Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 706
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Петък вечер е все пак.

# 496
За път ви път прочетох, че Чаги е защитник на животните и той като Хазал.
Мяркам във фейса, че има туитър, но а иди разбери неговия ли е, или не. Не, че, ще тръгна да му пиша примерно, но мисълта ми е, че има много фалшиви профили.

# 497
Киара  Hug

Доколкото разбрах от чичи явно този,който вдига букета с рози е Чаги.А този отляво до него ми прилича на Баръш,но сякаш е стар клипа  newsm78

над клипа пише 22 март 2013 09:40

https://www.facebook.com/photo.php?v=500023150059265&set=vb.380339058651365&type=2&theater
Вани, от миналата година е този клип и е в три части. С Баръш/Левент бяха ходили в Измир по повод награда на АФК.

# 498
Наде,  Hug ами то си е така  Laughing

Вани,  Hug

Доколкото разбрах от чичи явно този,който вдига букета с рози е Чаги.

Клипът е стар. Баръш и Чаги миналото лято гостуваха в Измир ли, къде ли беше и е от тогава.  Peace И, да, той вдига букета.  Simple Smile

# 499
Здравейте момичета! Добра петъчна вечер!
 spam2 bg bg bg Браво нашите!!!! Браво на момчетата - бихме Малта  Mr. Green Mr. Green

Първо, понеже засичам Киара, искам и аз да й честитя дипломирането  - браво, все така, напред и нагоре. Никога не сме се съмнявали в успеха ти!

Второ - добре дошли на новоосмелилите се да пишат и споделят с нас - колкото повече,  толкова по-добре!

Цитат
Ивето и Ани му знаят фейса, Рени и Милена му знаят номера, а за нас какво остава?  Crossing Arms
Ми за нас остава новият му адрес, на тела може да не отговори, фейсът - пиши го бегал, обаче ние дето знаем къде се прибира вечер, ние сме завиждане  Joy Joy

# 500
  • Pleven, Bulgaria
Щом се спретва купон и аз съм готова.

Скрит текст:
Браво  smile3501 на нашите национали се представиха много добре тази вечер макар и срещу не толкова силен отбор.Това си е просто перфектно за нас  Laughing

# 501
Наде,Киара,мерси и на мен ми е познат  Hug

Ама не мога да разбера защо са писали такава дата над клипа newsm78

# 502
# 503
Няма ли нищо между тях двамата. Сигурно повярвах им от раз.

# 504
Неви, мерси много.  Hug Hug Hug Дрешките ти са....  Heart Eyes

Наде, писали сме едновременно.  Peace

# 505
леле Снежи, много си добра! Завиждам ти абсолютно! Частни уроци даваш ли - в замяна на адреса на Чаги  newsm78

# 506
Наде,Киара,мерси и на мен ми е познат  Hug

Ама не мога да разбера защо са писали такава дата над клипа newsm78
Защото е качен на тази дата, както и над познати ни вече снимки, пишат скорошни дати а те не са.
Ееееее, Снежи, задобряваш ФЕмирски. Heart Eyes
Неви. bye

# 507
Леле нова тема,а аз успявам да вляза чак на 34 страница Grinning

# 508
леле Снежи, много си добра! Завиждам ти абсолютно! Частни уроци даваш ли - в замяна на адреса на Чаги  newsm78

Laughing  Laughing  LaughingВие сега бизнес сделки ли ще правите с координатите на Чаги?

# 509
  • обл.Варна
Здравейте!
Може да сте дискутирали въпроса, който ме интересува, но не смогвам да ви чета. Знаете ли нещо повече за "българската следа" в произхода на Чаги?

Общи условия

Активация на акаунт