2880лв накуп за майки-студентки - 10

• 47 205
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте.
Приета съм редовна студентка и в понеделник ще ходя да се записвам.Смятам да се възползвам от облекчения режим за посещаване на лекциите,който се полага на бременни и майки с деца до 6 годишна възраст.Термина ми е за 25.11. и има вероятност да не мога да посещавам лекциите.Дали облекчения режим или непосещаването на лекции би могло да ми попречи да се възползвам от тази помощ? Ако има още нещо,което трябва да имам предвид при подаването на документите,ще се радвам да го споделите. Simple Smile

# 661
  • Sunshine state
Няма да ти попречи,подавай смело. Simple Smile

# 662
На мъжа ми са му казали, че ще получа помощтта. Право за поискване на помощта се придобива от датата на раждане на детето или от датата на записване като редовна студентка. Аз на служителката във ВИНСА  и казах, че това което са и наредили да пише е в разрез със закона, тя се позамисли малко и каза, че ще пита юристконсулта какво да отговаря на писмата от социалните. goiya, социалните ги интересува датата на записване коя е.

До сряда ще излезе решението от социалните, така че като го разбера ще споделя. Майка ми работи в социалните и колежките й, които се занимават с моите документи казали, че според тях няма да има проблем, но и все пак докато не видя решението не се радвам. Simple Smile

# 663
Радослава от Варна ли си? В кое социално работи?

# 664
  • София
А кога се изплащат?  Thinking

# 665
  • Пловдив
Привет!Искам да попитам,при 50 %посещаемост ,пише ли в уверението,че сме на 50% или пишат само,че сме редовно?Ако пишат 50%проблем ли ще е при подаването на документите?  newsm78

# 666
Радослава от Варна ли си? В кое социално работи?

От Айтос съм. Simple Smile

# 667

Изплащат се в месеца, следващ месеца в който си подала молбата. Ако подадеш през юли и те удобрят, ще ти ги преведът през август с детските, ако не взимаш детски ще ти ги преведът на датата на която превеждат детските. Simple Smile

# 668
ЗРАВЕЙ ТЕ,тази година се записах в ловешкият колеж учебната година започва от 16.09 ми казаха при записването терминът ми за раждане е 28.08.Въпросът ми е кога трябва да подам молбата за тези парички преди да е започнала учебната година или след като е започнала.

# 669
  • Sunshine state
ЗРАВЕЙ ТЕ,тази година се записах в ловешкият колеж учебната година започва от 16.09 ми казаха при записването терминът ми за раждане е 28.08.Въпросът ми е кога трябва да подам молбата за тези парички преди да е започнала учебната година или след като е започнала.
Попитай с какъв статут се водиш и ако се водиш редовно,може и преди това. Не знам как е при вас. Peace
Привет!Искам да попитам,при 50 %посещаемост ,пише ли в уверението,че сме на 50% или пишат само,че сме редовно?Ако пишат 50%проблем ли ще е при подаването на документите?  newsm78
Къде да го пишат? На уверението не се пише такова нещо,а само,че се водиш студентка редовно обучение.  Peace

# 670
статуса е редовна форма на oбyчение

Последна редакция: пн, 29 юли 2013, 22:49 от radostka1983

# 671
Ха сега да ви се похваля мами. Днес бях до соц. грижи и разбрах, че ще ми отпуснат помощта!!!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68
Много съм доволна. Камък ми падна от сърцето. Не, че имах кой знае какви притеснения относно отказ, но нали знаете- докато не ти кажат, че всичко е ок винаги си имаш едно наум Simple Smile
Успех на всички  Peace

# 672
Малко офф-топик, но като гледам някои от изписаните мнения тук, направо се хващам за главата - какви бакалаври, какви магистри с този правопис  ooooh!
tancheto_halacheva, честито:) Дано всички те последваме след някой друг месец:)

# 673
Мдааа, има някои хора, които трябва не само да се запишат, но и да си завършат "убочението"  Shocked

# 674
Успех желая на всички Simple Smile чувството е ...... страхотно  Twisted Evil мухахахаха

Общи условия

Активация на акаунт