Да преправим старите мебели с любов - 20 тема

• 79 137
  • 751
  •   2
Отговори
# 180
Мъжа ми е боядисвал една поставка ,сапунерка, закачалката за кърпата и шкафчето (от онези пластмасовите шкафчета с огледалата)Боядисвани са с авто боя и пистолет.Вече 7 години не са мръднали,с изключение на сапунерката .

# 181
  • София и там където не се пуши
Етажерка има едни лепила - в началото им казваха течен метал като ги пуснаха - много е здраво за картини и др неща, предполагам, че и за етажерки биха свършили работа - е леки разбира се.

# 182
    А ще ми обясните ли как се качват изображения в поста, опитахме много варианти, но не се получава.

# 183
  • София и там където не се пуши
    А ще ми обясните ли как се качват изображения в поста, опитахме много варианти, но не се получава.

Качваш снимка в някой сайт и пускаш линк. Например аз качвам в http://www.snimka.bg/

# 184
   Благодаря, Дороти, успях да кача резултата, а снимката "Преди" не се качва. Нищо, всички знаете старите соц ъглови легла - е, с вашето вдъхновение -  след акрилната "козметика" станаха така:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2424/167319503116298829061364 … 8dNloxetIled3.JPG

# 185
  • Под сянката на разлистените кактуси
Много хубав цвят! Страхотно е станало!

# 186
     Благодаря за вдъхновението и окуражаването!

# 187
Здравейте, темата ви е чудесна и от време на време хвърлям по едно око с интерес Simple Smile Страхотни неща успявате да постигнете със старите мебели.

Имам един въпрос. У дома сме с малък барплот, купуван преди време от Метро. В общ линии евтино и нискокачествено ПДЧ. Няколко месеца стоя и на терасата, след което бе прибран у дома и сега го ползваме за хранене. Въпросът е, че вече съвсем на нищо не прилича горкото, особено горната му плоскост, която използваме активно. Започнала е да се бели и да излизат грозни кафеви петна отдолу. Не ми се иска още да се разделяме с него, затова искам да питам какво мога да го направя. Доколкото знам ПДЧ-то не е много благодатно за обработка, особено точно това. Само прозрачен лак няма да помогне, защото пак ще прозира обеленото. Иска ми се също така да е сравнително безвредна боята/лака, тъй като все пак върху него се храним... Ще се радвам, ако можете да дадете идеи. Ако мислите, че ще е от помощ, мога да кача снимки.

Благодаря предварително!   bouquet

# 188
О, много приятно лилаво Simple Smile Поздравления за чудното легло. Аз за бар плота не мога да дам съвет... още не съм достатъчно добра, но със сигурност си спомням, че назад в темата са обсъждани маси за хранене. Така че, ако не те мързи, може да се поровиш из старите теми.

# 189
О, много приятно лилаво Simple Smile Поздравления за чудното легло. Аз за бар плота не мога да дам съвет... още не съм достатъчно добра, но със сигурност си спомням, че назад в темата са обсъждани маси за хранене. Така че, ако не те мързи, може да се поровиш из старите теми.
Благодаря за съвета. Ще потърся значи Simple Smile Единствено ме притеснява, че най-вероятно става въпрос за маси от масивно дърво, а в моя случай се касае за ПДЧ и предполагам, че е доста различна технологията...

# 190
     За барплота - може да се пробва да се изгладят грапавините с кит за дърво, ако са дълбоки, а после - фолио. То се оказа, че е като мушама, но с лепило отдолу. А по сайтовете за щури решения често показват и облепени с най-обикновена мушама плотове на маси.
      Това като неспециалист, а любител.  Grinning

# 191
Най-лесно е да боядисаш с боя в тъмен цвят и така нищо отдолу няма да си личи. Фолиото е добра идея, ако е за украса, но ако се храните – забрави. Аз се сетих защо не измерите, ако е с правилна форма – да си вземеш един нов плот и да го лепнеш отгоре, ще ти излезе вероятно не много над  цената на боята. Друг вариант е да поставиш стъкло, но надали ще е евтино. Дай снимка...

# 192
  Благодаря, Дороти, успях да кача резултата, а снимката "Преди" не се качва. Нищо, всички знаете старите соц ъглови легла - е, с вашето вдъхновение -  след акрилната "козметика" станаха така:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2424/167319503116298829061364 … 8dNloxetIled3.JPG
Любимото ми лилаво!Страхотни са! newsm10

# 193
      Тичам, тичам да ви се похваля!   animal037
                              Момичета, днес минавах покрай кофите на един хранителен магазин. Подминах ги и набих спирачките. Щайгички! Мокри, омърляни щайгички, които викаха "вземи ни, вземи ни". Е, взех ги и си ги возих на предната седалка до мене  Grinning Нямам идея какво ще ги правя, но съм мноооого горда! Моля ви сега да ме потупате по рамото!
        ПП - Облечена с беличко палтенце и с обувки на токченца заситних към кофите, сякаш съм тръгнала на бал с маски. Мислех си за вас, как ще ви се похваля за бойното ми кръщение!  Hug

# 194
m.cha-cha, поздравления за леглото, супер е.

tetka_the_best, потуп-потуп Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт