Пролетта кацна във Франция 34

• 34 520
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
madame, имам излишен стол и мога да ти го дам. Не е първа новост, но ще ти свърши работа.  За кога ти трябва? Ние се прибираме в началото на август, но мога да помоля майка да ти го даде ако вие ще си ходите по-рано.

# 586
  • Rennes, France
Оф, едва гледам, но не мога да не се разпиша...

Мадам, ти столче ли мъкнеш? Леле #Crazyто вярно че приятели и роднини много, но столче няма. 10кг е ръчен и 23 е багаж, така че освен ако не минеш столчето като багаж на каката например и техния багаж да събереш в един куфар плюс двата ръчни за принцесите, не виждам вариант.

Павчето, страшни разкази, ще чакаме още. Аз знам picasaweb но и всеки друг става за качване на снимки и прочие Peace

Чумби, питаме защото си като парижка мадама, с това червено палто-шлифер Crazy

Роц, страхотни снимки...много красиви и интересни "детайли" Hug

Мария, успех Peace

Аз съм зле, ама много. Луи също. И в крайна сметка, дето вика една виртуална дружка от другата тема за децата - We are fine ooooh!. Да ама, не!!! И се притеснявам за бебето, и за Луи че не спира, ама наистина не спира да кашля. Сополи яки вади, пием хаповете, ама ефект няма. То и много бързо искам де, ама все пак, зле ми/ни е Cry Айде, оплакох се Crossing Arms

# 587
  • FRANCE
Ариел благодаря за предложението. Пътуваме на 10.7, ако не изнамеря нищо до тогава ще ти пиша на личния   bouquet

Кюти, нещо все не мога да се организирам с багажите а на връщане обикновенно има един сак със сирене, кори за баница, платове и ракия ( Embarassed). Уф измъчи ви тази кашлица. Еми е същия цирк, кашля си с месеци. Като беше бебе обиколихме всички болници и какви ли не диагнози и поставяха. Овладявахме ситуацията с инхалации и кинезитерапевт. Оправи се като стана топло. Тази зима е същия цирк. Вие нали ходихте на лекар. Сега и изписаха инхалации и с кортикостероиди и една машина под наем от аптеката.  Много ни помогна и един сироп Проспан, хомеопатичен. Ние го взехме по Коледа от Бг но го има и тук https://www.pharma-gdd.com/fr/p-prospan--sirop-pour-la-toux--p2028.html, може и да се използва от бременни и кърмещи.

# 588
Здравей народе ! Бррр, няма да се оплаквам от времето, надула съм парното  Twisted Evil
И аз съм фенка на снимките на Роца, само с хубав апарат и обработка не става. Имаш око за детайлите и композицията.
Павче - добре сте прекарали гледам  Wink
Мадам - моята дъщеря също кашляше два месеца, мислехме, че е на алергична основа, защото гърлото беше чисто. Изпи един куп лекарства, но без никакъв положителен резултат. После направихме снимка на синусите и откриха остър синузит. С точните лекарства и един апарат, който също се наема в аптеката, кашлицата мина за 5 дни.
Сега се смея на едни коментари писани от родителите на съученици на дъщеря ми, 2/3 са с бодящи очите правописни грешки, страшна работа Shocked Жалко, че не може да се копира да ви покажа.

# 589
  • FRANCE
А за синузит не бих се сетила. То нашия личен трябва малко да му подсказваш ooooh!

И аз съм съгласна че само фотошопа не  може да направи хубави снимки от некачествени  Laughing Роца ще се учим от теб

# 590
  • пак на Рив Гош
Момичета, много ви благодаря за комплиментите  Blush
Пианото, снимките са с китовия обектив към апарата (18-55 мм). Иска ми се и един варио за пейзажи да си закупя някой ден, ама това ще е като порасна и стана богата  Laughing
Качих малко снимки преди/след:
- с мнооого обработка - преди и след
- с по-малко обработка - преди и след
- с почти никаква обработка - преди и след

Cutty, оправяйте се по-бързо!

Павчето, явно много добре сте изкарали! Пък и на хубаво време  Grinning.
Освен Пикаса (който е "вързан" с акаунта ти в гмейл), може да пробваш и photobucket (но той е с по-малък капацитет), Flickr (от 2 дни дадоха по 1 Тб място на всички акаунти и му смениха изгледа  Confused).
Успех с новата работа!

Чумби, сега като се прочетох, установих с ужас, че дето казвах за лелки на 45-50 години... ми то ми е на една ръка разстояние...  Mr. Green Та се поправям - жени над 50тте  Wink. Ами много са с къси прически, пообрани отстрани и отзад, малко повече отпред и отгоре, косата боядисана в червеникаво-кафяво, с широки ризи с едри шарки и подплънки, прав панталон (но не и дънки) и меки невисоки чехли, плюс много златни бижута. Не знам, може би все те ми се набиваха на очите, но ми се видяха доста... newsm78
От друга страна, може би няма и голям избор на дрехи с размер над М (поне преди години положението беше такова), затова хоратя носят каквото намерят...

