Да преправим старите мебели с любов - 20 тема

• 79 076
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
ehopepi , няма да се притесняваш. При свършен факт няма какво да казват. Ако не им харесва, да хващат четките.    bouquet  bouquet  bouquet

tanq8 , ами много добре е станало. И на теб     bouquet  bouquet  bouquet

# 466
Според мен няма.

Сега една дузина жени почват да си мислят как да крадат шкафче Simple Smile

Аз съм първата, или пардон втората.

# 467
Сега една дузина жени почват да си мислят как да крадат шкафче Simple Smile

Оф, и аз си го мисля  Whistling

tanq8, супер е  Hug

# 468
Само да споделя, че първият член от семейството се прибра....и одобри промяната. Извинявам се за спама, но така се вълнувам.

# 469
Здравейте, сръчни мами! Искам да ви помоля за помощ. Прочетох доста в темата, но все пак искам да си обобщя с ваша помощ какъв път трябва да измина, за да направя това, което съм си наумила. Та така: имам в коридора чамови мебели, светли- леко пожълтели от времето, лакирани явно с безцветен лак, от масовите модели. Бих искала да ги направя цвят венге. Дали е възможно това? Ще се получи ли наситен цвят? Как точно да го направя? Предполагам, че първо трябва да махна стария лак- с Ремовал или... После каква марка боя да използвам? Моля за съвет мамите, направили нещо подобно. Ако имате и снимки- направо ще е чудесно!Благодаря предварително на всички, които ще ме посъветват за тази съвсем нова за мен дейност.  bouquet  bouquet

# 470
Благодаря ви,момичета!Няма да го пипам повече!От утре започвам една дървена етажерка.. Crazy

# 471
  • Варна
Таня, запиши ме и мен при крадлите. Laughing Разкошно е, завиждам ти много неблагородно. Mr. Green Grinning

Също мога да открадна и една маса от Байбиби Grinning, много ми хареса необработената и после готовия вариант!

ЛаВалета, твоята къща за кукли също ми скри шапката!  bouquet То си трябва и фантазия за това, като видях първоначалния вид чак не повярвах че е същата мебел, браво!

Момичета, аз само тайно ви следя, но сега имам въпрос, някой беше облепял скрин с комикс(не се сещам кой точно Embarassed), може ли малко помощ за технологията, как беше точно, върти ми се нещо мазане с Ц200 и после лак отгоре, така ли беше, спомняте ли си? Моя скрин е от ламинирано ПДЧ, ако има значение. Също някой има ли представа дали някъде продават все още едни големи щайги(кафези им викаха едно време)?

# 472
  • Пловдив
Здравейте, сръчни мами! Искам да ви помоля за помощ. .................
Венге съм почти уверена, че няма да постигнеш. Избери си равномерен цвят.

# 473
tanq8 , супер е шкафчето  Hug! И преди беше хубаво, сега още по-добре!

Гануша , благодаря  Hug! Техника  с облепването е декупаж.

Аз питах по-нагоре за ПДЧ и С200

Дали е възможно да се залепи с лепило С200 хартия или плат върху фолирано ПДЧ?

Може би ще стане ако е грубо надраскано, за да се образува все пак някакъв ретенционен слой... само с лепило няма да хване... Ц200-то ще попие в материала който лепиш, но не и в основата.

Може би бъркам термините - фолирано и ламинирано едно и също ли е?

# 474
  • В градината...
Все пропускам да напиша, че няколко страници назад сигурно съм обидила МАРИЕТА, публично й се извинявам за което  Peace

# 475
Фри, аз тия директно ги отсвирих - за канарче ме взеха, пък аз знам как вървят горе-долу цените. Държа да е дъб. Имам и едни первази, които ще се сложат вместо водобран, ама повече от 100-120лв не струва. За съжаление по тези магазини няма дъбови плотове или аз поне не съм попадала.
Сега се чух с korkos, хората ще ми вземат 100лв с транспорта до Сф.

baibibi, от де имаш такива маси? На мен ми трябва една с размери ш40/д60/в70 в Икеа има ама са ми много високи. Иначе си права - масата е разкош и изобщо не е обикновена поне за нашата родна действителност.

Mioki В  Baumax плот дъб 2000 на 600 мм 62лв линеен метър вчера ги гледах(а пък смърч въобще не са  получили в Бургас

# 476
Да попитам - ако стената е боядисана  с жълт латекс, а я искам бледо лилава, трябва ли междинно да се мине с бял латекс?

mioki, вътрешната стълба вкъщи е дъбова http://media.snimka.bg/s1/1952/030147515.jpg?r=0 и от доста време обмислям и плотове да се направят такива, че ми изваждат очите старите. Тази цена - 100 лв. за какъв размер плот е?

# 477
Да попитам - ако стената е боядисана  с жълт латекс, а я искам бледо лилава, трябва ли междинно да се мине с бял латекс?

mioki, вътрешната стълба вкъщи е дъбова http://media.snimka.bg/s1/1952/030147515.jpg?r=0 и от доста време обмислям и плотове да се направят такива, че ми изваждат очите старите. Тази цена - 100 лв. за какъв размер плот е?

Аз пък от този хубавец/хубавица друго не видях. Но от моя малък опит с латекса няма да имаш проблем да намажеш с искания цвят. Може да не е от първия път, но от втория няма да има проблем.

# 478
ehopepi , благодаря  Hug!( девойка е  Simple Smile)

# 479
  • В градината...
Девойката е страшна  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт