Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 801
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро, Чагатайки  bouquet Пожелавам ви един усмихнат и приказен ден 4470
В предните постове видях, че сте споменали някаква Алба newsm78 Коя е тази.. някоя от изгорите на Чаги ли? Тази на снимката ли е тя? Sick

Бившата мениджърка на Чаги, с която заедно и не само, затънаха в аферата с наркотика месец Януари.

# 241
В предните постове видях, че сте споменали някаква Алба newsm78 Коя е тази.. някоя от изгорите на Чаги ли? Тази на снимката ли е тя? Sick

Бившата мениджърка на Чаги, с която заедно и не само, затънаха в аферата с наркотика месец Януари.

Tази мениджърка като гледам много обича близостта с него.. само се гуши в него като ги снимат #2gunfire

# 242
  • Sofia
Здравейте!Записвам се да следя темата за любимия ми сериал Simple Smile

# 243
Зверченценценце  Hug
аз после ще го гледам  Peace
Скрит текст:
,дано нямам издънка,че май и аз имам малка намеса в превода
....за всички със субове и превод  Hug Hug Hug Hug лов ю бебита

ох много са ми тегави тези думи
За пръстени които се слагат и махат,за обещания които се дават и не се спазват
 Confused Confused Confused неискам да разбирам какво е да го изпиташ...но определено ми се сви сърцето като го чух  Rolling Eyes

една песен която е много смислена, гледайте я прекрасна равносметка за времето ,любовта и един пръстен  Heart Eyes

# 244
Зверче, Hug благодаря ви за превода  Peace  Heart Eyes
Скрит текст:
днес ми е нещо сдухано  Rolling Eyes

# 245

Tази мениджърка като гледам много обича близостта с него.. само се гуши в него като ги снимат #2gunfire

Обича тя, дърта лачена чанта, обича агнечкото тя  Mr. Green................ добре, че вече не ми е мениджърка.

# 246
Скрит текст:

Релаксче  Hug
Скрит текст:
то тази серия няма да ти го отду ха сдуханото, но поне е правена от сърце.

# 247
Скрит текст:
от вятъра е  Mr. Green

# 248
  • Под Сините камъни
За целия екип който подготви 27 епизод Много ви

# 249
Зверченценценце  Hug
Скрит текст:

Confused Confused Confused неискам да разбирам какво е да го изпиташ...но определено ми се сви сърцето като го чух  Rolling Eyes

една песен която е много смислена, гледайте я прекрасна равносметка за времето ,любовта и един пръстен  Heart Eyes

Иве  Hug

Скрит текст:
имате издънки всички, но това е нормално, когато се превежда, а ние когато редим го оправяме, и както винаги пропускаме нещо, защото съм сигурна, че съм пропуснала. Абе това да му е кусура, нали нещата стават, сега че има грешка голяма работа. Крайният резултат е важен, а той е ПРЕВЕДЕНА СЕРИЯ.

# 250
Искрени благодарности, мацки, на всички вие, които превеждате безвъзмездно! Пожелавам ви неочаквани прекрасни неща да ви се случват!  newsm51

# 251
Пливет и на длугите Hug Hug Hug

Дзвелче newsm51Цвети newsm51

Булка spokoвампитата не ти ли го оплавиха Rolling Eyesче аз още не съм ги гледала Laughing

# 252
Скрит текст:
Зверченценценце  Hug
Скрит текст:

ИВЕ  Hug ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ЗА ПЕСЕНТА, НАМЕРИХ ПРЕВОДА И ЗАПОЧВАМ CЛИП С ФЕМИР.   love001

# 253
Привет и от мен!

Благодаря за кафенцата, клипчетата, снимките!   bouquet

Снощи пак сте хортували - гифчета, снимките, клипчета, пак сте обсъждали Чаги - с бели гащи...без гащи... Joy Имало и спорове  smile3515....Момичета не се косете, не си заслужава, който не му харесва тук, да не влиза, да не чете, каму ли да прави коментари, ние тук се забавляваме  Party и разпускаме от сивото и напрегнатото ежедневие. И аз съм от скоро във форума и честно да ви кажа много се забавлявам с вас! Тук научих много неща и пиконтерии за сериала и актьорите, слушаме заедно клипчета и разглеждаме снимки на нашите любимци, благодарение на вас изгледах много серии и то от втори сезон (преведени). А за непреведените - разбрах основни моменти, защото вие публикувате диалози. Благодаря ви за което, за всичко, че ВИ ИМА!

Дзерче благодаря ти за епизода и на всички момичета за труда, който за положили и за времето, което сте отдели за превода, реденето и синхронизирането на субовете.   bouquet  newsm20 Върхът сте!   newsm51 newsm51 newsm51

Хайде аз ще ви оставям да ви дочета и после да си пусна серийката  Peace
Хубав и прекрасен ден!

# 254
Булка spokoвампитата не ти ли го оплавиха Rolling Eyesче аз още не съм ги гледала Laughing
булка,тц  скучна серия
Скрит текст:
тоя Сайлъс Майлъс ме дразни  жив смешник   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт