Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 766
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • У Диспансера ...♥♥♥
Верчето винаги вади такива подписи,страшна е Hug Hug

# 346
торта Кол  Mr. Green

# 347
Рая, Ирка, привет и на Вас. Hug
Мдаааа, така се оказва, де що има преводи все от бг мама тръгват. Rolling Eyes

# 348
Еххх какво съвпадение в 27 еп. поне 30 мин беше с бели гащета  Heart Eyes. Много се смях на фибата на Лара много оригинална  Joy на мен поне ми прилича на диск с пеперуда 1:05:37  Mr. Green

Мали как наблюдавате действията на Емир  Shocked Добре, че споделяте и аз да видя  Flutter
Като го гледам сериала дори и без звук пак ме обгръща любовта им.  Heart Eyes
Капризче ми то си е диск с пеперудка отгоре,че даже и нещо май е записвано на него  Joy

# 349
Верчето винаги вади такива подписи,страшна е Hug Hug
няма няма и ми прищрака нещо,та се занимавам с тия неща  Mr. Green довечера мисля да си барна нещичко с мой мечо ауууууу  Mr. Green

# 350
  • Някъде там

Не знам дали има някоя от вас от Велико Търново, но да честитя празника на град. newsm51

Честит празник и от мен   bouquet Ех така искам да го видя на живо това светлинно шоу  Tired

Joy Joy Joy Е такова не искам да ям  Mr. Green

# 351

Актьори колкото и да са добри чак пък толкова а относно за ръката на където беше се запътила явно че зад кадър го скастриха ама и тя не реагира де а пък и той и за гърдите я как да кажа не ги хвана с ръце ами ги ооооо не знам ей така става като искам да обясня нещо а нямам думи извинявам се.

# 352
Здравейте! ПЪРВО:
ЗА 27-та  newsm20
Как щях да оцелея без вас с тоя 2-ри сезон НЕ ЗНАМ!!

А сега ще си пусна пак мнението от предишната тема, пусках  го вечерта и май никой него е видял, не искам да досаждам, ако няма информация просто го игнорирайте
Цитат
Привет на всички!
Тая мания май никога не минава, освен сигурно докато някой ден не загледам страстно нешо друго, но все ми се струва, че  е невъзможно да е чак толкова страстно... Както не е било и с другите.
Много неща коментирате, при повечето искам да се включа ама аз като седна да чета, то се е коментирало преди 10 страници например и си губи смисъла.
За това сега ще се наложи пак само да ви питам  нещо, може и да е коментирано вече, за което ще ме извините. Първо Руя, помня, че коментирахте, че артистката е сменена, но сега ми направи впечатление нещо друго /аз понеже гледам по 100 пъти само първата част на 2 сезон до Халил, сега погледах и другите серии/, Фериа се разправяше с брат си в парка, когато Емир си помисли, че се бият и дотича при тях, Руя го последва и така Фериа я видя. В следващия момент в спомените на Емир, когато оная цъфна на вратата с шкембака, Фериа ги вижда заедно на асансьора. Това някаква грешка ли е или аз нещо не видях?
И още ако случайни имате диалога между Мехмет и Левент в 52 в парка след като се разбра, че са женени, Левент нещо го успокояваше?

# 353
  • София
Мале мале пак много се смея с вас  Joy Всяко едно действие на Емирчо се следи под лупа няма тва онова  Joy  Mr. Green  Няма скрито покрито  Mr. Green  Айде и аз отивам да изгледам 27 еп.  newsm44

# 354
  • У Диспансера ...♥♥♥
При мен всичко е наред със серията,а за вампитата и на мен вече не са ми толкова интересни,Елена хич не я харесвам така,все едно гледам Катерина,същата работа,лоша,лоша,а ма чак пък толкова сега дърпам новия епизод да видя там какви ще ги надроби пак newsm78

# 355
И аз отивам да гледам 27 еп. и после ще се включа. newsm44

# 356

Наде как да ми помогнете....вече брадясах на капитан Петко войвода мязам.... ooooh! ooooh!

22 опит пуснах ей сега..най големия файл който успях да изтегля е 299 мб newsm78

ей това искаше Емко и го получи в 62 епизод  Mr. Green

# 357
Вай,бе тая торта сто пъти прецежда туй дърво  hahaha Лара с тая къса пола амен да и се види нещо  Mr. Green

# 358
Скрит текст:
И аз ще тегля епизода на вампитата, пък да видим..

# 359
  • У Диспансера ...♥♥♥
Иве имаш ли място,да не би так където го теглиш да нямаш памет,иначе не виждам какъв може да е проблема newsm78

Общи условия

Активация на акаунт