Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 785
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Зверче,това е за теб
Скрит текст:

# 256
Сис,
Скрит текст:

# 257
Зверче,това е за теб
Скрит текст:

Благодаря, това ще ме грее през часовете работа който ме чакат.  Heart Eyes

До довечера момичета, и се забавлявайте................ Mr. Green

# 258

живи да ги оплачеш тука, чудех се за кой да ми е жал ама любовта в мен надделя
здрасти майничке....как си. Тук Фериха ми хареса, държа се както трябва и поемаше всички удари с достойнство, но Емир не издържа на напрежението. Как успяват да се нараняват така дълбоко, като се обичат толкова много!?  Heart Eyes Ама Фери правилно постъпи като си тръгна. Но не оправдам и Емир. Не биваше шамар защото мразя всичко такова, но тя си го заслужи. Хем го пази и му спести, че майка му е идвала, хем му се нахвърли, ако и тя прекарала една нощ с Левент. За някой, на който сутринта си казал, че си плътно до него, а вечерта хипотетично му казваш, че и ти можеш за една нощ, накъде си, като него, си е направо жестоко. Той не е врачка за да знае, че майка му е говорила с нея, после и златотърсачката е доналяла масло в огъня. Незнам от къде го измислиха сценаристите този шамар newsm78, той не е я удари, когато научи за лъжите й, на колко пъти се спираше, и удряше всичко друго - стени, но не и нея. Не знам кой е по-наранен от двамата след кавгата, но Емир се чувства и много виновен. Емир веднага, в час тръгна да я гони и му се бяха насълзили очите  newsm45. Дори го дадоха и долу на улицата, слезнал гледайки към нея. Представете си само емоционалния вихър - отдръпна се от семейството си, преспа на инат, изнудват го и не може да го докаже докато не направи теста за бащинство, не може да осигури друго жилище за жената, която обича, тя му казва да си представи, че тя му е изневерила и като за капак я удари. Всичките проблеми са вътрешни - като син и съпруг. А Фериа - семейството й се отдръпна от нея, психически я обработват свекървата и изнудвачката - все външни фактори. Истинския проблем е изневярата на Емир и последствията от изневярата.
И той не е прав - вместо да обикаля бреговете - да й беше казал, че няма пари и няма да има нова къща веднага. Докато продължават да не си споделят всичко и да си казват това, което чувстват на момента, ще има още такива ситуации.
Тази сцена много тежка, и срещата й с Ръза, и с Мехмет, и Емир, който съжали веднага, ужасен момент, боже каква мъка, Фери не заслужаваше това. Уж се спаси от баща й, брат й, които я биеха, при любовта си, а той така да се отнесе с нея, вярно и на него му изпушиха бушоните  smile3515, но не може така! Олее, каква беше тази финална сцена, придружена от тази песен..... Жал ми е стана за Фериха! Такъв психически тормоз от всякъде и за капак шамара на Емир! На моменти може да сте усетили, че се раздвоявам, ама си мисля, че искам да оправдая и двамата, но не трябваше да се стига до шамар. Ох стига, че се отплеснах.....  

# 259
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Хмм Релакс а за мен  Crossing Arms

# 260
Систър,ай мама миа.Мой ееее  Crazy  Mr. Green

Сис,
Скрит текст:
то на мен целия март ми е такъв,ама карай,ще мине.

Лудостче, за теб и за Систъра-разделяйте си го Hug

Скрит текст:

# 261
Марги съгласна съм с теб за мнението ти Ръза,той е главният виновник, за всичко е виновен той, за всичко, което им се случи е виновен той и само той, от консервативното му мислене и остарелите му виждания за живота, да даде дъщеря си на някакъв непознат, без дори да я пита, без дори да я изслуша, затваряше очите си, не видя, че е нещастна....Никога не разбра децата си, не ги изслуша. Хубаво е, че той сам осъзна грешките си, като отиде при Емир след смъртта на Фериа, късно - след загубата на съпругата си и дъщеря си....

# 262
за теб
Скрит текст:
  Peace

# 263
  • Под Сините камъни
Марги съгласна съм с теб за мнението ти Ръза,той е главният виновник, за всичко е виновен той, за всичко, което им се случи е виновен той и само той, от консервативното му мислене и остарелите му виждания за живота, да даде дъщеря си на някакъв непознат, без дори да я пита, без дори да я изслуша, затваряше очите си, не видя, че е нещастна....Никога не разбра децата си, не ги изслуша. Хубаво е, че той сам осъзна грешките си, като отиде при Емир след смъртта на Фериа, късно - след загубата на съпругата си и дъщеря си....
Е той нали се осъзна когато Халил отвлече Фери,ама само за тогава май.После пак стана същия. ooooh!

# 264
Благодаря за 27ма преведена  newsm51 newsm51

# 265

Сис,
Скрит текст:

Скрит текст:
жи му сапунисъм гръбчиту  hahaha Лудостчето да не пипа там  Naughty Сис,
Скрит текст:
поне утре ще се излиза и ще се понашия малко  hahaha

# 266
 newsm74Здравейте компанията,  newsm51
Да започна с най-голямото Благодаря към Дзверо  txtloves , за това,че първа пое  инициативата за превод на втори сезон на АФК, за денонощното кълване на субове, намерила време между работа и семейни задължения, с една единствена цел, да ни достави пълно удоволствие от филма.
Още веднъж, Благодаря Дзверо!
  love001
 newsm74  Oha!
А сега ще ви дам тема за размисъл и коментар, вижте внимателно едно доказателство според мен за любовта между Хазал  и Чаги! В момент 0:42- 0:45 min. , къде си кръстоса ръцете Чаги? Ако свалите файла и го разтеглите в Windows movie maker, ще видите сцената в детайли!

# 267
епизодите се качват в http://data-bg.org/

# 268
Ооооо, Ренате, това е най-малкото, което забелязах след като започнах да ги наблюдавам под лупа. Моите наблюдения започнаха на по-ранен етап, някъде от около 18 серия. smile3521
Привет на появилите се след мен Hugи добре дошла на новата съфорумка.

# 269
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Сис,
Скрит текст:

Скрит текст:
жи му сапунисъм гръбчиту  hahaha Лудостчето да не пипа там  Naughty Сис,
Скрит текст:
поне утре ще се излиза и ще се понашия малко  hahaha

Е добре взимам си Стефан аз тая събота и неделя ще си го тормозя  Twisted Evil
При нас днес е пролет ама най-вероятно до утре хахаха Днес вече съм по добре определено и май довечера се заформя някакво излизане ама да видим  Peace
Релакс Благодаря Отново  Hug

Общи условия

Активация на акаунт