Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 304
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
Алена, сенките са шанелските mirifique и fantasme, от тези в бурканчето. Такива са си - бляскави. На мен са ми труднички заради кремообразната консистенция.

# 721
  • Пловдив
Не знам защо, но в нета все попадам на грим за сини и светли очи Crazy И много рядко за тъмнокафеви и черни. А на различните очи отиват различни цветове и аз винаги харесвам тези, които не седят добре на моите Mr. Green Sunglasses Crazy
Дали търсиш правилно? Я виж така

Да, да - такова търсене е ясно Peace... Имах предвид, че страничките, които следя все предлагат грим за светли очи. Мисълта ми беше, че грима за светлооки някак си е по-разпространен и експлоатиран в медиите... Иначе, ако самоцелно тръгна да търся, чичко Гугъл знае всичко Mr. Green

И да не е съвсем спам, още красота Heart Eyes :

# 722
Лазурит, с това красиво око можеш да си позволиш всичко. Имам едно предложение защо не пробваш грима Розовата панделка на Диор за тази пролет?
Разбира се, не е казано , да използваш същите продукти, а  да осъществиш идеята и настроението.
Ще се радвам да видя.  bouquet  bouquet

# 723
Ледената кралица, я не се оплаквай Mr. Green Laughing
Скрит текст:

Да оставим настрана това и че обожавам тъмен опушен грим на кафяви очи  Heart Eyes
Кафявите очи, по мое мнение, търпят всякакви вариации на цветове и тип грим.

# 724
  • София
Да се похваля с новата ми придобивка:

И малко настроение от края на прекрасната ни среща.. все такива женски благинки.. гримчета, лакчета, кафенце.. тук таме тортички.. какво и трябва да една жена  Hug

Скрит текст:

Усмихнете се красавици.

# 725
  • София
Прекрасни гримчета, момичета! Радост за окото! Hug
Мис Нели, сърдечно благодаря за препоръките! За мен е най-трудно да преценя колко да издърпвам тъмната част на сенките, в страни от клепача и колко нагоре (под веждата) за поставям на горния клепач. Клепача ми е паднал и от известно време подпухвам, по необясними за мен причини. Всеки съвет ми и изключително полезен, та ще се престрашавам да качвам още гримчета, с молба за съвет от всички вас! Много ми харесва и грима "тип котешки очи", с издължаването, но не знам, дали ще ми отива на мен.
Арабела, Малвинка, благодаря Ви и на Вас за съветите!
Скрит текст:
Малви, а ти взимай малката, като ни изтече карантината от варицела и идвайте вкъщи. Ще ти дам да си експериментираш колкото искаш по мен. Joy

# 726
Да се похваля с новата ми придобивка:
Скрит текст:
И малко настроение от края на прекрасната ни среща.. все такива женски благинки.. гримчета, лакчета, кафенце.. тук таме тортички.. какво и трябва да една жена  Hug
Скрит текст:
Скрит текст:
Усмихнете се красавици.

Ауу, вие така ли си прекарвате срещичките? Искам и аз, искам и аз smile3514 Не че имам да покажа кой знае какво, но поне ще оплакна очи Laughing

Супер придобивка! Честито! Чакаме снимки от резултата Peace

# 727
И малко настроение от края на прекрасната ни среща.. все такива женски благинки.. гримчета, лакчета, кафенце.. тук таме тортички.. какво и трябва да една жена  Hug

Усмихнете се красавици.

Хаха, супер идея да снимаш какафонията по масите  Joy Другият път пак  Mr. Green

# 728
  • София
Направо празни ми изглеждат масите  Whistling Но на снимката забелязах неща, които не съм видяла  Crossing Arms

# 729
Днес опитах придобивките си от панаира (част от придобивките), взех две четки на Кент
Със сигурност са ви познати

Засега мога да кажа, че не се скубят и вършат иделана работа.
Това са стари колекции и ги взех без пари, новите им колекции с дървените дръжки, не ме вдъхновиха:(
Взех 5-6 четки от Двата щъркела (бяха представени на панаира) и от тях съм доволна.
Получих четките си от Елф, освен една всички могат да ходят на боклука:(
Ето тази става за работа
Скрит текст:
Много съм доволна от тези сенки на Елф
http://www.eyeslipsface.com/studio/eyes/sets/80_piece_day_to_nig … eyeshadow_palette
Купих ги на голямата дъщеря на съпруга ми за да се учи да се гримира.
Ще ви се похваля като учител, не я съдете много това и е първия грим.

# 730
  • София
Направо празни ми изглеждат масите  Whistling Но на снимката забелязах неща, които не съм видяла  Crossing Arms

Верно са почти празни.  Thinking Другия път по- навреме.. сега се сетих почти накрая.

Фокси,
Скрит текст:
и моята колекция е много скромна, но момичетата са супер и настроението е прекрасно. Имаше две малки девойки, които гониха едно момченце да го целуват. Blush Даже засади му правиха. Joy С моята мома- общо четири дечор. Та за твоите калпазани винаги ще има компания.

г-жа Стихийно бедствие- много добре се е справила.

# 731
  • Пловдив
Ледената кралица, я не се оплаквай Mr. Green Laughing
Скрит текст:

Да оставим настрана това и че обожавам тъмен опушен грим на кафяви очи  Heart Eyes
Кафявите очи, по мое мнение, търпят всякакви вариации на цветове и тип грим.
Фокси, сега като показа такива красоти, а и като знаем каква вълшебница си в ръцете, да знаеш, че се записвам първа в листата на желаещите ти да ни гримираш (нали съм ти градска, нахално да се прередя Twisted Evil) ...  Mr. Green

# 732
  • София
г-жа Стихийно бедствие-само четките на Кент червената дръжка признавам. Naughty
Новата с бялата дръжка е друго поколение, аз не се справих. Размених я.

Показаната моливна техника прилагам с джъмбо моливите на Сефора, които са супер меки, мазни и удобни за целта, едновременно супер трайни, а от вчера правя и синият грим на Ел Мем с този син молив Мега Импакт/cobalt на Avon: -няма такова синьо, просто! Heart Eyes
Прави ето такова синьо:
Скрит текст:

# 733
Корче моливите които си показала и супершок на Авон едно и също ли е?

# 734

Моля заповядайте в новата тема

Темата за настоящо предизвикателство е Пролетно настроение. Срок - до 31ви вкл.

Общи условия

Активация на акаунт