Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 33 095
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
някой има ли всички що серий има от сезонти да ми прати моля ви са мноу са зарбих по филму шапка ши ви сваля ко ми пратти нещо  Praynig
HugДай си туитъра да ти ги пратя Mr. Greenаз не съм като Надето скръндза Laughing

# 316
някой има ли всички що серий има от сезонти да ми прати моля ви са мноу са зарбих по филму шапка ши ви сваля ко ми пратти нещо  Praynig
HugДай си туитъра да ти ги пратя Mr. Greenаз не съм като Надето скръндза Laughing
ко речи ко туй Тутър  newsm78

# 317
  • в подножието на планината

Те тука у тая тема само скръндзи са се събрали...никой нищо не дава, аз колко пъти исках, ама НЯМА... Joy Joy Joy

# 318
Опс,изпуснах се.  ooooh!  Laughing

Сис,за събуждане  Simple Smile
Скрит текст:
Иън ти разкри порочните мисли...  Mr. Green

# 319
Опс,изпуснах се.  ooooh!  Laughing

Сис,за събуждане  Simple Smile
Скрит текст:
Иън ти разкри порочните мисли...  Mr. Green

друг път не се изпускай така видно,ама компенсираш за изпускането с това скритичкото  Heart Eyes

# 320
Наде мерсиииии  Hug,разгледах всички снимки,имаше не виждани от моето око Mr. Green

# 321
Знам аз,с какво да се извиня.  Grinning

# 322
Няма серии щом не знаеш кво е LaughingСтрелата тъпня тая серия ooooh!

# 323
имаше ли го по без тениска  newsm78

# 324
  • София
....
Да се включа за тоз мъж на Айсун-....

Емир се вкопчи в любовта заради липса на сем-во, а Фериа направи същото поради натрапчиво присъствие на сем-то й  Peace
Всеки има своите причини, но е важно, че оценява любовта  Peace

# 325
имаше ли го по без тениска  newsm78
Joy Joy JoyТц май Rolling Eyesаз със мишката я гледах Laughing

# 326
Аз свърших бизнеса си Mr. Green

Да се включа за тоз мъж на Айсун-май забравяте че заради него тя остави Емир на Юнал ...че неможеше да гледа бебето им-Джан....(по-голяма простотия не бях чувала...никога-майка на двама съм Sick и ми се повдига от мислите дори че може да предпочетеш едното си дете пред другото.....не я оправдавам НИКАК...от там сринаха психиката на Емир-няма я майка му....бащата с фусти и купони у дома всяка нощ...самота,липса на родителско тяло-оцелява някакси защото е с материални възможности,и с приятелите си-които му бяха много по-близки...те бяха семейството му....влюби се и се вкопчи в тази любов...какво имаше Емир-красив външен вид...посредствен живот на краля на ноща,мацки,алкохол...ОК но къде е семейството,спокойствието...любимия...да млад е наистина това може би му е харесвало,но като я откри любовта в лицето на Ферия-не можеше да я пусне НИКОГА...тя го шамароса...показа му истински важните неща....и той успешно премахваше вредните  едно по едно.....но си остана син на баща си-неможеш да избягаш от самия себе си-ЕГО...просто така е бил възпитан...

newsm10 smile3521 много съм съгласна с теб и моето мнение се препокрива с твоето   bouquet  Hug

# 327
Булка не знам дали си я намерила Rolling Eyesфейса я пуснали Laughing

">#![/video]

# 328
Скрит текст:
"НЕ МИ Е НУЖНА КРАСИВА ЖЕНА, ЗА ПАРИ МОГА ДА И ПОДАРЯ ВСЯКА ВЪНШНОСТ...
НЕ МИ Е НУЖНА И БОГАТА, ЗАЩОТО ИМАМ ВСИЧКО...
НЕ МИ Е НУЖНА И ЛАСКАВА, ПОЧТИ ВСИЧКИ ЖЕНИ СТАВАТ ТАКИВА, ЗАРАДИ МОИТЕ ПАРИ, А ТЕЗИ КОИТО НЕ СА, МОГА ДА ГИ ЗАВОЮВАМ...
НУЖНА МИ Е ПОРЯДЪЧНА ЖЕНА...
ВЯРНОСТ И ДОБРА РЕПУТАЦИЯ НЕ МОГА ДА КУПЯ ЗА ВСИЧКИТЕ ПАРИ НА СВЕТА... "
АЛ ПАЧИНО

обожавам този цвят  Crazy

силно препоръчвам книгата..после ако искате и филма

# 329
Знам аз,с какво да се извиня.  Grinning

Сис,знаеш  smile3521
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт