Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 666
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Maрги,  Hug  newsm10 за Санем и Халдун.

Рая, аз мисля, че е от някакво Разградско село, но също не съм сигурна, но определено не е от Благоевград- в това съм сигурна.
Както казах  и аз не съм сигурна.
Сега си спомних кой каза, че е от Благоевград - Пеца. Но явно не е вярно.

# 526
Ганушка, Марги  Hug Hug
Рая, здравей, не съм го гледала още, съжалявам, видях само снимки от екрана, на които синтезирано пишат за какво иде реч... Ако го изгледам, веднага ще споделя. Peace

# 527
Неви, радвам се да те "видя"днес и то по-рано...  love001 подготвям Хазалчето за Щатите... hahaha hahaha hahaha
Марги, и аз мисля,че е от Разградско.../татко му на Ча/... newsm78

# 528
Рая, здравей, не съм го гледала още, съжалявам, видях само снимки от екрана, на които синтезирано пишат за какво иде реч... Ако го изгледам, веднага ще споделя. Peace
Аха, ясно. Благодаря все пак.  Hug

Снежии, супер са колажите.  Heart Eyes

# 529
Здлавейте Hug

Снежи машала Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesвече ще слагаме твойте колажи Laughing

Киала Hug

Малги newsm10

Неви Hugнаще биха  Mr. Greenама иде Дания Mr. Green

Добле дошли на новите момичета Hug Hug Hug

Днес спама ви е малко newsm78 Mr. Green

# 530
И аз съм съгласна за Санем и Халдун.

# 531
Ганушка,  Hug

Рени,  Hug

Марги,  Hug

# 532
  • Под Сините камъни
Здравейте!
Може да сте дискутирали въпроса, който ме интересува, но не смогвам да ви чета. Знаете ли нещо повече за "българската следа" в произхода на Чаги?
Баща му е български изселник. Тоест живял е в България, някой тук беше писал, че е от Благоевград, но не знам дали е вярно.
Вярно е  Peace Аз писах това научих го от наши изселници в Турция.Те там почти всички се знаят от къде са.А някой беше писал,че майка му е босненка.Е то ако е вярно Чаги какъв турцин е  newsm78
Виждам,че сте писали че е от разградско мога да попитам и други познати турци които са от там да събера две три мнения  newsm78.
Въпросната вечер в която научих просто се заговорих ме за турските сериали,аз им казах че при нас сега върви Нарекох те Фериха е че чного ми харесва актьора Чаатай Улусой.И тогава ми казаха "Той баща му е от Благоевград знаеш ли."Може и те да са в грешка  newsm78
Абе няма значение важното е че е наш човек

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 21:03 от Пепиту

# 533
По повод на Санем...така и нямам обяснение защо все беше облечена така сякаш вън е 30 градуса? newsm78
Иначе добре изглеждащи тоалети/като цяло/ личеше си системата "две в едно"  Wink ...вкус и пари заедно, ама все една разголена/в смисъл леко облечена/, а около нея другите не толкова. Shocked
В това отношение двете с Айсун лика-прилика, че и Ханде и тя... Joy Joy Joy

Не ги ли облича един и същ човек тези герои, че такава разлика...едни навлечени, други-не? newsm78

Как ти е направило впечатление, не бях обърнала внимание на това. Сега си поставям за цел да го забележа  Laughing

Общо взето, в отношенията си с Халдун, изглеждаше така сякаш е по принуда с него. Да кажем, че имаха взаимна полза един от друг.

# 534
Олеле сега попаднах чак на 16 стр. и видях преведената серия   - много благодаря и аз - за инициативата , за труда, за всичко! На Дзверчето и на всички, които са участвали /дано има науча имената/. Прекрасни сте!  newsm51 newsm51 newsm51

Надуфчето  Hug, иде Дания верно, дано не сме дотам.

# 535
Ами и аз да кажа мойте любими моменти.
1 сезон
1. Момента когато Емир и Фериха се запознават.
2. Когато Фериха отрязва Емир и че не иска да разговаря с него и там за цветята.
3. Когато неговия приятел му прави ня пук и отива при Фериха....И когато Емир казва на Илкер нещо от рода че тя не е като остана ли те....И когато Фериха го спира да пита каква е казал на Илкер.
4. Първата целувка в парка
5. Заедно в унито и на Ханде и стана зле.
6. В БМВ-то преди катастрофата.
7. Разговора след като вече е буден....На скамейката целувката.
8. Когато двамата отиват при Ханде,но преди това в унито.
9. Фериха когато остава сама вкъщи и отива при Емир.
10. Когато бяха в АДА.
11.На РД-то на Емир.Ама това вече е 2 сезон.

# 536
Понеже коментираме на Чаги произхода, да ви кажа, че много ме е яд, когато в интервюта, той винаги казва, че обича босненски манджи, щот майка му е от Босна, а нито веднъж не каза, татето откъде е. Ми родителите му, доколкото знам обитават българския квартал в Истанбул, ааааа.
И миналата година, аз като го чаках на Бест модел в Пловдив /да не чуе Ива/, не дойде серсеминът, а пратиха някакъв сурогат да ни заблуждава тю.

# 537
Галя,  Hug
Само да уточня, че казах най -  впечатляващите - и любими и не.  Peace
Неви, нормално е това. Все пак майката възпитава децата.  Peace

# 538
В 2 сезон почти всички моменти с тях двамата са ми любими макар че е Емир е груб.
А относно удрянето на дъното.Емир започна да го удря това дъно когато и предложи да преспи заради дълга на семейството.Но дъното го удариха в момента в който тя се качи и му се предложи за една нощ тогава и двамата удариха дъното тъй като и двамата има нужда да бъдат докоснати един от друг но по този начин Фериха се самоубива а той се мразеше заради това че искаше да я докосва дори и по нощница.

# 539
  • София
Момичета,
благодаря ви, че пак има преведени серии. Преди няколко месеца, когато го спряха по тракерите беше ужасно неприятно.

Имам един въпрос. Изтеглила съм до 66-та серия от датата и после изтеглих 67-ма от линка в докса, но уви, действието започва 3 години след раздялата на Емир и Фериха?? Някъде бъркам в номерацията, но не мога да разбера къде.

Общи условия

Активация на акаунт