От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 10

• 53 209
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Монд,  k a t r i n, благодаря! Simple Smile

# 361
  • Пловдив
Някой с мейл от КД ..евентуално  Laughing ?

# 362
  • Пловдив
Момичета, някой пазарувал ли е от английския La Redoute до адрес на превозвач в UK?? Приемат ли БГ карти и PayPal?

Питам тук, защото в ларедутската тема момичетата пазаруват от френския сайт, но пък там сандалите, които си харесах, не са намалени Peace

Два пъти ми отказаха поръчка със следния аргумент:

Thank you for your recent order.
Unfortunately we are unable to accept this order as you have requested it to be
delivered to a 3rd party shipping address.
La Redoute UK business policy means that we shall only despatch goods to a UK
residential address. If your order is still required and you are a UK resident
with a UK residential address using a UK issued card for payment, then please
reorder your goods as normal.
Kind regards

Според мен само няма да мине поръчка и само ще имаш блокирана сума.  Peace

# 363
  • Пловдив
На мен са ми направили поръчката на 01,05 и още нямам е-mail. Гледа и в сайта им не са обявили кога ще имат камион. А преди това доста на често са имали, като гледам. Сега защо се бавят така  newsm78
Искам да знам дали са ми купили тротинетката, че сега гледам подобна, намалена в Асда и да знам, да не изпусна намалението  Crazy Ама си чакам още........
tinki_winki, а би ли споделила с блокрани пари как се процедира. Аз преди да платя на КД да ми направят поръчката за въпросната тротинетка, се пробвах аз да поръчам и все още са ми блокирани парите. Гледам ги он-лайн, до банката не съм ходила. Това беше на 29,04 и чакам да ми ги отблокират, ама кога.......да ида ли до банката.  Rolling Eyes

# 364
  • София
Момичета, някой пазарувал ли е от английския La Redoute до адрес на превозвач в UK?? Приемат ли БГ карти и PayPal?

Питам тук, защото в ларедутската тема момичетата пазаруват от френския сайт, но пък там сандалите, които си харесах, не са намалени Peace

Два пъти ми отказаха поръчка със следния аргумент:

Thank you for your recent order.
Unfortunately we are unable to accept this order as you have requested it to be
delivered to a 3rd party shipping address.
La Redoute UK business policy means that we shall only despatch goods to a UK
residential address. If your order is still required and you are a UK resident
with a UK residential address using a UK issued card for payment, then please
reorder your goods as normal.
Kind regards

Според мен само няма да мине поръчка и само ще имаш блокирана сума.  Peace

Благодаря ти много, че ми спести главоболието. Ще дебна за кодове от френския им сайт Simple Smile

# 365
  • Русе
Някой знае ли какво става с УКТО? Чакаха курс вчера, а още нямам никакво инфо.

# 366
  • На един клон
Гледам ги он-лайн, до банката не съм ходила. Това беше на 29,04 и чакам да ми ги отблокират, ама кога.......да ида ли до банката.  Rolling Eyes
Обади се в банката.

# 367
  • Варна
Сега и аз да питам: някой с имейл от КД за Варна  Laughing 
УК вече обработват и курса, който е с дата на пристигане 9-ти.

ninand, препрати на банката имейлите с отказаните поръчки и настоявай парите да бъдат отблокирани незабавно. Аз не те съветвам да звъниш. Ще се опитат да те убедят, че е невъзможно да отблокират парите без мейл от сайта, че няма претенции към тях, което е откровена лъжа Peace

# 368
Сега и аз да питам: някой с имейл от КД за Варна  Laughing  
УК вече обработват и курса, който е с дата на пристигане 9-ти.

ninand, препрати на банката имейлите с отказаните поръчки и настоявай парите да бъдат отблокирани незабавно. Аз не те съветвам да звъниш. Ще се опитат да те убедят, че е невъзможно да отблокират парите без мейл от сайта, че няма претенции към тях, което е откровена лъжа Peace

Аз получих имейл от тях за Варна ама ще искам да ми ги пратят по еконт

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 21:52 от forasos

# 369
Аз имам мейл от КД в Пловдив ще раздават утре. Това е курсът от 01.05

# 370
Имам мейл от КД за Варна. Ще раздават утре от 17 до 20 часа.

# 371
На мен са ми направили поръчката на 01,05 и още нямам е-mail. Гледа и в сайта им не са обявили кога ще имат камион. А преди това доста на често са имали, като гледам. Сега защо се бавят така  newsm78
Искам да знам дали са ми купили тротинетката, че сега гледам подобна, намалена в Асда и да знам, да не изпусна намалението  Crazy Ама си чакам още........
tinki_winki, а би ли споделила с блокрани пари как се процедира. Аз преди да платя на КД да ми направят поръчката за въпросната тротинетка, се пробвах аз да поръчам и все още са ми блокирани парите. Гледам ги он-лайн, до банката не съм ходила. Това беше на 29,04 и чакам да ми ги отблокират, ама кога.......да ида ли до банката.  Rolling Eyes

Като са ти направили поръчката на 1ви я чакай към средата на май.
Камиони имат на 2-3 дни.
Поръчката като е направена трябва да пристигне при тях от магазина все пак - което също отнема 2-5 дни понякога...

# 372
  • Пловдив

Блокираните суми се отблокират автоматично между 15 и 45дни в зависимост от политиката на банката. Ако обаче искаш по-рано се носи разпечатка на отказа на търговеца и се попълва специална молба и до ден-2-3 сумата е свободна. Няколко пъти съм чела постове, че някои банки отблокират като им пратиш по и-мейл нужното, но ЦКБ и РББ със сигурност не са от тях.

# 373
  • Пловдив
Благодаря ви момичета, за включването за отблокирване на парите.  Hug Ще се ходи до банката.

Като са ти направили поръчката на 1ви я чакай към средата на май.
Камиони имат на 2-3 дни.
Поръчката като е направена трябва да пристигне при тях от магазина все пак - което също отнема 2-5 дни понякога...

Сега видях, че са писали в сайта си: Дата на тръгване 05.05 Дата на пристигане 12.05
Надявам се на 12,05 да имам пратка, ако не ще чакам следващи камион на 16,05.

# 374
За София има ли раздаване тези дни?

Общи условия

Активация на акаунт