Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 33 035
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Аз не мисля да се бия с никоя аз ще си открадна Чаги и ще го доведа у нас. А да знаете аз на психо атаки не подавам  даже и на бой държа до край да помисля на какво друго удържам ами май няма............ newsm78 Ама като видя Чаги и ставам така #Crazy

# 481
Здравейте Mr. Green

Ирка Joy Joy Joy

Приятна вечер Laughing

# 482
  • У Диспансера ...♥♥♥
ние влизаме в темата поне аз мога да кажа за себе си да се забавляваме,и който има някоя новинка за нашите любимци  си я споделяме,естествено че ще има Добро утро,все пак ни е приятно да общуваме помежду си а и имаме някакво елементарно възпитание,на всички ни е приятно да си общуваме така , не може някой да нахълтва така и да държи сметка на момичетата какво слагат при положение че те са от 2 год. заедно и са си дружки

# 483
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Даже почвам да празнувам с него  Party

Скрит текст:

# 484
  • София
Момичета на 29 стр. попитах нещо,незнам май никой не го е прочел  Confused но гледах снимки от погребение и всае си мисля,че е на Фериа, но не го видях в сериите ?  Thinking newsm78

# 485
Ирка споделям мнението ти тъй като това което имаме за серияла да казваме го казваме в последствие от серията която са дава ли или ако някоя от нас има да си изкаже мнението. И е нормално да си казваме добро утро,добър ден и тем подобни.

# 486
Момичета на 29 стр. попитах нещо,незнам май никой не го е прочел  Confused но гледах снимки от погребение и всае си мисля,че е на Фериа, но не го видях в сериите ?  Thinking newsm78
Не дават погребението Peace незнам за кои снимки говориш имаше една но тя се оказа от друг филм  Peaceа иначе имаше доста снимки от гробището но те не бяха свързани с погребението Peace

# 487
Ако това, ще е наистина схемата на излъчване както го пише във фейс страницата на сериала, ще е много жалко. Rolling Eyes
От месец Април, поради старта на концертите на живо в "Гласът на България", "Огледален свят" отново ще бъде с ново разписание.
- От 09-ти Април (Вторник) сериала ще се излъчва само във Вторник и Сряда, от 20:00 до 21:00 ч.
-Дотогава Епизодите на "Огледален свят" ще се излъчват в Понеделник и Вторник от 20:00 до 20:30 ч. и в Сряда от 20:00 до 21:00 ч.!

# 488
  • Някъде там
e40o0o Тук в темичката ни е приятно да сме заедно и не сме само на "запис  Hug"Все пак не сме виновни ние, че толкова рядко дават сериала по БТВ и не се коментира това. Както каза Ирка каквото има се споделя  Peace

# 489
Като цяло нейно погребение не дават.

# 490
 глей ся как го ядоса,сега цяла вечер тряяя се трудиш да го успокояваш Joy Joy Joy
ко тряа цяла седмица
Скрит текст:
заключвам спалнята фърлям ключа през джама и ела гледай никво излизане до живот  hahaha
  Наде,мерси  Hug

# 491
Не дават погребението Peace незнам за кои снимки говориш имаше една но тя се оказа от друг филм  Peaceа иначе имаше доста снимки от гробището но те не бяха свързани с погребението Peace
Рени, като си го написала се сетих за тази прословута снимка на Хазал, която публикувах тогава с червена рокля и се ужасихме, а се оказа, че е от друг сериал, в който участваше с епизодична роля, а не с главна.

# 492
  • Някъде там
Рени  Hug Наде  Hug Гале  Hug Ирка  Hug Лудостче  Hug Релаксче  Hug

# 493
To попринцип ако в един пост няма нещо свързано със сериала се счита за спам и ако админът го види го трие. В доста теми админите започнаха да трият постове, защото някой ги докладва.  Rolling Eyes
Иначе според мен няма как да не се поздравим или напр. да споделим нещо, което ни вълнува, но е извън темата. Но все пак админите на сайта си решават какви да бъдат правилата и какво да правят.

# 494
ЗДравейте! Ще се радвам ако ме осветлите след серията, в която Емир празнува рожден ден в Хилс, коя е следващата преведена като номер. Опитах се да се ориентирам, но не ми се получи. Благодаря, че ме отразявате!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт