се  Mr. Green

в "Сердика" ли беше по-добър магазинът? имам спомени, че за единия имаше много похвали, а другият беше масово недолюбван, но не помня кой  Blush

# 147
  • Пловдив
Здравейте,
прословутия "Чадър" номер 14 го открих в едно малко
магазинче в уличката след Тримонциум/за тези,които
са от Пловдив/.Много ми хареса,защото когато се нанесе стои
светла,без почти никакъв цвят.

# 148
  • Перник
Момичета,Честита Пролет   bouquet
Днес ми дойде муза за нещо свежо...мазах,мазах и накрая 1 час се чудих дали да не го оставя за предизвикателството този грим,но се отказах  Simple Smile Ох много искам бледо лилаво пастелно,матово,може би само с леееки шимърчета и ментов зелено искам...за ментовото-инглот...,но дали имат и лилаво такова  Rolling Eyes
Та...ето го днешния грим

# 149
  • София
malvinka88 -много ти е свеж и пролетен грима.   bouquet

Адри-  newsm20- Префектно както винаги. Какво ти е фотото?

Общи условия

Активация на акаунт