Отговори
# 195
Месечинке, не се тревожи за зеления цвят на акото на Борко, на Ивайла от време на време й става така и после пак се променя цвета.Няма нищо обезпокоително, нормално е Hug
Рошкова мама и моя цикъл е доста обилен след раждането, особено първите пъти, но като че с напредването на месеците се нормализира.
Белверде и аз като живеех в Драгалевци се чудех какво му е баровското на квартатала Rolling Eyes Редовно спираше тока и го пускаха след няколко дни понякога, нямаха мръсна канализация, понякога и вода липсваше особено в по-топлите месеци, неасфалтирани, разкаляни улици, градския транспорт беше нередовен и с едни раздрънкани автобуси.После вече смениха автобусите, че и маршрутки имаше.Сега може и да се е променило положението.Спомням си че хотрата си изхвърляха киселото зеле в реката която минаваше през селото, пардон, квартала Joy
VikTanDeya Браво на кротанка Дея  Heart Eyes Радвам се че сте изкарали едно спокойно и весело тържество Heart Eyes

# 196
Hug голяма съм пиячка, нема що  Mr. Green глътнах 3 пъти и не можах повече  Blush
Белверде, не знам, поне от 2-3 години го имат, не мога да си обясня нелепата ситуация  #2gunfire
Кашпи, ух, и аз претръпнах  Hug радвам се, че баща ти е добре, дано не се повтаря случката  Hug
Марги, ужас, а ходи ли на гинеколог след раждането  Hug
Вик, радвам се, че е минало добре  Hug
Муки, не иска, не и се оставя дома, има още 7 години докато се пенсионира, а изплаща и заем  Tired и въобще сложна ситуация..
Приятно ви местене  Hug
Месечко, и на Анди чат-пат му е зелено и то без някаква особена причина, не се притеснявай  Hug

# 197
  • София
Кашпи, дано твоят татко бързо се възстанови и повече да не се повтаря Confused
Бюти, защо не отидете няколко дни при нея, Иво да си вземе отпуск ако можете и идете, хем да види и Панди, и ти нея, ще си помагате взаимно. Ако пък не може отпуск, петък, събота и неделя Rolling Eyes А кучето са го махнали, нали?  Confused
Месечинке, не се притеснявай, а колики да си забелязала да има, защото от коликите става също зелено, то не са такива болезнени колики като преди 3-4мес, чак да реве, но ако си забелязала да пръцка.
Муки, приятно местене, всичко да мине по вода и да стане както ти искаш, а на малкия да му минават вече тези петна Hug
Вик, много се радвам за децата  Flutter
Принцеске, щях да ти казвам ,че и вие супер сте си изкарали в детската на Ники, големи емоции Crazy

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 22:13 от belverde

# 198
  • Варна
Белверде,
попръцква си доста, да. Но и преди си е пръцкал сякаш, а такова зелено виждам за първи път... Надявам се и при него да е просто нормална вариация в цвета, ще видим Confused
Муки,
успешно местене. А от глутена може ли да има такива реакции, нали сам по себе си е слаб алерген newsm78 Надявам се при Явче всичко да отмине скоро.
Бютка,
много е кофти като майка ти е далеч, представям си колко ти е притеснено. Надявам се да се оправи бързо.

# 199
Месечинке, не се притеснявай за цвета- при нас напоследък в 1 има и оранжево, кафяво, зелено, жълто и бели частички от кърмата Simple Smile, въобще цветна работа. Борко преди да му излезеше 3то зъбче ядеше по малко , а откакто се е родил , не е спирал да пръцка- дори все ме питат дали има колики или дали е акал скоро- ми просто си е пръдльо Laughing

Кашпи, бързо възстановяване на баща ти и да не се повтарят подобни инциденти Hug
Една снимка и от нас
Скрит текст:
Чернобяла е , но ММ ни снима в бързината докато играеше на ПСто #2gunfire

# 200
  • Враца
Леле, Бютка, направо ми се насълзиха очите, честно.  Cry Дано е добре жената, дано не ви лъже нещо пак само за да ви успокои. Отидете наистина за два три дни да я видите.  Hug Дали ще можете? А кучетоооо, много ги обичам, ама ако съм на нея направооо не знам какво бих го направила, но със сигурност неговия тупаник няма да го има никъде. Каква порода е?

Оле, Кашпи, и ти ли сестро с гадни новини... Дано не се повтаря.  Hug И на моя баща се е случвало това преди години и не се е повтаряло, само че намали доста кафетата, че пиеше доста тогава.

Марги, и на мен сега като за първи път ми вървя мноооого. Дано другите месеци не е така.  Hug

Муки, на вас безпроблемно местене и дано не е от глутена това с петната и да се скрият бързо.  Hug

Койчева, много сте хубави.  Heart Eyes

Пейпърче, все забравям да ти напиша. Не сме го водили още.  Hug

Не съм си и търсила направлението за бъбреците, защото разбрах, че във Враца си имаме много добър педиатър (някакво светило бил в града), естествено не работи със здравната каса. Но ще си платим прегледа и ще ни види всичко. Утре след обяд ни е часа. Аз съм почти сигурна, че всичко ще е наред (дано Praynig), но някак искам да го чуя и от специалист.  Simple Smile

# 201
 smile3534 smile3534 smile3534
Малко беден речник от мен  Mr. Green
Месечинка,стига рови там където не трябва.Знаеш ли колко добре се чувствам като престанах да изследвам всеки насран памперс Hug
Ние винаги сме със зелени,ама не го мисля Hug
Кашпи,оххх,дано не се повтаря това с баща ти Hug Радвам се вече,че е по-добре Hug
С.Койчева,и наш Рош много пърди Joy Joy Joy Joy Joy
ВТД,браво на Дейчето.Голяма кротушанка е тя Hug
Муки,тез петна преследват до дупка,м..мицата им #Cussing out #Cussing out #Cussing out Води го на дерматолог,че да се справите по-бързо от нас.Ние ги мотахме 2 месеца ooooh! Хубаво са ти казали уртикария,ама от какво?Храна? newsm78
Иглуб,Белверде,Кашпи,Месечинка,ВТД,Д.Захариева,Муки,Бютка,С.Койчева,Фери,предния месец ми дойде за първи път и беше обилен пак.Не съм ходила на лекар,че тоз,при когото смятах,напуска болницата и не знам къде се мести...А и нали 3 дни след като родих ме бъркаха,преглеждаха и взимаха секрети,та още ме навестяват лоши спомени,макар да родих с операция Blush
При мен има следната история
Скрит текст:
цикълът ми беше на по-големи интервали-35-40 дни.Ходила съм по лекари,казват няма проблем,просто такъв цикъл.Колкото по-голям беше интервалът,толкова по-обилен цикъл следваше.След кюретажа ми обаче,цикълът ми стана на 31 дни точно и беше с нормална продължителност и количество.Сега ми дойде на 34 ден и е обилен както преди първата ми бременност.Предполагам е нормално това,но след като мине и замине,ще ида на преглед Hug Иначе ви благодаря за загрижеността Hug Hug

Отивам да спирам сешоара на Рошшш,че пак ще има голяма сметка за ток Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 202
влизам на бързо само да питам в каква поредност ще въвеждате глутена? овес, грис или нещо друго?

С овес е най-добре да се започне.  Simple Smile Какъв грис? Пшеничен ли? Грис е вид обработка на зърнената култура, може да е оризов, пшеничен, царевичен... Принципно след това следват ръж и ечемик, но няма откъде да ги търся, а и честно казано за голямо и непроблемно дете на мен лично не ми се занимава с толкова еквилибристики, така че след овеса минавам директно на пшеница и това е  Simple Smile

И ние така направихме   chef

И за МЕСОТО, много съм доволна от месните пюренца на Плазмон, имат си вкус на истинско месо и не миришат, като пилешкото на Хип напр.  Sick

Това, вместо запис   bouquet

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 23:15 от sea horse

# 203
  • Добрич
Ехо Simple Smile

Днес беше хубав ден, децата здрави щастливи, да не бързам да се радвам аз де, ама ми олекна на душата. Simple Smile Благодаря на всички ви за подкрепата  Hug

Месечинке, аз пресен плод само в мрежата давам. Ама той Матей е като озверял като го види, направо му разказва играта за една минута.  Laughing Като ме види с мрежата и потреперва чак от радост. Иначе аз на Камен съм му пасирала пресен плод в малко водичка за  да е гладко, но трябва да е примерно добре узряла круша или банан и стават малко воднисти понякога. Също съм ги кипвала за 1-2 минутки плодовете, нарязани на парченца ябълка и круша примерно и така се пасират много лесно.

Екзо, ще ме умориш с тая снимка  Laughing Изглежда доволен Гоги все пак  Mr. Green

Абе кой ви го каза това, че месото трябва да се даде поне след 2 месеца от началото на захранването? Направо ме убивате с тези "догми"  Laughing Мойто дете пък яде месо от около 28-29 ден от захранването.  hahaha  'А сега  Mr. Green

Ох, Бютка, прочетох го скрития текст и аз, много неприятно. Тия дъртите кукумицини на какво ли не са способни. А за майка ти много ми стана тъжно. Sad Искала е да те предпази от тревоги жената, но и е било тежко със сигурност.  Дано не е нещо сериозно и сега.  Praynig

