Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 706
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, от доста време съм във форума, но само чета и препрочитам с каква енергия пишете за сериала, който и мен прикова към форума. Включвам се за да ви кажа, нещо, което ще прозвучи изтъркано, но ВИЕ СТЕ СТРАХОТНИ! Толкова ми е приятно, когато съм сред вас, че направо немога да се позная, а освен това без и дума да сме си проронили /писали/ ви чувствам близки. Благодаря от сърце на всички, които се трудят неуморно за да ни е хубаво на нас другите плакнейки окото с Чаги. Ех, престраших се да ви пиша  и сега ще ми е по-лесно! Embarassed

# 436
Здравейте,
сега гледах 36 епизод оригинал та питането ми е- някои има ли диалога накрая на сериата преди Емко да залепи устни до Ферито .Много ми хареса ма ни разбрах за какво толкоз спореха.Ще съм чок тешегюлер ако ми го пратите . baby_neutral baby_neutral

Скрит текст:
Преди целувката.
Е-Преподавателят си г-н Левент ли чакаш?
Ф-Да, г-н Левент чакам.
Е-Не му казвай г-н Левент, че се дразня.
Ф-Аз винаги съм го наричала така. Няма и да го наричам по име само защото ти искаш така.
Е-Има ли някакво значение за теб какво искам аз, Фериха? Не разбираш ли, този човек.  Тук е в у-ще. Заради кого е тук? Заради кого е тук, Фериха?
Ф-Това ли е днешната тема на разговор. За това, ли, ще говорим?
Е-Само виж как говориш…Ти не разговаряш с мен за нищо.
Ф-Защо да разговарям с теб? А, защо не си ни запорирал още домът, ли? Използвах те за да се изскача по социалното стълбица. Измамих те. Защо още не си ни конфискувал жилището? Какво чакаш още?
Е-Фериха, не ме притискай.
Ф-Защо? Какво, ще стане ако го направя? Какво още можеш да направиш?
Е-Пак онази нощ, нали? Фериха за онази нощ не само аз имам вина.
Ф-Опитваш се да се оправдаеш. Отвратително.
Е-Дойдох да говоря с теб но онзи мъж застана на пътя ми. Не можах да говоря. Сега взаимно, ще се изслушаме.
Ф-Защо трябва да те слушам?  Защото вече си готов да разговаряме, ли?
Е-Не може да продължаваш да мълчиш повече Фериха.
Ф-Така, ли? Опитах се да ти обясня толкова много пъти, но ти не ме изслуша нито веднъж. Сега аз не искам да те слушам.
Е-Трябваше да ме принудиш да те изслушам.
Ф-Ти ми затваряше вратата всеки път, Емир. Не повярва на нито една моя дума, която ти казах. Какво можех да ти кажа? Вярваш ли ми, Емир? Не ми вярваш. Тогава няма за какво да говорим.
Е-Ще ме изслушаш и, ще поговорим Фериха.
Ф-Какво е това. Говори, Фериха. Слушай, Фериха. Плачи, Фериха. Хайде припадни, Фериха. Аз правя каквото си искам. Направи го! Каквото искаш направи!

Марги, Hug Звезде. Hug
Еи, много благодаря ,страхотна си и разговора е много хубав-Говори Ферия,слушай Ферия,плачи Ферия, припадни Ферия.
Хи хи много са сладки.
Сега да си изкажа мнението за Връзката между Хазал и Чаги.
Като се замисля толково време заедно но снимачната площадка , прегрътки ,целувки ,милвания,докосвания неможе а не се получи някаква връзка била тя само за филма,дори симпатия между двамата.Смело твърдя ,че има такова нещо ,пък те да си отричат колкото искат.
А и във връзка с 34 епизод ,не знам турски ма когато Емко и Корай си говорът и Емир казва -обичам я и се мразя за това ,много ми хареса ,ама мнооого .

# 437
Ирка, оо да, ревнив Емко пък ми е най-благ.  Laughing Heart Eyes Подлуди го тази Фериха, това е.

Alexandrina1303,  Hug слизай по-често от балкона.  Peace

# 438
  • София
Момичета  Hug Hug Hug вижте на какво попаднах, но ми се струва, че снимките на статията не са от дома му, а пък и къде е показал снимките не се знае.....

http://kliuki.ws/eto-kak-jivee-emir-ot-ogledalen-svyat-snimki/

# 439
Скрит текст:

# 440

Това отново направих сама...дали е излязло... newsm78

вижда се и е отново уникално ! браво !

# 441
Скрит текст:

Blush

# 442
  • в подножието на планината

Снежи, Hug сега видях колажчето, което си сътворила...разкошно е.  bouquet

Alexandrina1303, добре дошла! Hug Пиши си без да се притесняваш. Peace Аз четох темата на АФК почти една година преди да се престраша да пиша и после съжалявах, че съм била такава "патка". Mr. Green

# 443
Хазал с по-различна прическа.

# 444
Момичета, от доста време съм във форума, но само чета и препрочитам с каква енергия пишете за сериала, който и мен прикова към форума. Включвам се за да ви кажа, нещо, което ще прозвучи изтъркано, но ВИЕ СТЕ СТРАХОТНИ! Толкова ми е приятно, когато съм сред вас, че направо немога да се позная, а освен това без и дума да сме си проронили /писали/ ви чувствам близки. Благодаря от сърце на всички, които се трудят неуморно за да ни е хубаво на нас другите плакнейки окото с Чаги. Ех, престраших се да ви пиша  и сега ще ми е по-лесно! Embarassed
Добре дошла, всички сме били плахи в началото.
Снежи, ти ли си правила ФЕмирската снимка?

# 445
Наде,нещо ми се губи аватара ти  Rolling Eyes

# 446
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама как пък да не е дома му,изобщо не ми се вярва да е той,Татарова наистина много нежно и се вижда Hug

# 447
  • на вълнолома
Леля ви Хатидже на ескалатора ,вай бе,вай Joy Joy Joy Joy със сълзи се смея вече

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 18:52 от peikovaaa

# 448

Малко си играйкам,ама е с ФЕмир  Peace

# 449
Момичета, от доста време съм във форума, но само чета и препрочитам с каква енергия пишете за сериала, който и мен прикова към форума. Включвам се за да ви кажа, нещо, което ще прозвучи изтъркано, но ВИЕ СТЕ СТРАХОТНИ! Толкова ми е приятно, когато съм сред вас, че направо немога да се позная, а освен това без и дума да сме си проронили /писали/ ви чувствам близки. Благодаря от сърце на всички, които се трудят неуморно за да ни е хубаво на нас другите плакнейки окото с Чаги. Ех, престраших се да ви пиша  и сега ще ми е по-лесно! Embarassed
добре си дошла  Hug пиши по често  Peace

Общи условия

Активация на акаунт