От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 10

• 53 209
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • София

Да, получаваш мейл и смс, преди пратката да тръгне от УК, но не и веднага след като пристигне в склада.  като подготвят курса за тръгване пращам мейли кой има пратки.Но малко вероятно е , поръчка от неделя, да тръгне с утрешния курс. Не че е  невъзможно, но  вероятността е малка.

Много ти благодаря, сега вече ми е по-ясно. Ще чакаме пък когато тогава.

Новината е добра  newsm44.Тръгва с днешния камион!

# 211
  • София
Супер доволна съм от КД просто перфектно си вършат работата и комуникацията е отлична.

Това са превозвачите от последният линк на първата страница или други  Embarassed

# 212
Трябва ми фирма, която да поръчва от zamberlan.uk.com, т.е някоя която предлага услуга поръчка от сайтове извън стандартния набор..

Някаква идея

# 213
Здравейте,
направих поръчка от asda чрез simply shopng. Вчера сутрин са я получили видах в хермес, но никъде в сайта на SS не е отразено , а уж трябваше да излезе в профила ми. Въпроса ми след колко време се отразява това. И въобще коректни ли са или пак като импреса ще я карат...

# 214
Ау, УКто са отменили утрешния курс  Sad мрън Sad

# 215
Здравейте,
направих поръчка от asda чрез simply shopng. Вчера сутрин са я получили видах в хермес, но никъде в сайта на SS не е отразено , а уж трябваше да излезе в профила ми. Въпроса ми след колко време се отразява това. И въобще коректни ли са или пак като импреса ще я карат...

Случвало ми се е да отразят получена пратка и 2 дни след като са я получили, дори веднъж една пратка директно се появи със статус пътуваща Peace Дай им малко време. Към момента нямам забележки към тях, освен таксата 'преопаковане' на гроусъри поръчки, за която така или иначе си мрънкам редовно  Mr. Green

# 216
  • софия
Ggbg имат сериозен проблем с курса от 3 април, за съжаление Confused Дано бързо и успешно се реши.
 Хареса ми, че бяха честни и се обадиха на всеки лично без да крият и пренасочват без обяснение отлагането на пристигане.

# 217
Тази пратка от 3.04 имам чувството,че скоро няма да дойде.Трябваше да пристигне на 8.04,стана 11.04 после 12.04,сега проблем имат.Имам пратка при тях от 27.03,която лази насам.За този период поръчах 2 пратки с Укто и пристигнаха.Изчаках се вече Cry Cry

# 218
  • софия
Тази пратка от 3.04 имам чувството,че скоро няма да дойде.Трябваше да пристигне на 8.04,стана 11.04 после 12.04,сега проблем имат.Имам пратка при тях от 27.03,която лази насам.За този период поръчах 2 пратки с Укто и пристигнаха.Изчаках се вече Cry Cry
Не говориха ли с теб? Наистина причината е сериозна, неприятна и извинителна.

# 219
Никога не вярвайте на превозвачи (не говоря само за нашите си тук, по принцип), колкото и извинително да ви се струва  Mr. Green
Вече 12 години с логистика и транспорт се занимавам  Crazy

# 220
  • софия
Никога не вярвайте на превозвачи (не говоря само за нашите си тук, по принцип), колкото и извинително да ви се струва  Mr. Green
В случая вярвам, защото съм ги ползвала много преди да започнат да се занимават с транспорт от Англия и имам преки впечатления за коректността им. Да не говорим, че са първите, които лично говорят с всеки. Дори и да не е това, което изтъкват като причина, отношението ми харесва. Времето ще покаже каква е политиката им Peace

# 221
В случая вярвам, защото съм ги ползвала много преди да започнат да се занимават с транспорт от Англия и имам преки впечатления за коректността им. Да не говорим, че са първите, които лично говорят с всеки. Дори и да не е това, което изтъкват като причина, отношението ми харесва. Времето ще покаже каква е политиката им Peace
Ако не е тайна каква е причината че да е:
сериозна, неприятна и извинителна, че чак и да звънят на всички абонати    newsm78   Peace

# 222
Здравейте,

коя фирма превозвач мога да ползвам от BG към UK, че трябва да върна една пратка, получена с Габко, но те не предлагат обратно изпращане  Cry

# 223
  • София
Здравейте,

коя фирма превозвач мога да ползвам от BG към UK, че трябва да върна една пратка, получена с Габко, но те не предлагат обратно изпращане  Cry

БГ пощи  Laughing
но поръчката щом е била през Габко не съм сигурна, че ще ти я приемат в юк...

Аз имам поръчка със статус Awaiting Courier Pickup, а получих съобщение от превозвача, че са ми я доставили на ук адрес!? дали е грешка или търговеца не си е обновил информацията?

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 16:02 от isita

# 224
Да,говориха със съпруга ми,но не ме грее.Предишният път също имаха проблем-снеговете в Европа.Два пъти ги използвам и те все имат някаква уважителна причина,трети път няма да има.От САЩ пратките ми идват  за същия срок.

Общи условия

Активация на акаунт