Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 308
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Не се вманиачавате бе хора, аз с болно дете години наред гледам кое какво съдържа, чета статии, мед литература. изследвания, ужасно е да знаеш че всичко което те заобикаля те трови.
Всичко започвайки от обикновената дамаска на фотьола ви, микровълновата, тиганите, боите с които са пръскани мебелите, за храната и въздуха въобще не ми се ще да споменавам. Просто няма отърване в този живот, така е устроен света и за да променим това трябва да са върнем във времената на конете, огъня и въглена вместо очна линия.
Живейте си живота и се радвайте на цветните си гримове, злобата и яда който се изля в последните страници убива по бързо и по болезнено.

# 691
Като казах азиатска козметика имах предвид и корейска. В тази част на света имат мания да изглежда по белички , за това и много от кремовете им са с олово.

Същите съмнения имаш и по отношение на SK II и Kanebo предполагам?

г-жа Стихийно бедствие   Hug

# 692
Не се вманиачавате бе хора, аз с болно дете години наред гледам кое какво съдържа, чета статии, мед литература. изследвания, ужасно е да знаеш че всичко което те заобикаля те трови.
Всичко започвайки от обикновената дамаска на фотьола ви, микровълновата, тиганите, боите с които са пръскани мебелите, за храната и въздуха въобще не ми се ще да споменавам. Просто няма отърване в този живот, така е устроен света и за да променим това трябва да са върнем във времената на конете, огъня и въглена вместо очна линия.
Живейте си живота и се радвайте на цветните си гримове, злобата и яда който се изля в последните страници убива по бързо и по болезнено.

Oooo не споменавай дамаска, че съвсем на скоро изтеглиха от пазара едни китайски дивани които са били обработени с някакви химилаки които не са позволени в Европа и сума ти хора развиха някакви кожни проблеми от тях Simple Smile
Моята мисъл беше, че когато купуваш менте на нещо, както с тези гримове, никога не знаеш какво има в тях, така че лично за мен покупката на фалшива козметика отпада!
И хайде стига с тази злоба защото наистина тези които я употребяват най много обикновено те я таят в душата ... често казано писна ми да слушам едни и същи приказки ... Wink

П/с Само да те попитам, ако трябва да купиш сухо мляко за детето си дали ще купиш такова китайско ? Wink

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 01:40 от Troy

# 693
Като казах азиатска козметика имах предвид и корейска. В тази част на света имат мания да изглежда по белички , за това и много от кремовете им са с олово.

Същите съмнения имаш и по отношение на SK II и Kanebo предполагам?

г-жа Стихийно бедствие   Hug

Това са съвсем друга класа козметика и не знам колко от нас биха си я позволили Wink
Тук коментираме козметика, която ние ползваме, а не какво по принцип има на пазара.

# 694
Ами, има си съфорумки които ползват и двете марки, защо да ги отписваме? Едно е да си говорим за неконтролираните по никакъв начин напълно извън закона китайски реплики, съвесем друго за редови марки с дългогодишна история и репутация които от години се предлагат и на западния пазар. Ти обобщи че всичката азиатска козметика имала олово щото те обичали да са белички, значи се отнася мнението ти и за тези марки? Те си имат и събдивизии ако цената ти е единствената мярка за качество _ Канебо Кейт е насочена към по-млада публика и на доста достъпни цени например...

Най-голямата южнокорейска козметична компания е Аморпасифик, създадена средата на миналия век, под нейна шапка са някои от конкретните корейски марки, които се имаха предвид по-нагоре  (Етюд хаус, Ланеж, Инисфри, собственик е и на небезизвестните Лолита Лемпицка и Аник Гутал), дали могат да си позволят да си блъскат продуктите с олово и да се надяват че никой няма да забележи?

120 и т.н. палитри се продават на американския пазар брендирани от американски компании, няма как да стане без да е проверен състава от ФДА.

# 695
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро   bouquet

Вчера следобед случайно мернах някакъв латиносериал по ТВ. И какво да видя - актрисите бяха гримирани страхотно  Heart Eyes Днес пак ще го пусна, че гримът е направо наслада за очите ми  Joy

Ето тази техника с молива за очертаване не съм я пробвала досега:

Специално за Адри - този грим направих с двата цвята на Инглот  - 420 и розовия трябва да го проверя като номер (снимката не е моя):

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 06:12 от gadamer

# 696
Troy отговарям ти само този път, по принцип пропускам да чета постовете ти.
Няма да се разстроя ако и ти го правиш, понеже в живота не общувам с енергетически вампири, така че и тук не мисля да го правя.
По въпроса ти, аз не купувам на детето си адаптирано мляко, кърмя го. Така че аз за моето съм направила най доброто.

gadamer там където аз почвах първите си стъпки в гримирането (Украйна) много го тачат този метод, в плейлистата си в ютуб имам мноооооооооооооого хубави видео уроци с тази техника, от кога се замислям да преведа клипчетата на БГ и все не ми стига времето. Техниката е страхотна, ако разбираш руски пиши в гуглето "карандашная техника" има ужасно много инфо по въпроса.
Ето един пример с тази техника, избрах този урок защото работи с молив Буржуа а моливите в тази техника са  от огромно значение и в БГ не са намират (професионалните говоря)
http://www.youtube.com/watch?v=Tq-Nat-N3eE

# 697
gadamer много ми харесва твоят грим. Мисля, че откакто съм в темата за първи път виждам направен от теб грим.

# 698
  • Отвъд алеята зад шкафа
Нееее, не е моя снимката  Grinning Написала съм го в скоби. Направих такъв грим, но не мога да докарам добра снимка, за да сложа собствена. Мои снимки съм пускала, но ги изтривам, не обичам да ми се застояват в интернет.

# 699
Сега прочетох написаното в скобите Embarassed Нищо, сигурна съм, че и твоят грим е много добър!

# 700
Скрит текст:
Понеже бързах, малко съм си размазала очната линия  Rolling Eyes Blush

# 701
  • в 1001-та нощ
B & C, много ми харесва как стои на отворено око, тази форма ти е перфектна през моя поглед  Heart Eyes

Аз днес съм за първи път с пигмента ванила, нямам търпение да видя снимките довечера  Heart Eyes

# 702
gadamer, много вдъхновяващи гримове си показала. Оригинална форма в класическото съчетаване на цветове.
Кажи кой е този латиносериал с прекрасни гримове за да му хвърля и аз едно око.

Troy, напълно разбирам притесненията ти, оловото е много състаряващ кожата елемент, а и се явява фактор за развитие на доста болести.

За многоцветните палитри - чувала съм, че Coastal scents имат добри предложения, предполагам, че те не си позволяват да злоупотребяват с олово и др.
Мис Нели със сигурност знае повече по въпроса.

# 703
Благодаря ти a.l.e.n.a!   bouquet
Коя форма имаш предвид?

Веждите сама си ги правя и по-добре от това не мога да ги оформя.
Очната линия - не се харесвам с много изтеглена очна линия
Вчера прочетох, че една дама ме е споменала заради начина по който нанасям сенките - да наистина при мен във външния ъгъл са заоблени, но аз не се харесвам ако сенките са изтеглени прекалено много навън и са заострени.
Според мен така нанесени продуктите на моята форма на очите, веждите и лицето, изглеждам най-добре

# 704
  • Пловдив
B & C и според мен няма смисъл да заостряш, така идеално ти пасва на извивката , много хармонично и издържано се получават гримовете ти . Можеш ей така за пробата някой път , когато не бързаш да пробваш да заостриш и да пуснеш снимки за сравнение. Ти някое фото-уроче няма ли да пуснеш вече? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт