Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 697
  • 746
  •   1
Отговори
# 450

Иън май иска да каже здравейте.

# 451
  • Плевен
Момичета  Hug Hug Hug вижте на какво попаднах, но ми се струва, че снимките на статията не са от дома му, а пък и къде е показал снимките не се знае.....

http://kliuki.ws/eto-kak-jivee-emir-ot-ogledalen-svyat-snimki/

Прави ми впечатление, че на една от снимките този прекрасник е във фейсбук  Wink , което ме навява на мисълта, че евентуално може и да има профил  newsm53

# 452
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя не само него,ами и Хлидулко полуди и Каптана също,какъв спокоен човек  беше капитана в началото,а как се би с Емко после Mr. Green

# 453
бах тоя Ръза прибрал са у тях и само врати и стени ми кво иска да  Mr. Green

# 454
  • У Диспансера ...♥♥♥
завеси,пердета Mr. Green

# 455
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама и тя скицата как се напи,Ръзата ако беше я надушил,щеше да има билет за село Mr. Green

# 456
Галя,  Hug много хубави гифчета на вампитата пускаш.  Heart Eyes

Пепи и аз забелязах, че е във фейса.  Laughing Може и да има профил, но има и толкова много фалшиви, че трудно ще го намерим.

# 457
Ама и тя скицата как се напи,Ръзата ако беше я надушил,щеше да има билет за село Mr. Green
И при това еднопосочен.  Mr. Green

Скрит текст:

Много ме кефи Ребека.  Laughing Heart Eyes

# 458
  • Плевен
Галя,  Hug много хубави гифчета на вампитата пускаш.  Heart Eyes

Пепи и аз забелязах, че е във фейса.  Laughing Може и да има профил, но има и толкова много фалшиви, че трудно ще го намерим.

Даааа, уви така е. Така като гледам обаче според мен не е фен страница, а личен профил, което прави нещата още по невъзможни... уви  Weary

# 459
Здравейте!Страхотни сте от доста време и аз само ви чета......и се престраших да пиша!Почти цял ден съм с вас като изключим моментите с бебока...!

# 460
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да знаете само Ивето и Невракова ще му го зная фейса,но изобщо не трябва да си правим труда да ги питаме,защото няма да ни го кажат,те са такива хиенки двете ,че веднага са разбрали кой е истинския  му профил Joy Joy Joy

# 461
Наде, Рая, Снежи,  Hug

Рая, и аз бих казала за себе си, че харесвам Емир във всичките му варианти на състояния...от едната и до другата крайност. Peace
Харесвам героя...наистина е като вселена...има всичко, толкова реален дори и като художествен образ все пак от сериал.

Аз си имам една с-ма на плюсове и минуси и само Емир при всяко ново гледане на епизод или сцена получава нов плюс за себе си. Peace
А...иначе любимката ми е Фериха, любимка дори и с всичките си минуси. newsm78 Joy

Снежи, поздравления за колажа, продължавай! newsm10

Alexandrina1303, Katya Todorova, добре дошли!    bouquet  Hug

Обикновено като си харесам някой изпълнител и слушам само него, но има и моменти като сега, когато слушам почти всичко, без значение, стил и изпълнител-като микс... Heart Eyes

http://youtu.be/yxNteglX-b4  Robbie Williams - Feel

# 462
  • У Диспансера ...♥♥♥
И при това еднопосочен.  Mr. Green

Скрит текст:

Много ме кефи Ребека.  Laughing Heart Eyes
   Еднопосочен ми как,тя вече е пропаднала в неговите очи,няма да го срами пред хората я Mr. Green

# 463
  • в подножието на планината
За какъв фейс говорите...Клоди Hug и Релакс  Hugму имат телефона, но са скръндзи... Mr. Green

Katya Todorova,добре дошла! Hug

# 464
Рая,Звезде,Ива, радвам се,че се получава...сега си правя експерименти с 4 снимки и открих,че могат да се направят много неща.
Александрина,   welcome

Общи условия

Активация на акаунт