Този подфорум е предназначен за т.нар. "отчетни" теми или теми с продължение, касаещи определени училища, набори, класове, например "НПМГ", "I АЕГ", "Първолаци", "Седмокласници" и т.н.

В този подфорум важат всички правила, валидни за цялата форум-система.

Разрешено е да има само по една текуща тема за дадена група, а темите надвишаващи 50 страници ще се заключват.

Моля, имайте предвид, че този подфорум не е предназначен за теми с общи въпроси, а е създаден с цел прегледност и лесна достъпност до темите на определени групи родители на деца в конкретни паралелки, училища или конкретен набор.

За всички останали общи въпроси относно бременност, раждане, възстановяване след раждане, майчинство, развитието, отглеждането и възпитанието на бебетата и децата са на разположение всички останали подфоруми - Бъдещи майки, Бебета (от 0 до 1 г.), Нашите деца, Кърмене, Хранене и т.н., теми за срещи, събития и инициативи са във форум Календар на събитията, общите теми и теми тип "спамо-чат" са в подфорум Клюкарник.

По преценка на модераторите теми, които са публикувани тук, но не отговарят на предназначението и целта на този подфорум, могат да бъдат заключвани, премествани или директно изтривани.

В този подфорум броят на мненията не се отчита.