Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 739
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Хайде от следващата серия Емко лош. Чакат ни тежки епизоди - страшен и лош Емир, нещастна Фериа. Ей, от този момент играта на Емчо се подобри, може би защото беше възмъжал, беше натрупал опит...но не беше същият както в първи сезон, много по-добре. Искам да го гледам такъв лош, ядосан, яростен, отмъстителен, какво й казва. Нямам търпение, но ще чакаме колкото е необходимо, момичетата са се заели яко   bouquet, за да може да го гледаме всички, когато стане, тогава, правят всичко по силите и възможностите си  Hug адмирации, за което, за да можем да го гледаме преди тъпото БТВ. Емир не заслужаваше да научи по-най-нелепия начин - от един непознат човек за него - за лъжите на Фериа.

# 391
  • Някъде там
Сис,няма ли да ти станат много:Иън,Халилудко,сега и Чаги. Лудница  Crazy  Mr. Green
Сис,аз Халилудко само за красота го държа  Mr. Green забрави и Бурак  Peace
Емммм не са ли ти достатъчно, че и по белите гащета залитна  smile3516 smile3502  love001

# 392
Ива,чак сега намерих клипа от сериала с Иан  Blush ама към края все едно ,ама то за много кратко  newsm78

# 393
Сис,няма ли да ти станат много:Иън,Халилудко,сега и Чаги. Лудница  Crazy  Mr. Green
Сис,аз Халилудко само за красота го държа  Mr. Green забрави и Бурак  Peace
Емммм не са ли ти достатъчно че и по белите гащета залитна  smile3516 smile3502  love001
даже сега нали гледам 27 епизод и ми иди да ида да му ги скъся белите гащи ,че много дълги  Hug

# 394
  • София
.... Искам да го гледам такъв лош, ядосан, яростен, отмъстителен, какво й казва. ....

Аз пък точно такъв не го харесвам   Embarassed Харесвам ги, когато са сдобрени, затова чакам следващата седмица по Бтв с нетърпение. Как я чакаше на пейката  Heart Eyes

# 395
Сис,няма ли да ти станат много:Иън,Халилудко,сега и Чаги. Лудница  Crazy  Mr. Green

Ооо ами поне ги докарай 7 на брой,че да има по един за всеки ден  Laughing

# 396
  • Някъде там
Сис,няма ли да ти станат много:Иън,Халилудко,сега и Чаги. Лудница  Crazy  Mr. Green
Сис,аз Халилудко само за красота го държа  Mr. Green забрави и Бурак  Peace
Емммм не са ли ти достатъчно че и по белите гащета залитна  smile3516 smile3502  love001
даже сега нали гледам 27 епизод и ми иди да ида да му ги скъся белите гащи ,че много дълги  Hug

Joy  Joy Дълги са му много трябва да са поне  една педя над коляното  Mr. Green На мен нещо много дебел ми се вижда незнам защо  Rolling Eyes Този Мак доналдс не му действа добре  Mr. Green

# 397
И аз чакам този Емир ядосан,лош,обвид в амбицията си да се върне към предишното негово аз и нараненото му его.

# 398

Ооо ами поне ги докарай 7 на брой,че да има по един за всеки ден  Laughing
начи до тука са 4 като сложим и доктора от Красавицата и звяра,Оливър от Стрелата и тоя шерифа от Имало едно време ей ти 7  Joy

# 399
Наде Hug, я дай точни данни в кой друг епизод да надникна с биноклите? newsm78
Айде надникни в 18 епизод и целувката им на пейката и мааааалко преди това като идваше Фери към него.
Наде, има нещо тука ама е слабичко........не е така показно - бааам ръцете пълни... Joy Joy Joy

# 400
Здравейте!

Спокоен следобед в петък!
Края на работната седмица е начало на времето ни за повече почивка, повече забавления с любимите ни занимания и интереси.
Направете си планове за довечера, споделете ги с приятели и се забавлявайте! Grinning

С пожелания и за един вълнуващ уикенд! Hug

Поздравления за момичетата подготвили превода!    bouquet
Това ми направи много хубаво впечатление-чудесна организация по преводите...
 /тези които се правят сега/  newsm10 smile3501

skakalinka,  Hug
Приятно ми е,    friendship  не сме имали удоволствието досега да дискутираме заедно.
Правят ми впечатления постовете ти, споделяш и за сериала и ми допада гледната ти точка. Peace
Най- вече, че се опитваш да намериш разбиране за всеки един от героите, защото независимо какво прави, всеки е с право да има този шанс ...да бъде разбран.
А...да се съгласиш и приемеш...е, това е съвсем друга тема и отделен въпрос.

