Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 33 136
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро Hug
Марги Hug Ани Hug Ирка Hug

Ей не ги пуска тия цигари Shocked

# 286
Добро утро!  Hug

Благодаря Ирка за закуската!   bouquet Марги,Петя,Ганушка  Hug Ани, липсваш тук.Не съм свикнала да те "виждам" така омърлушена.Дано всичко се оправи.

Един Чаги пристига спешъл за теб:

Пак сте будували до късно  Grinning Айде аз за Стара Загора се уредих,но кой живее в Бургас,че да ме покани да му разгледам града  Thinking  Simple Smile

Хубав ден!

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 08:29 от romanti4ka

# 287

Здравейте мили...заминавам след малко,ама да намина да видя ко ново Mr. Green

Наборе-никакви равносметки...никакви Naughty...по скоро търси само хубавото около теб Heart Eyes...като се огледаш няма да е малко,с това хубаво време ПРОЛЕТ,обичам я направо сърчицето ми прелива от щастие..без нищо конкретно Party....никакви пролетни умори,депресии и подобни ...махаме ботушите,шаловете,шапките....с по-малко дрехи  Whistling....Ах този Чаатай,много много многооооо му отиват малко дрехи,някак по симпатичен е  Joy Joy Joy

# 288
Иве, значи равносметката е,колкото по-разсъблечен е Чаги,толкова по-хубав става  Laughing Хм,хубава равносметка си направила!  Thinking  Mr. Green

# 289
  • Под Сините камъни
Гюнайдън!Айде на кафенцето   и закуската
Аз се връщам да ви изчета  Hug

# 290
Това е Пролет. Не е нещо сложно.
(Съвсем е повод да ти се усмихна.)
Във време на крещящи невъзможности,
аз имам свойто място на притихналост...
Сега творя сърцето си безбрежно.
И никнат минзухари на инат.
Щом пръсне се вселената от нежност,
тогава аз се раждам в твоя свят –
една сълза, потекла от безкрая,
донесла обещание за утре,
когато ще достигнем заедно рая,
в една красива необятна утрин –
душа в душа. На пръсти се докосваме.
Черешите избухват в розов цвят.
А вчерашните истински въпроси,
със отговор отказват да болят...
Това е Пролет. Толкова е ясно.
И зимата отмина окончателно.
Усещай ме! Обличам се във щастие.
И с обич разцъфтявам. Във душата ти.

Мира Дойчинова - irini

Преди да замина само да припомня следното

НИкога не отговаряй ,когато си ядосан
Никога не обещавай,когато си щастлив
и никога не вземай решения ,когато си ядосан
....винаги ще сгрешиш Peace

# 291
Добро утро!  Hug

Благодаря Ирка за закуската!   bouquet Марги,Петя,Ганушка  Hug Ани, липсваш тук.Не съм свикнала да те "виждам" така омърлушена.Дано всичко се оправи.

Един Чаги пристига спешъл за теб:

Споко душицо ще се оправя бързо ми идват такива емоции и бързо ми минават на мен, както всичко останало ей ме на веднага искам да захапя сгъвчицата на колянцето на Чаги , а в колата като го видя много ми е секси веднага мислено сме на задната седалка с него  Embarassed Embarassed Embarassed

Наборчееее отдавна съм пролетнааа тук в Пловдив си е чиста пролет  Heart Eyes
и мен този сезон ми е любим , само дето килцата ми създават дискомфорт ама ще ги коригирам  Peace

# 292
Иве, значи равносметката е,колкото по-разсъблечен е Чаги,толкова по-хубав става  Laughing Хм,хубава равносметка си направила!  Thinking  Mr. Green
Mr. Green...да да

# 293
Благодаря за стиха   bouquet

Ани и  мен по това време на годината ме налягат разни мисли,размишления и настроения Simple Smile Ще се справиш и идвай тук,да ни виждаш,ако не друго поне ,за да си гледаш Чагитко  Hug  Simple Smile

* * *

"Предполагам, че съм нищо повече
от парче стара дъвка, залепнала
за обувката на някой пешеходец,
забързан в нощта.

Не да бъдеш изстърган от подметката и
оставен на улицата е страшно,
а да имаш едно мръсно камъче в средата
на бялото, където би трябвало да е сърцето."

* * *

# 294
Ани, Петя, Ганушка, Вани,  Hug

Ани, бързо да намериш настроението си и да се освободиш от тежките мисли.    bouquet
Скрит текст:
Разбирам, че си от Пловдив, харесвам много, ама много този град, той е спомена ми за едни чудесни години и част от живота ми!
За съжаление ти си тъжна, но успя да усмихнеш мен, благодаря! Peace Grinning  Hug

Вани, много ми липсваха мислите които постваш! Благодаря за тях!    bouquet

Скрит текст:
Това е Пролет. Не е нещо сложно.
(Съвсем е повод да ти се усмихна.)
Във време на крещящи невъзможности,
аз имам свойто място на притихналост...
Сега творя сърцето си безбрежно.
И никнат минзухари на инат.
Щом пръсне се вселената от нежност,
тогава аз се раждам в твоя свят –
една сълза, потекла от безкрая,
донесла обещание за утре,
когато ще достигнем заедно рая,
в една красива необятна утрин –
душа в душа. На пръсти се докосваме.
Черешите избухват в розов цвят.
А вчерашните истински въпроси,
със отговор отказват да болят...
Това е Пролет. Толкова е ясно.
И зимата отмина окончателно.
Усещай ме! Обличам се във щастие.
И с обич разцъфтявам. Във душата ти.
Мира Дойчинова - irini
Специално благодаря,    bouquet за този стих на Мира Дойчинова, харесвам много всеки написан нейн ред! Heart Eyes