# 591
Роц, благодаря ти за труда, беше ми много интересно.
 Попадала съм на кулинарни блогове с ужасни фотографии. Може рецептата да е вкусна, но като видя лоша снимка и се отказвам да пробвам . Все пак трябва да "нахраним" и окото, нали? Laughing

Павчето, много цветно разказваш. Успех с новата работа и бързо климатизиране!

Cutty, пази се и гледай да оздравеете по-бързо и двамата! Упорити са тези вируси понякога.

# 592
  • Rennes, France
Привет дружки Hug

Аз само да се оплача - паднах вчера, тъпо и много елементарно и съм с изкълчен глезен. Резултата е - 3 седмици шина...та и аз като Ивето, ку-цук-ку-цук Outta Joint ooooh! Иначе положението е същото с мен и Луи, но чакаме както каза Доки - търпение... Crossing Arms

Роц, харесва ми как работиш, но наистина за снимките се иска око и усет към детейлите
Peace
Пианото не се натъжавай за София. Ще отидете - сега подготовка за пърия рожден ден...Аз си смопням че бяхме само тримата и направих една "здравословна" торта за Луи и той се размаза от кеф - буквално Peace
Оставям ви че ще преоткривам пазаруването по нета - че хладилника е празенннннннннн Whistling

# 593
  • FRANCE
Леле Кюти, много неприятно.

# 594
Леле Cutty, пази се! Дано не те боли много крака!
Не мога да не си спомня за моята втора бременност- голяма каръщина беше, ама накрая всичко завърши добре!  Laughing

# 595
Къде изчезнаха всички?  newsm78
Cutty - почивай и дано да си по-добре !

От вчера вечерта съм много хапи, малката се върна от клас декуверт, на български май се води зелено училище. 5 дни абсолютно никаква директна връзка с децата, малко ми беше неспокойно, признавам, но от друга страна си има своите преимущества. Всъщност има един сайт (ondonnedesnouvelles;сом), където всяка вечер слагаха кратко резюме на деня и много снимки. Единственият ужас  Shocked - мокри хавлии, мръсно и чисто бельо, мръсни чорапи и всякакви дрехи, бяха сложени на топка в една торба, която и бях дала за използваните дрехи. Детето се оправда, че им помагали аниматори да си подредят багажа и на тях това не им направило никакво впечатление. Както и да е, ще се научи за следващия път  Wink

# 596
  • Rennes, France
Ку.цук - ку-цук, наминавам само да ви честитя деня на майката - бъдете здрави и обичани майки  bouquet Горе долу сме добре, ще се оправим. Чик, браво на детето - сигурно е било емоция голяма Party

# 597
ЧикМад,  и аз очаквам с нетърпение да ги заведат на такова зелено училище, но при на се в СМ2 чак.
Доволна ли е иначе, как се е справяла сама?
Жалко, че уцелиха такова лошо време!

Честит празник на всички майки!  bouquet
Днес знам , че се организира и ежегодния пикинк на посолството послучай 24 май...Можа би някои са заминали натам, затова такова затишие Wink
Аз нещо съм потънала в тройна сатурнова дупка! Заради РД след седмица май ще да е hahaha

# 598
Бяха в Бретан и по някакво стечение на обстоятелствата там не е валяло, времето е било по-топло и дори слънчево от време на време.
Тя е страшно доволна, от сега се стяга за другата година пак да ходи, сега беше с по-големите нали е в двоен клас. Разказва с голямо удоволствие и се чувства много пораснала  Grinning
Вярно...Честито на всички майки !!!
Хайде ако някой е ходил на пикника да разкаже как е минало.

# 599
  • Rennes, France
Да, потвърждавам, времето беше хубаво Peace
Мария, никакви дупки, свиркай си, една бира и си готова Peace
Роц, страхотен разказ и снимки в Мармотника Hug  bouquet Ще ходя в Лондон някой ден, само гледайте и ще видите Whistling
Ох, от тази кашлица ме боли всяка част от тялото - гръб, ребра, корем, глава, уши, седалищен нерв - ако искайте вярвайте, но като кашлям се чудя къде да се хвана най-напред, да ми олекне малко и по-малко да се треса ooooh! Като се замисля може да е знак за идващия ми утре рожден ден Thinking Stop Mr. Green А бях запланувала ресторант с таткото и евентуално дребния, ако ли не го оставям ан брат ми и да тренира с него, че нали иска деца Crazy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт