Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 697
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • У Диспансера ...♥♥♥
За какъв фейс говорите...Клоди Hug и Релакс  Hugму имат телефона, но са скръндзи... Mr. Green

Katya Todorova,добре дошла! Hug
 То тука всичко свидливо значи пууууу,да не им го отнеме някой,много ги е страх Hug Hug Hug

# 466
  • в подножието на планината

А...иначе любимката ми е Фериха, любимка дори и с всичките си минуси. newsm78 Joy

+ 1  newsm10

# 467
  • У Диспансера ...♥♥♥
Рая,Звезде,Ива, радвам се,че се получава...сега си правя експерименти с 4 снимки и открих,че могат да се направят много неща.
Александрина,   welcome

А някоя от нас може ли да се тупне ей така лекинко до него Mr. Green

# 468
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здрасти на новите момичета,добре дошли при нас (лудите фенки) Joy Joy

# 469
Katya Todorova,  Hug добре дошла.

Ивето и Ани му знаят фейса, Рени и Милена му знаят номера, а за нас какво остава?  Crossing Arms Joy

Марги,  Hug
Така е, всеки герой има своите плюсове и минуси.  Peace При някои минусите са в повече и героите са трудно търпими (сигурно веднага ви изникват някои образи в главата  Mr. Green), но няма какво да се направи - хората са различни.

Звезде,  Hug на една от снимките Чаги е на лаптопа и си е във фейсбук-а. Та за това се замислихме, че може и да има свой профил.  Peace

Снежи,  Hug продължавай да експериментираш, получават ти се нещата.  Peace

# 470

Чаги в компанията на вашата "любимка".  Mr. Green
Скрит текст:

# 471
La Bestia-Дзверо Страхотен превод много ти благодаря!!! Hug

# 472
Джейда е гост на някакво предаване в момента (започнало е в 18:30).

# 473
Добре дошли да кажа на ново дошлите. Hug
Ако не искате няма да пускам нищо ама днес съм на много теми тоест серияли и ми едно такова а бе в настроение съм.

# 474
# 475

не съм стигнала до тези серии още, но все повече се замислям дали да продължа да гледам и след 67еп........... Cry
такива вълнения, ЛЮБОВ....и накрая........ за първи път гледам сериал, за който знам, че свършва зле.........

# 476
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Кой каза Чаги Mr. Green

# 477

Скрит текст:

# 478
Добър вечер верни потомки на Паисий  Simple Smile Laughing

Супер Рени,   bouquet

Марги, много се радвам, че отново си се разписала!  Hug

Добре дошли на новодошлите!  Hug

# 479
Katya Todorova,  Hug добре дошла.

Ивето и Ани му знаят фейса, Рени и Милена му знаят номера, а за нас какво остава?  Crossing Arms Joy

Марги,  Hug
Така е, всеки герой има своите плюсове и минуси.  Peace При някои минусите са в повече и героите са трудно търпими (сигурно веднага ви изникват някои образи в главата  Mr. Green), но няма какво да се направи - хората са различни.

Звезде,  Hug на една от снимките Чаги е на лаптопа и си е във фейсбук-а. Та за това се замислихме, че може и да има свой профил.  Peace

Снежи,  Hug продължавай да експериментираш, получават ти се нещата.  Peace

то е ясно че има поне фейсбук все пак млад човек е айде сега,просто още никой не е набарал правилния, добре се е покрил. Те тия снимки неговите как ще се появят ако не го пусне той

Общи условия

Активация на акаунт