И преди да се заема и със задачите на реала, една от точките ми в списъчето  Wink /за останалите...дни до понеделник-има много Peace/

Няколко думи за втория съпруг на Айсун...Решат...  newsm78
Той не е толкова важен сам по себе си като герой, обаче според мен има роля за образа на самата Айсун. Поне на мен в случая той ми помага да разбера в някаква степен защо Айсун е това което е... newsm78
Много студен човек, имам даже съмнения, че обича съпругата си...за него като бизнесмен, навярно брака с нея, семейството им е поредната успешна сделка. Mr. Green
Не усещам любов у него към нея... newsm78
И до това си заключение за него стигам не само наблюдавайки реакцията му сега в случая, в този така труден за Айсун момент, преди това стана дума/от разговори между Джан и не само/ че той не харесва много Емир. Определено не харесваше и Юнал,/тук мога да разбера и приема -защо, донякъде/ ама харесваше ли поне Айсун?
Като го гледам тук в тази сцена  Shocked подпрял се и скръстил ръце... асоциацията ми за него е ...присъствието му там и в момента...просто задължение.
Сякаш бе на досадна бизнес среща. Mr. Green
И ми иде да му кажа-ами прегърни я бе човек тази жена,  успокой я, покажи подкрепата си, любовта си... Rage

Емир е част от живота й, все пак тя е негова майка, но май г-н новият съпруг мислеше другояче. Но няма как да е спокойно и щастливо настоящето ти, ако не приемаш случилото се в миналото на човека до теб сега. Защото Емир беше точно това за него, беше усещане за миналото на Айсун, за първия й брак.

Та в този ред на мисли...имаше дефицит на разбиране/че и любов/ Айсун за себе си и сега/както предполагам е било до някъде и с Юнал/, затова и беше такава твърде често...гневна и с поглед назад, към стари рани, стари грешки, нямаше погледа напред, напред с любов, поглед който не би я отклонявал от случващото се сега и в момента.

Стига толкова размисли за сега  blahblah  довечера- пак... Joy Joy Joy

Спорен ден! Hug

# 295
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Ирка,  bouquet Марги,  bouquet Нервакова,  bouquet

Вани, Hug Ганушка, Hug

Хубав ден, момичета! Hug

# 296
Марги, радвам се,че са ти липсвали и ти харесват.
Скрит текст:
А този цитат специално е от стих на брат ми Simple Smile

Звезде  Hug

Честно да ви кажа не знам къде съм бляла,ама хич не се сещам мъжа на Айсун да съм го виждала.  Shocked  ooooh! Или поне не си спомням.Аз по принцип не гледам сериала,като се излъчва по бтв или поне избирателно,като знам,че следва нещо интересно за мен.Снощи обаче гледах серията.Та и на мен ми направи впечатление студенината му.Вярно Емир не му е син,но е син на съпругата му,а виждайки я как страда най-малкото ,което може да направи е поне да я прегърне,а не постоянно да й казва да се прибере вкъщи,за си почине.Според мен предложението му не беше толкова Айсун да си почине,колкото той да се махне от болницата.

В този момент ми стана мъчно за Айсун,на този етап.Единият(бившият) й мъж,не може да бъде намерен,кой знае с коя пак се шляе,другия стои до нея като някаква статуя,а сина й се бори за живота си.Не съм майка,но усетих болката й и съчувствах.

# 297
То оттам и иде лошотията на Айсун ако може да се нарече така де
просто не случи на мъж тази жена, а не е лош човек, просто и трябваше истински човек до нея на когото да се опре, до последно се опита да го намери дори в лицето отново на Юнал, но за него приказката вълкът козината си мени но нрава не върви с пълна сила  Peace
Но Емир беше прав като каза на Фери , че тя е пропуснала момента да бъде майка и сега търси реванш борейки се с нея, грешна стратегия амаа..........ХАЯТ

# 298
Цитат
Та и на мен ми направи впечатление студенината му.Вярно Емир не му е син,но е син на съпругата му,а виждайки я как страда най-малкото ,което може да направи е поне да я прегърне,а не постоянно да й казва да се прибере вкъщи,за си почине.Според мен предложението му не беше толкова Айсун да си почине,колкото той да се махне от болницата.

В този момент ми стана мъчно за Айсун,на този етап.Единият(бившият) й мъж,не може да бъде намерен,кой знае с коя пак се шляе,другия стои до нея като някаква статуя,а сина й се бори за живота си.
Вани, тъкмо бях решила да се заема и с нещо съществено/както казва една дружка/ но се връщам за да те подкрепя в написаното.  newsm10
На 100% съм- ЗА, и аз така видях и усетих тоз човек в епизода снощи. newsm78

А за мислите...и не само в случая...
Скрит текст:
Щом са на брат ти, има моите поздравения...истини условени в точните и верни думи!
Браво за него! smile3501

За кой ли път пожелавам ви хубав ден...ама сега наистина...и вече до довечера... yes hug

# 299
Добро Ви утро. Hug
Кафенца, стихове, благодаря Ви.
Ани,
Скрит текст:
 пожелавам ти по-бързо да влезеш в ритъм и всички лоши мисли да останат зад гърба ти.

Общи условия

Активация на акаунт