Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 723
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
малко за отскок  Mr. Green

# 406
  • в подножието на планината
Здравейте! Hug

Пак сте писали доста, но успях да ви изчета... Laughing

Благодаря на момичетата за превода на 27 епизод!  bouquet  bouquet  bouquet

Да почерпя с джанките на леля Хатидже... Joy нещо и на мен ми се доядоха... Mr. Green

Скрит текст:

# 407
Илда, Hug ох да му рупним джанки   Peace

# 408
  • на вълнолома

като ще е гарга да е рошава Mr. Green

# 409

Релаксче, Hug да рупнем със солчица най ги обичам... Laughing

# 410
Кали,  Hug
И аз предпочитам личните обръщения, но вече не смея да искам това и от човека зад ника/общо казано/, че всеки си има неговото си разбиране, а и да няма поводи за недоразумения, че лесно пламват излишните спорове из нета и виртуала... Joy Joy Joy

Разбира се, че ще дискутираме,  Hug  дали ще се засичаме-тук не знам, че аз влизам само когато съм у дома.
Но има ли тема или въпрос които ме вълнуват ...винаги вземам отношение с мнение.
А за сериала ли е...гаранция на 100%! smile3521
Основно коментирам еп. по БТВ в момента, но всяко правило има и изключения, нали? Peace Grinning

Епизодите които следват са особено интересни и доста по-леки за гледане...затова не ми се иска да бързам с периода/епизодите/ на истината... Mr. Green
Там за всички е тежко, много тежко и трудно...и за Фериха и за Емир... Rolling Eyes

Тази сцена е особено красива, изпълнена с толкова емоция, с надеждите и на двамата, с любовта им. Heart Eyes
Изобщо този им период заедно/до истината/ тръгна като възможност и нов шанс за двамата, но уви пак се финализира като малшанс...отново и за пореден път. Mr. Green Rolling Eyes

Илда, Милена,  Hug

И още едно муз. предложение...Sting - Fields Of Gold

http://www.vbox7.com/play:6e717429  

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 17:26 от margita9

# 411

Heart Eyes само  гледай да не ни чуе как Хатидже,че ще останем и без тях  Mr. Green Пейкова ,а така  Peace

# 412

Марги, Hug

Пейкова,  bouquet мезенце няма да откажа... Mr. Green

Heart Eyes само  гледай да не ни чуе как Хатидже,че ще останем и без тях  Mr. Green Пейкова ,а така  Peace

Тц, няма страшно...тя глуха... Joy

# 413
  • на вълнолома

аз Ча без гащи няма да го видя,ми да подгреем за лейдис найт у Хилсъ,че му рупам аз ушетата на тоя у ляво Mr. Green

# 414
Здравейте,
сега гледах 36 епизод оригинал та питането ми е- някои има ли диалога накрая на сериата преди Емко да залепи устни до Ферито .Много ми хареса ма ни разбрах за какво толкоз спореха.Ще съм чок тешегюлер ако ми го пратите . baby_neutral baby_neutral

Скрит текст:
Преди целувката.
Е-Преподавателят си г-н Левент ли чакаш?
Ф-Да, г-н Левент чакам.
Е-Не му казвай г-н Левент, че се дразня.
Ф-Аз винаги съм го наричала така. Няма и да го наричам по име само защото ти искаш така.
Е-Има ли някакво значение за теб какво искам аз, Фериха? Не разбираш ли, този човек.  Тук е в у-ще. Заради кого е тук? Заради кого е тук, Фериха?
Ф-Това ли е днешната тема на разговор. За това, ли, ще говорим?
Е-Само виж как говориш…Ти не разговаряш с мен за нищо.
Ф-Защо да разговарям с теб? А, защо не си ни запорирал още домът, ли? Използвах те за да се изскача по социалното стълбица. Измамих те. Защо още не си ни конфискувал жилището? Какво чакаш още?
Е-Фериха, не ме притискай.
Ф-Защо? Какво, ще стане ако го направя? Какво още можеш да направиш?
Е-Пак онази нощ, нали? Фериха за онази нощ не само аз имам вина.
Ф-Опитваш се да се оправдаеш. Отвратително.
Е-Дойдох да говоря с теб но онзи мъж застана на пътя ми. Не можах да говоря. Сега взаимно, ще се изслушаме.
Ф-Защо трябва да те слушам?  Защото вече си готов да разговаряме, ли?
Е-Не може да продължаваш да мълчиш повече Фериха.
Ф-Така, ли? Опитах се да ти обясня толкова много пъти, но ти не ме изслуша нито веднъж. Сега аз не искам да те слушам.
Е-Трябваше да ме принудиш да те изслушам.
Ф-Ти ми затваряше вратата всеки път, Емир. Не повярва на нито една моя дума, която ти казах. Какво можех да ти кажа? Вярваш ли ми, Емир? Не ми вярваш. Тогава няма за какво да говорим.
Е-Ще ме изслушаш и, ще поговорим Фериха.
Ф-Какво е това. Говори, Фериха. Слушай, Фериха. Плачи, Фериха. Хайде припадни, Фериха. Аз правя каквото си искам. Направи го! Каквото искаш направи!

Марги, Hug Звезде. Hug

# 415
Наде Hug, я дай точни данни в кой друг епизод да надникна с биноклите? newsm78
Айде надникни в 18 епизод и целувката им на пейката и мааааалко преди това като идваше Фери към него.
Наде, има нещо тука ама е слабичко........не е така показно - бааам ръцете пълни... Joy Joy Joy
Ееее, слабичко, тук само я изпиваше с поглед, последва и друго когато се цункаха, а с всяка следваща серия ставаше все по-осезаемо и силно.

# 416

Наде, Hug

Целувката на пейката в 18 епизод е един от любимите ми ФЕмирски моменти, всъщност всичките им моменти са ми любими... Heart Eyes

# 417
  • София

Наде, Hug

Целувката на пейката в 18 епизод е един от любимите ми ФЕмирски моменти, всъщност всичките им моменти са ми любими... Heart Eyes

Скрит текст:

и на мен  Heart Eyes

# 418
ФЕмир+Тойгар+преводи на песните. Heart Eyes

http://vbox7.com/play:fba1ddb464

http://vbox7.com/play:d4a49d8b6e

Да, Звездичке, страхотен момент и аз веднага се закичих след него с авче, и така до ден днешен.

# 419

Пробвам нещо,а то стана...дано и да се запази... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт