Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 726
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Сис,няма ли да ти станат много:Иън,Халилудко,сега и Чаги. Лудница  Crazy  Mr. Green
Сис,аз Халилудко само за красота го държа  Mr. Green забрави и Бурак  Peace

Ооо ами поне ги докарай 7 на брой,че да има по един за всеки ден  Laughing
начи до тука са 4 като сложим и доктора от Красавицата и звяра,Оливър от Стрелата и тоя шерифа от Имало едно време ей ти 7  Joy
тц Бурак го смени веднагически да не си мешаме капите  Mr. Green вземи Нейт от Клюкарката и моя го остави
даже и той ти го казва - аз съм с нея!  Heart Eyes

а ей ти го Стрелата  Mr. Green още малко и неговата стрела ще се покаже ахахах  Joy
Скрит текст:

# 421

Наде, Hug

Целувката на пейката в 18 епизод е един от любимите ми ФЕмирски моменти, всъщност всичките им моменти са ми любими... Heart Eyes

Скрит текст:

и на мен  Heart Eyes
На мен също.  Heart Eyes
Обичам да ги гледам толкова щастливи и влюбени, радвайки се на живота и радвайки се на прекараното време с любимия човек.   loveuuu

За Емир - аз го харесвам всякак. И когато е влюбен до уши, и мисли само за Фериха, и когато е ядосан.  Heart Eyes Въпреки че е имало моменти, в които и той (както всеки друг герой) ме е ядосвал.  Mr. Green

# 422
# 423
# 424
# 425
  • на вълнолома
Скрит текст:

вери89 какво дразниш тука народа с половин снимка,бържи давай другата половина Praynig Praynig Praynig  bouquet  bouquet

# 426
 Simple Smile Simple SmileБЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТА СА СЕ МОРИЛИ ПО 27 еп. Не мога да тагвам снимки за да ви поздравя, но си представете, че съм го направила!!! Simple Smile
За тези, на които им трепти 27 да не го пускат с windows media a с  R-Multimedia  и всичко ще е ОК!!
Приятно гледане момичета Simple Smile

# 427
Скрит текст:

вери89 какво дразниш тука народа с половин снимка,бържи давай другата половина Praynig Praynig Praynig  bouquet  bouquet
свършили са листата  Mr. Green другата половина от Релаксчето като я снима  hahaha

# 428
# 429

Това отново направих сама...дали е излязло... newsm78

# 430
http://www.youtube.com/watch?v=Z9T6rv18Y_8
Това не е по темата ама....... #Crazy

# 431
  • на вълнолома
Скрит текст:

свършили са листата  Mr. Green другата половина от Релаксчето като я снима  hahaha

еееее без листо я пуснете де,аз с едното око ще мижам,ко толкова Twisted Evil Twisted Evilсамо я пуснете Mr. Green да видим космалъците до де са,не за друго Rolling Eyes

# 432
Снежи, вижда се.  Peace
Много е красиво, браво.  Hug Heart Eyes

# 433
  • на вълнолома

Галя страхотни песнички,няма нищо по хубаво от българската народна музика,аз лично я обожавам,а и ми се дотропа едно хорце..ииииих

# 434
  • У Диспансера ...♥♥♥
А Емко най си го харесвам ядосан,как блъска по стените,и как се вижда че се опитва да се пребори с любовта си към нея,много ми е хубав тогава,и как я ревнува от тоя Каптан,само докато ги види да говорят двамата и полудява милия #2gunfire #2gunfire ей го лош Емир Party

Общи условия

Активация на акаунт