Егати времето гнусно, направо...
Аз заведох дребния на прическа, че ми писна да се чеше постоянно/щото се поти завалията, не че му беше чак толкова дълга де, за РД-то се фризирахме.../, обикалях, обикалях и накрая с тъпата си глава реших да експериментирам при една женица не много младичка..егати го офъка...
Толко високо му хвана врата...и над учите от едната страна много нагоре хвана, та егати разликата между двете...ама карай, няма връщане назад...За срядата казах във ФБ, че ще сме по центъра след 10 часа, та ако има желаещи можем да се видим

Вие до колко мислите да седите в Мола на Хемус? Че ние там живеем, но съм на работа поне до 5 часа....
Дейзи, извинявай, ако те обърквам! Въобще не съобразих, че може да не знаеш, че има различни школи хомеопати - а и полу-хомеопати - полу-традиционни доктори и оттам идват разминаванията!
Нашият педиатър си е лекар от нормалните, но мрази АБ и тежки лекарства и ползва доста от комбинираните препарати. А хомеопатката ни - от център Хирон - е от друга школа и ползва само моно-продукти и има много основателни съображения да не позволява на пациентите си да смесват леченията, предписвани от различните школи.
, не знам какво се случва, но нямаме избор - ще се бори в крачка с болестите и ще изгражда имунитет. Не давам нищо профилактично, но не мога и да съветвам и вас да не го правите, каквото ви ум и лекар разсъди, това си правете.
а косата на малкия ще порасне,хич да не ти пука таткото какво ще каже,да не си го постригала тиу,пак добре че е стоял 
аз като си помисля за лятото и смесените групи в яслите и ,че моите родители са на 150 км и настръхвам
, за новата тема. Пожелавам само хубави неща да споделяме

Зверска нужда имам от кафе и даже пия...хем снощи мойто мъж спа при Крис и пак сякаш на един дъх е минала нощта и още и още искам сън ...