Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 33 003
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • У Диспансера ...♥♥♥
   на чу та видя ли,не ми се види да е доволен,айде бърже с него в Ню Йорка Mr. Green Mr. Green

# 466
  • София
Ааа и аз влизам в боя за Ча  Mr. Green Mr. Green

# 467
Не се карайте  fight fight.....Ча е мой  Naughty да знаете  Peace

# 468
  • Стара Загора
Аз няма да се бия, искам само да го видя на живо и една снимчица и разбира се да се разходя из Истанбул ПАК друго не искам, ама тука няма кой да ми върже...
Освен да подхвана заралийките Галя и Релакс и да им вкарвам психо атаки   Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 469
   на чу та видя ли,не ми се види да е доволен,айде бърже с него в Ню Йорка Mr. Green Mr. Green
их,че си лоша как ме изнудвате само  Mr. Green Иан си земам давам ви Ча  Peace

# 470
Ирка, скъсваш ме от смях с тези гифчета и думите към тях.
Сутринта ти писах в мой пост по повод на твоя, би ли го прочела за да ми кажеш дали видя въпросните думи на Фери когато изгони бебешорката Joy от входа!?
НИ СЪ бийте, хапнете по една пастичка Чагитко. Joy

# 471
  • У Диспансера ...♥♥♥
 глей ся как го ядоса,сега цяла вечер тряяя се трудиш да го успокояваш Joy Joy Joy

# 472
  • София
Еее ама тия са с кокос аз не обичам ама за Чагито ще си се прежаля  Joy  Mr. Green

# 473
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, скъсваш ме от смях с тези гифчета и думите към тях.
Сутринта ти писах в мой пост по повод на твоя, би ли го прочела за да ми кажеш дали видя въпросните думи на Фери когато изгони бебешорката Joy от входа!?
НИ СЪ бийте, хапнете по една пастичка Чагитко. Joy

да ,каза майната ти и аз паднах там,просто сега сядам и затова не съм писала на тази тема,аз нали точно тая серия превеждах и викам ,ми то най важните моменти на тях са написани без нищо вярно,а където заключи Фериха за да я чуе и хвърли ключа там какви глупости бяха сама стоях и се смях Joy Joy Joy

# 474
Ирка нали, не ми се е привидяло, направо си я напсува според превода. rotfImao rotfImbo
Ооооо, даааа, за там не искам и да се сещам, едно с едно не беше вярно. Rolling Eyes
Фери може да е опърничава и ината на моменти, но не знаех, че е и вулгарна. ooooh! Joy
Миленчеее, честит ти подпис.

# 475
  • София
Малко оф топик ама  Joy
 rotfImbo Joy

# 476
  • У Диспансера ...♥♥♥
направо традиционно и тегли една,и аз  съм останала с впечатление че не е хулиганка като брат си  Mr. Green Mr. Green    а пред Чаги ей тъй фино и елегантно ще премина smile3534

# 477
Добре де обяснете ми какъв е смисълът от този "Запис", който всички пишат, като има няма след 24 часа има вече нова тема, и там се повтаря същата работа. Аз влизам в темата за да прочета някое мнение за сериалът, за геройте някоя пикантерия или просто да си поровя и какво да видя, 20 страници само със "Добро утро" "Приятен ден" и разни картинки на прасета, кучета и цветя?!?!
Не е ли по- добре да не се спами темата с глупости и да няма 100 теми с едни и същи неща...

# 478
  • У Диспансера ...♥♥♥
 колежката като има снимки с Чаги ей така и прая,яяяя дур от тук бързооо,достатъчно сме вече Mr. Green

# 479
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Хахах аз скачам на клона за Иан хахаха  Twisted Evil

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт