Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 32 975
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
# 526
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
чшшш алоооуууу аланколу Бурак нема да бараш  Mr. Green аз не пипам Чачко и ти нема да пипаш мойта мечка  hahaha  Hug

Хахах Вери като ти видя подписа и ми става смешно викни я Фери да оправи и моята спалня  Mr. Green Laughing

# 527
Каптана срещу Сарафалуууу мммм интересно. Ако в онзи момент не излезна Фереха не знам кой щеше да бие. А относно някой въпросни хора който искат да разберат нещо за серияла форума не е само за писане върху сериала а и за забавление до колкото знам има стари теми по времето когато са дава ли серияла по шоу тв там може да има повече инфо мисля че беше Нарекох те Фериха.

# 528
КОГАТО КОТКИТЕ ГИ НЯМА МИШКИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА КОТКИ ААААААААААААААА
Нема да стане мили мои , Ча си знае работата, казали сме а е мръднал , а сме отишли  да скубем Бурак , а той е ревнивичък и си му харесва  да се менка с мен и Набора и чуждо не ще да помиришееееееееее  Naughty
чшшш алоооуууу аланколу Бурак нема да бараш  Mr. Green аз не пипам Чачко и ти нема да пипаш мойта мечка  hahaha  Hug
няма ми обиждате романтичната панда  Naughty

# 529
# 530
КОГАТО КОТКИТЕ ГИ НЯМА МИШКИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА КОТКИ ААААААААААААААА
Нема да стане мили мои , Ча си знае работата, казали сме а е мръднал , а сме отишли  да скубем Бурак , а той е ревнивичък и си му харесва  да се менка с мен и Набора и чуждо не ще да помиришееееееееее  Naughty
няма ми обиждате романтичната панда  Naughty

А за романтичната панда ще се бия вече

# 531
# 532
# 533
Никой не обижда никой бъди спокойна.ЕЙ пак Халил вземете си го преберете.

# 534
# 535
хмм
Скрит текст:

# 536
Дай те другата истина някой Чаги,Юсуф някой друг каптан ау. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 537
никой не може да го засенччи с красота  Heart Eyes

# 538
Здравейте  Hug

Сис,честито долнище.Много приятно и закачливо е  Wink  Simple Smile

# 539

Общи условия

Активация на акаунт