Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 664
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Наде, привет! Амбицирах се с тоя клип отпреди 2-3 - нов ли е стар ли е, какво решихте - нов ли е, щото аз прегледах това предаване за м.март и не го открих newsm78

# 511
Здравейте!
Може да сте дискутирали въпроса, който ме интересува, но не смогвам да ви чета. Знаете ли нещо повече за "българската следа" в произхода на Чаги?
Баща му е български изселник. Тоест живял е в България, някой тук беше писал, че е от Благоевград, но не знам дали е вярно.

# 512
Цитат
"българската следа" в произхода на Чаги?
Няма следа душко - дълбока оран - татко му е наш човек, а Чаги прилича на него  Joy

# 513
Наде, привет! Амбицирах се с тоя клип отпреди 2-3 - нов ли е стар ли е, какво решихте - нов ли е, щото аз прегледах това предаване за м.март и не го открих newsm78
Да, нов е, но не си имала време да ни изчетеш.
Деа е в Истанбул, пуснала е връзки с познати, появи се наскоро и написа, че е разбрала, че е нов, след ареста му и продължава да другарува с Джан. Знаех си, че е нов, ориентирах се по дрехите му, жалко, че не си е взел поука от случилото се. Sick

# 514
Сега показах на  Нериман / дъщерята на моите приятели тя е на 23 г. и е фенка на Чаги/едно видео което беше публикувано в предните теми и се чудихме старо ли е ново ли е където оня Джан караше колата на Чаги - та тя каза че този репортаж е след като са ги  пуснали от полицията и че Чаги продължавал да дружи с Джан - / тои е бил съдръжник с един приятел на баща й  но незнам как да го питам че ще ме помисли за луда и  ще има да върти очи като се сетя как и се смея сама
Ама утре сме на вечеря и ще гледам покрай Нериман да завъртя темата и да поразпитам Embarassed Embarassed

Неви,виж какво е писала Деа  Peace

Наде,писали сме заедно  Hug

# 515
Ама тоз Джан било много добро момче, щом и Чаги, и Джейда продължават да общуват с него.  Mr. Green ooooh!

# 516
Сега показах на  Нериман / дъщерята на моите приятели тя е на 23 г. и е фенка на Чаги/едно видео което беше публикувано в предните теми и се чудихме старо ли е ново ли е където оня Джан караше колата на Чаги - та тя каза че този репортаж е след като са ги  пуснали от полицията и че Чаги продължавал да дружи с Джан - / тои е бил съдръжник с един приятел на баща й  но незнам как да го питам че ще ме помисли за луда и  ще има да върти очи като се сетя как и се смея сама
Ама утре сме на вечеря и ще гледам покрай Нериман да завъртя темата и да поразпитам Embarassed Embarassed

Неви,виж какво е писала Деа  Peace

Наде,писали сме заедно  Hug
Няма лошо Hug и с теб, и с Киара пишем едновременно тази вечер.
Неви, даже в друг свой пост, Деа писа, че въпроснотно момиче, ще се включи в темата ни, ако има свежи новини и, ще ни държи в течение.

# 517
Благодаря ви за отговора, и аз го видях сега това, обаче нов нов колко да е нов, според мен го питат за снимките, явно аз не разбирам добре, а и го търсих в архива на предаването и не го открих, нейсе- -не е болка за умиране. Жалко за Чаги и за Джейда, туй момче не ми допада, но пък така отстрани не мога да го съдя...
Харесва ми какво казва Джейда в предаването този следобед - " от всеки актьор не става" - вярно си е. Joy

# 518
# 519
Здравйте отново и вече добра да е вечерта в петък за всички! Grinning

Киара,  Hug
Скрит текст:
Много мило...благодаря!   bouquet
И аз се радвам, че и ти намираш време за сериала ни, както и да си сред компанията в темата! Peace Heart Eyes
Вани, Неви, Hug

Фериха пак ще почака, защото нещо интересно видях у г-жа Санем, а Халдун върви в комплект с нея за сега/ а и е причината за нещото у Санем в случая/ така че няколко думи за тях по-напред и по ред. Peace

Толкова пъти гледани сцени  #Crazy и да видя нещо ново, невероятно, но факт. newsm78 Joy

Както и да е, да не се отклонявам, че имам тази слабост... Embarassed Wink

След кризата на Джансу, баща й сякаш си даде сметка за сериозността на положението й, за степента на лабилност на емоционалното й състояние, което от своя страна заплашваше сигурността на бъдещето й.
За първи път прояви интерес повече от обикновеното ежедневно любопитство/той и него рядко показваше/ какво се случва с нея, кой е този Емир? Shocked
И точно в този момент Санем която винаги казваше, че тези й мечти и увлечения са опасни и ненужни за самата Джансу, а сега на въпроса на Халдун към нея...как можа да не ми кажеш-отговора й...не е толкова сериозно, младежко увлечение, почитателка му е... newsm78

Досега в повечето случаи/когато става дума за тази сцена и момент/ смятах, че го направи нарочно и с умисъл... против Джансу, защото ставаше дума за Джансу, а двете хич не се понасяха и обичаха, но сега разбирам, че по-скоро бе провокирана от самия Халдун.
Защо?
Защото след всичко което тя все пак се опитваше да направи за едни по-нормални и приемливи отношения с нея/къде успешно, къде-не толкова, а някъде-изобщо/ след многократните й опити да говори с него за бъдещето й/ а той все нямаше време или отсъстваше/ за това какво се случва с нея/особено след опита за самоубийство/, след това, че все пак се зае с подготовката й и с наемането на учители, той се обърна към нея така сякаш е бездействала в пълна безхаберност за нея до този момент...как можа да не ми кажеш?!?

Мисля, че Санем много се засегна, нещо повече ядоса се, да, не го показа, тя умееше да се владее, но в очите й пролича това неприятно за нея чувство и усещане за несправедливо обвинение към нея...
Нещо като поредната малка неблагодарност на Халдун, на човека и мъжа, на съпруга какъвто тя го смяташе.
Не мога да преценя точно дали го обичаше и дали и любов освен банковата му сметка и соц. му статус са били причина за нейното да,  да му стане съпруга, ама Халдун все повече и повече отдалечаваше при това сам Санем от себе си, от брака им.
Дали разбираше...не мисля, не разбираше, той нямаше време за нищо друго освен за работата, бизнеса и хотела си, нямаше време за дъщеря си какво оставяше за време да помисли за това какви са, как и накъде върви брака му и взаимоотношенията му със Санем...

Г-жа Санем си има много кусури и трески, че и големи-спор няма...ама, че и в един момент беше в отбранително-нападателна позиция заради фактори от вън й го отчитам.

В момента/на тези епизоди/ Халдун ми е повече от неприятен, не стига, че безличен и незаинтересован, а когато все пак реше да бъде различен, ще потърси сметка и вина, вместо да подкрепи, вместо да благодари дори, че някой изпълнява, замества го и в неговите ангажименти като родител.

Тя и заинтересоваността му бе толкова...да прибере лаптопа и да увеличи изискванията си за необходимото вниманието което Санем е нужно да отделя на Джансу, защото той пак някаква друга и по-важна работа имаше.

И в случая той направо й нареди-не оставяй сама Джансу-без да се съобразява с това, че тя вече имаше планове при това ангажимент към Пелин/родителска среща, не среща за кафе с приятелки-макар, че и това си е повод...защо не  Peace/ без да го обсъди с нея както е редно между двама равностойни съпрузи в брака, без да потърси варианти удобни за всички...просто каза и край.
С това се изчерви ангажимента му като баща на Джансу към момента и към проблема на дневен ред. Mr. Green
Калпазанин... Mr. Green Rage

После, защо Санем стъпи настрани и пое по пътеки към грешка след грешка...то, не стига, че беше от онзи тип хора и жени дето малко им трябва, а като прибавим и побутванията от другите и от вън...резултата накрая повече от логичен...за съжаление...че и за всички, не само за Санем. Rolling Eyes

По повод на Санем...така и нямам обяснение защо все беше облечена така сякаш вън е 30 градуса? newsm78
Иначе добре изглеждащи тоалети/като цяло/ личеше си системата "две в едно"  Wink ...вкус и пари заедно, ама все една разголена/в смисъл леко облечена/, а около нея другите не толкова. Shocked
В това отношение двете с Айсун лика-прилика, че и Ханде и тя... Joy Joy Joy

Не ги ли облича един и същ човек тези герои, че такава разлика...едни навлечени, други-не? newsm78

Здравейте!
Може да сте дискутирали въпроса, който ме интересува, но не смогвам да ви чета. Знаете ли нещо повече за "българската следа" в произхода на Чаги?
Баща му е български изселник. Тоест живял е в България, някой тук беше писал, че е от Благоевград, но не знам дали е вярно.

Рая, аз мисля, че е от някакво Разградско село, но също не съм сигурна, но определено не е от Благоевград- в това съм сигурна.

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 20:42 от margita9

# 520
  • Pleven, Bulgaria
Ама това момче,защо не си взима поука от това,което го сполетя. Mr. Green Дано не си навлече още проблеми,дружейки с този Джан
Киарче, Hug сега разбрах за дипломирането(от поста на Неви)Честито,пожелавам ти още много върхове,към които да се стремиш и да покоряваш  bouquet

# 521
http://www.youtube.com/watch?v=yRCfIUJd0X4
Нещо което ще ви хареса.

# 522
Неви,  Hug ще разкажеш ли на кратко какво е казала Джейда в предаването?  Praynig

# 523
# 524
Бях предложила в някоя от изминалите теми да си напишем моментите, които са ни направили най- силно впечатление в АФК. Разбира се, сигурна съм, за всички нас те са много и няма как да изброим всички, но аз, все пак, ще изброя някои от тях, които са ме впечатлили.

От първи сезон:

1. Когато Емир помисли, че Фери и Корай са се срещали зад гърба му. Сцената когато казваше на Фери - "ти беше толкова важна за мен, на такова място те поставих, че не смеех да те пипна, да те целлуна, а ти с Корай, с човека когото наричах брат."
2. Когато Фери разбра за катастрофата. Припадакът и и после като казваше на майка си, че все е мълчала, когато и сложили пръстена, когато я спрели от училище и т.н и, че не можела да се спре.

От втори сезон са ми доста повече.

1. Рожденият ден на Емир (естествено) - обяснявала съм на дълго и широко.  Peace
2. Емир и Зехра, когато той и вика искам да ми чистите къщата и последвалите два разговора.
3. Фери и Емир, когато Фери нахлу в апартамента, заключи ги, а Емир и каза "Ти принадлежеше на мен. На мен!..."  Cry
4. Когато Зехра замина, Фери беше много разстроена и Емир отиде при нея и вика: искаш ли да ми разкажеш, а тя: "Ние познаваме ли се, че да ти говоря за живота си и семейството си. Аз много нараних майка си.... ти какво си мислеше, че ние сме се наговаряли как да те измамим ли..."
5. Когато Ф отиде при Емир, за да прекарат нощта заедно. Тогава и двамата осъзнаха, че са достигнали дъното.
6. Шамара на Емир.
7. Бебето "Сарафоглу" и хващането на ръката на Руя от страна на Емир.
8. Когато Фери чупеше чиниии на Емир. Тоагава разбрах, че и двамата са еднакво инати.
9. Когато Емир изостави Фери във вилата на Ханде и отиде да спасява Едже. Тогава разбрах, че губи Фериха.
10. Когато Емир целуна ръката на Ръза и стана част от семейството и. Много, много силен и хубав момент.  Peace
11. Фериха в апартамента след три години.  Cry
12. Емир и Фериха след три години. Разговорът им в Найт, коато той изгони Едже и вика на Фериха: "Късно ли е? Късно е."
13. Срещата им в парка: "....свалени пръстени, неизпълнени обещания..." Cry

Та тъй!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт