2880лв накуп за майки-студентки - 10

• 47 211
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • В полите на Витоша :)
Благодаря ти, Юлия Стоянова   bouquet

# 646
Благодаря  Peace

# 647
Ссмених си адреса и сега подавам в друго СП,в старото ми искаха копие от картончето от банката,а в другия район ми искат от банката удостоверение с подпис от служителя в банката....и това е в 1град просто районите са 1до друг.Как може да са толкова различни изискванията ..

# 648
Здравейте, предварително се извинявам, че се намесвам неитформирана в темата, но нямам време много да проучвам
Детето ми на 24 август ще стане на 6 м. Записването в Шуменския университет е до 17 август. Аз обаче имам магистратура изкарана. Ако сега запиша второ висше платено ще имам ли право на еднократната помощ и дали ще успея да кандидатствам? Thinking

# 649
И още нещо - имат ли право да ми откажат помощта? Например защото съм записала платено или нещо такова  Thinking

# 650
  • в сърцата на децата <3
Здравейте, предварително се извинявам, че се намесвам неитформирана в темата, но нямам време много да проучвам
Детето ми на 24 август ще стане на 6 м. Записването в Шуменския университет е до 17 август. Аз обаче имам магистратура изкарана. Ако сега запиша второ висше платено ще имам ли право на еднократната помощ и дали ще успея да кандидатствам? Thinking
Записваш, взимаш си уверение в деня, в който се запишеш и на другия ден подаваш документи в СП. Толкоз. Няма за какво да ти отказват. Може и същия ден да подадеш ако успееш във времето да се оправиш. Приготви си всички документи само да минеш по гишетата на университета и в СП. Няма значение, че ще запишеш платено. Успех  Peace

# 651
♥snow_angel♥, благодаря ти за бързия отговор  Hug
Прочетох, но за по-сигурно пак да попитам - Ако запиша магистър редовно имам ли пак право на тази помощ? Ако магистърската програма е 2 семестъра сумата пак ли е 2880 лв?

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 16:18 от dangel_85

# 652
♥snow_angel♥, благодаря ти за бързия отговор  Hug
Прочетох, но за по-сигурно пак да попитам - Ако запиша магистър редовно имам ли пак право на тази помощ? Ако магистърската програма е 2 семестъра сумата пак ли е 2880 лв?
Няма значение колко семестъра е магистратурата, сумата пак е толкова. Успех!

# 653
Майчета, бихте ли дали малко яснота и на моя казус? baby_neutral

В момента уча магистратура- дистанционно обучение /последен семестър/, септември смятам да запиша магистратура редовно в друг университет /платено обучение/.Ще мога ли да се боря и аз за тази помощ или директно ще ме оптхвърлят? Thinking

# 654
Майчета, бихте ли дали малко яснота и на моя казус? baby_neutral

В момента уча магистратура- дистанционно обучение /последен семестър/, септември смятам да запиша магистратура редовно в друг университет /платено обучение/.Ще мога ли да се боря и аз за тази помощ или директно ще ме оптхвърлят? Thinking

Ще може стига към момента на подаване на документите към СП бебето да е на по-малко от 6 месеца.

# 655
neznae6ta Сърдечно благодаря за бързия отговор! Hug

# 656
Здравейте,
и аз да споделя моя случай, защото днес доста се притесних. Записах се редовно обучение във ВИНС Варна със заповед от 10.07.2013г и днес отивам да си взема уверението и какво да видя, имам студентски права считано от 14.10.2013 - началото на учебната година, а бебето ми Септември ще направи 6 месеца, т.е. най-вероятно ще получа отказ. Като изчетох предишните публикации случаят ми е същият като на Нана и Radoslavaa89, така че ще следя с интерес какво се случва. Ще подавам документите си на 29.07 и си представям как още като видят уверението ще ме отрежат. Пишете ако има развитие по вашия казус, за да знам и аз как да постъпя.

# 657
На мъжа ми са му казали, че ще получа помощтта. Право за поискване на помощта се придобива от датата на раждане на детето или от датата на записване като редовна студентка. Аз на служителката във ВИНСА  и казах, че това което са и наредили да пише е в разрез със закона, тя се позамисли малко и каза, че ще пита юристконсулта какво да отговаря на писмата от социалните. goiya, социалните ги интересува датата на записване коя е.

# 658
На мъжа ми са му казали, че ще получа помощтта. Право за поискване на помощта се придобива от датата на раждане на детето или от датата на записване като редовна студентка. Аз на служителката във ВИНСА  и казах, че това което са и наредили да пише е в разрез със закона, тя се позамисли малко и каза, че ще пита юристконсулта какво да отговаря на писмата от социалните. goiya, социалните ги интересува датата на записване коя е.
хубаво си направила! даже се замислям дали да не се поразровя за телефони и дали да не искам да говоря с тази юристконсултка. и да премахнат това изречение!!!

# 659
  • София
Привет!Успях днес,последен срок,да подам документи в http://www.ibsedu.com/ ,утре излиза класирането,дано да успея да се вредя и аз Hug

Общи условия

Активация на акаунт