За сцената за която си споделила в пост 256/стр. 18  мислим в една посока. newsm10
И аз като теб се раздвоявам,  newsm78  и рядко не намирам разбиране за някого.  Laughing
Разбирам Емир, разбирам и Фериха към онзи момент, но не приемам насилието под никаква форма и степен. Stop Naughty

При тях освен останалите проблеми /чисто външни/ съществуваше и проблем в комуникацията, не общуваха, не споделяха един с друг-открито и спокойно. Всеки повече предполагаше за другия отколкото да знае питайки. В такива случаи проблемите не се решават лесно, защото всеки е прав за себе си, но и всеки е виновен. Общуването става повече от трудно защото се тегли и притегля истината и вината на всеки, вместо да се търси решение, решение за двамата заедно.
А когато в тази схема на комуникация се настани и насилието...тогава вече възможностите за изход са малко и два пъти по-трудни.

В живота и на двамата имаше толкова много събития, факти и фактори които обясняват всичко което им се случваше, и те много късно проумяха, че не сполучващото се, а отношението им, при това на двамата заедно към него беше важно за тях, за любовта и щастието им.
Но нямаха опит, нямаха и късмет...така им било писано... Rolling Eyes

Ще ми бъде приятно да коментираме някоя сцена или момент от сериала, допадаш ми като събеседник! Hug

За Ръза...така е...виновен и то много...жалко, че късно, прекалено късно разбра това. Rolling Eyes

Аз се ориентирам към моите си планчета, по-късно нещо повече за Фериха/че все я отлагам newsm78 Joy / за г-жа Санем /нещо много интересно и типично за нея  Shocked / и разбира се г-н Халдун на когото този път няма да му се размине... Mr. Green Wink
Може и за още нещо да се сетя...ще допълвам... yes

И един поздрав за всички...независимо какво ни се случва...
живота наистина е прекрасен!!!  Hug

http://www.vbox7.com/play:e933fe1b2e  Дзукеро - Прекрасен живот

Хубав следобед! Hug
здрасти Марги и на мен ми е приятно bye  friendship , ако ти е по-лесно може да ме наричаш Кали. Аз съм нова тук, затова не сме се засичали и не сме дискутирали...Аз влезнах тук, заради сериала, намерих ви, заради него, но сега влизам заради вас самите, защото ми харесва тук, успокоявам се, разтушвам се от сивото и динамично и напрегнато ежедневие, дискутираме разни неща, обсъждаме любимия ни сериал, героите, сцени, шегуваме се, слушаме заедно музика, клипчета на фона на Фемир, разглеждаме снимки, абе....всичко направим...може да се нарече вертуално приятелство  Laughing...
И на мен ми харесваш като събеседник и наистина ще се радвам да обсъждаме сериала заедно...

# 401
  • София
Ох и аз като го пусна на телевизора или на двд-то картината ми е като на квадратчета  и се размазва, а на компа нямам проблем  Thinking ooooh! ooooh! ooooh!  Cry  а забравих да кажа, че го гледам с флашка  Thinking

# 402
Благодаря за преведената серия   bouquetЩастлива съм че благодарение на вас ще мога да изгледам любимия си сериал както трябва.Още веднъж Благодаря-Друго си е с превод някак си се усмислят нещата ясно.

# 403
Хайде от следващата серия Емко лош. Чакат ни тежки епизоди - страшен и лош Емир, нещастна Фериа. Ей, от този момент играта на Емчо се подобри, може би защото беше възмъжал, беше натрупал опит...но не беше същият както в първи сезон, много по-добре. Искам да го гледам такъв лош, ядосан, яростен, отмъстителен, какво й казва. Нямам търпение, но ще чакаме колкото е необходимо, момичетата са се заели яко   bouquet, за да може да го гледаме всички, когато стане, тогава, правят всичко по силите и възможностите си  Hug адмирации, за което, за да можем да го гледаме преди тъпото БТВ. Емир не заслужаваше да научи по-най-нелепия начин - от един непознат човек за него - за лъжите на Фериа.

да и на мен ми харесва повече тази му страна, когато е сърдит, лош, но някак си много мъжествен Simple Smile))) не ми допада в образа на влюбен, т.е искам да кажа, че и аз едва чакам да се заобичат спокойно, но някак си когато играе влюбен, не ми допада........имам чувството, че се губи .......забравя за себе си, ..........но пък нали това точно е любовта!!!!!!!  И както казва той: победен от единствената жена до сега!

# 404
Скрит текст:

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт