Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 748
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • Някъде там
Иве Пратих ти го виж си скайпа  Peace

# 376
# 377
пратете ми Ча по бели гащи на скъпе моля  Twisted Evil

# 378
Благодаря  на  преводачките за 27 епизод. Hug Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Момичета имам проблем със серията. Изтеглих серията и си  я пуснах.Субтитрите  вървят добре,но видеото не(картината е като  на квадратчета от началото до края.)Моля ви,кажете ми на какво може да се дължи това?Объркала ли съм нещо при тегленето?
Честит празник на град Велико Търново!   bouquet

Скрит текст:
Tired От снощи и малкия е болен(с температура)и не съм чела назад.Вирус ли е,друго нещо ли е не знам,но както е тръгнало и аз след децата ще го изкарам. Tired

Хубав ден!  bouquet

# 379
  • Някъде там
пратете ми Ча по бели гащи на скъпе моля  Twisted Evil

Joy Joy smile3515

# 380
Скрит текст:

какви са тези очи бе хора,не мога да им определя цвета,кафяви ли са,има и по светло в тях Crazy Crazy Crazy
Не знам какъв цвят са ама са хубави  Peace а за устенцата малее   Embarassed чак срам ме хваща
според мен очите са му много хубави, светло-кафяво-зелени. Но като цяло погледът му е убийствен, изразителен, магнетичен, обсебващ, омагьосващ....ох, чак срам ме хваща  Embarassed, незнам коя майка го е раждала такъв хубавец...  Laughing

# 381
Много красиви очи има Чаги, определено.  Peace Heart Eyes

# 382
Сис,няма ли да ти станат много:Иън,Халилудко,сега и Чаги. Лудница  Crazy  Mr. Green

# 383
  • Под Сините камъни
Ох и Хазал и Чаги имат много красиви очи  Heart Eyes.

# 384
Здравейте!

Спокоен следобед в петък!
Края на работната седмица е начало на времето ни за повече почивка, повече забавления с любимите ни занимания и интереси.
Направете си планове за довечера, споделете ги с приятели и се забавлявайте! Grinning

С пожелания и за един вълнуващ уикенд! Hug

Поздравления за момичетата подготвили превода!    bouquet
Това ми направи много хубаво впечатление-чудесна организация по преводите...
 /тези които се правят сега/  newsm10 smile3501

skakalinka,  Hug
Приятно ми е,    friendship  не сме имали удоволствието досега да дискутираме заедно.
Правят ми впечатления постовете ти, споделяш и за сериала и ми допада гледната ти точка. Peace
Най- вече, че се опитваш да намериш разбиране за всеки един от героите, защото независимо какво прави, всеки е с право да има този шанс ...да бъде разбран.
А...да се съгласиш и приемеш...е, това е съвсем друга тема и отделен въпрос.

За сцената за която си споделила в пост 256/стр. 18  мислим в една посока. newsm10
И аз като теб се раздвоявам,  newsm78  и рядко не намирам разбиране за някого.  Laughing
Разбирам Емир, разбирам и Фериха към онзи момент, но не приемам насилието под никаква форма и степен. Stop Naughty

При тях освен останалите проблеми /чисто външни/ съществуваше и проблем в комуникацията, не общуваха, не споделяха един с друг-открито и спокойно. Всеки повече предполагаше за другия отколкото да знае питайки. В такива случаи проблемите не се решават лесно, защото всеки е прав за себе си, но и всеки е виновен. Общуването става повече от трудно защото се тегли и притегля истината и вината на всеки, вместо да се търси решение, решение за двамата заедно.
А когато в тази схема на комуникация се настани и насилието...тогава вече възможностите за изход са малко и два пъти по-трудни.

В живота и на двамата имаше толкова много събития, факти и фактори които обясняват всичко което им се случваше, и те много късно проумяха, че не сполучващото се, а отношението им, при това на двамата заедно към него беше важно за тях, за любовта и щастието им.
Но нямаха опит, нямаха и късмет...така им било писано... Rolling Eyes

Ще ми бъде приятно да коментираме някоя сцена или момент от сериала, допадаш ми като събеседник! Hug

За Ръза...така е...виновен и то много...жалко, че късно, прекалено късно разбра това. Rolling Eyes

Аз се ориентирам към моите си планчета, по-късно нещо повече за Фериха/че все я отлагам newsm78 Joy / за г-жа Санем /нещо много интересно и типично за нея  Shocked / и разбира се г-н Халдун на когото този път няма да му се размине... Mr. Green Wink
Може и за още нещо да се сетя...ще допълвам... yes

И един поздрав за всички...независимо какво ни се случва...
живота наистина е прекрасен!!!  Hug

http://www.vbox7.com/play:e933fe1b2e  Дзукеро - Прекрасен живот

Хубав следобед! Hug

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 16:23 от margita9

# 385

Ей това е погледа.

Нещо което може и да сте вижда ли или не.

Днес съм настроена доста Фемирски ама после и Чагатайски ще стана.

# 386
Поздравявам ви с този стих,който прочетох преди малко и ми хареса!

МЪЖКО МОМИЧЕ
Мадлен Алгафари

Не ща да съм мъжко момиче
и никак не се шегувам.
Просто искам да бъда обичана!
И няма да се преструвам,

че всичко е светло и розово,
че нямам проблеми и нужди,
когато се чувствам бозаво,
когато се чувствам чужда!

Родена съм да обичам!
Поднасям сърце на тепсия!
С любов подир тебе все тичам.
По дяволите, вземи я!

А после върни ми я тъпкано
и ще те обичам до края
с душата си непокътната.
Друг начин просто не зная!

# 387
Скрит текст:

Спирам че ще кажете, че прекалявам вече.

# 388
Сис,няма ли да ти станат много:Иън,Халилудко,сега и Чаги. Лудница  Crazy  Mr. Green
Сис,аз Халилудко само за красота го държа  Mr. Green забрави и Бурак  Peace

# 389
  • Под Сините камъни
Айде девойки аз ще се включа по ракиено време вече  Peace.
Сис,аз Халилудко само за красота го държа  Mr. Green забрави и Бурак  Peace
Релаксче как насмогваш бе душко  hahaha.

Общи условия

Активация на акаунт