Кашпи, и баща ти леко да се е разминал  Praynig

Койчева, много сте хубави, дори и чернобели  Simple Smile

На наш Матей му излиза и втори зъб долу. Днес като ревна в колата го видях, че си е пробил венеца и се вижда зъбчето. Голям е кротушко, никакви нервни изблици няма със зъбките и дори си спи спокойно.  
Ходихме днес за маса и столове за кухнята, че нали ще правя разни промени в името на децата.  Grinning Махаме любимия ми барплот и високите столове, че голям мерак има баткото да се храни  там и слагаме маса и столове.  Crossing Arms Поне намерих точно такива, каквито исках и съм много доволна.  Heart Eyes

# 204
Sad много тъжно ми стана като ви прочетох, Бюти милата ти майка, как ти ги е спестила тези неща, дано всичко й се размине и отмине, Кашпи ужас! Да е жив и здрав! Марги, ако пиеш вит це не ти ли намалява силата на течението? В студентските години особено по време на сесия така преживявах онези дни Simple Smile

На мен пък ми се гади, дано не се разболявам

Блонди мерси, не намирам ръж и ечемик готови, явно ще ги правя аз Simple Smile тоест няма да ги яде   chef направих ти боба за втори път мнооого вкусен пак свърши   bouquet
 Пиша от айпада така че простете ама приключвам за днес Simple Smile лека

# 205
Здравейте,

Изчезнах уикенда по разходки и именни дни вчера - тъкмо два. Майки ми ни води на едно много приятно ресторантче да ни почерпи за нейния имен ден. А по-рано следобед на кафенце и торта черпи моята племенничка. Е много е хубаво като има такива празници. И двете си харесаха подаръците. На малката взех много сладка блузка с панделки и една чантичка, а на майка ми една гривна и също парички да си купи нова чанта за новия сезон. Да похваля Дани за доброто поведение в ресторанта, никакви проблеми, игра си с играчки, пи си млекцето, поспинка и така неусетно мина вечерта.
А днес за първи път Дани хапна пюренце в мола  Mr. Green Позамотахме се докато пазаруваме и добре, че се бях подготвила с лъжичка и лигавник в чантата, че горкото огладня по-рано, а и тъкмо бяхме му купили разни пюренца и хоп едно бурканче набързо изчезна. Даже да ви кажа там по-бързо го изяде отколкото вкъщи.
Днес купих и овесена каша. Другата седмица някъде да почвам и глутена. Ама се чудя тоз жълтък дали да не го метна преди глутена, че вече месото го въведах ???  newsm78 Моля дайте съвет  newsm78

Седнах да прегледам какви е минал на вас уикенда и първо гледам един Анди-Панди гризка круша. Ей сладурче ти е Бюти. Hug А и ти си хубавица, после видях и твоята снимка  Wink Ама ти много напред в бъдещето гледаш, вече и име си измислила на бъдещата си щерка. Анди може да иска братче, че да си играят  Heart Eyes Много съжалявам за случилото се с майка ти  Hug
Мама на Рош, прочетах твоите тревоги. Дано не се случват повече такива неща  Praynig А иначе за бирата и пуканките, еми време си е, стига си държала Рош без питие  Mr. Green А и аз си представях, че щом викаш Рош би трябвало да има някаква рошава косица, пък то тц
Муки, радвам се, че нещата при вас напредват с местенето, щом вече мислиш за обзавеждането, боядисването. Страхотно е, че си се ентусиазирала така. За Бахаров, и аз не съм му  фен. А има още доста анти фенки. Муки, много грозен тоз Иван Бърнев, иначе страхотен актьор.  Peace
Кашпичка, много смешно ми стана за твоята приятелка дето те питала за Ивайлета, дали ще е веган  hahaha Чак сега накрая прочетах за баща ти, дано е добре  Hug
Месечинка, орехово има в Кауфланд. За пресните плодове, ти за първи път сега ли му даваш ? Може би просто още не е свикнал с вкуса им и затова толкова им се мръщи. Не се отказвай толкова бързо. И с мрежичката можеш да си ги даваш и като ги намачкаш с вилица, даже по-добре с малка вилица, че ги мачка по-ситно, пък и настъргано на най-ситното на рендето ми звучи добре. Каквото и да е пресен плод си е хубаво да хапва. Може би му трябва малко време да свикне с идеята.
Блонди, мерси за обяснението за АМ и месото. Не го знаех това и ми беше интересно да го прочета. Овеса ясно с кашата се въвежда, а пшеницата ???
Сами, кво е това Криковица ???  newsm78 И мен не ме кефи жената на Бахаров, нещо ми е кухичка, ама ти с този лаф направо в десета глуха ме прати. Ти пък баш с "Пиуето" да се залюбиш  Crazy
Аничка, оздравявайте с дечицата  Hug А чета, че вече сте по-добре  Peace Вече даваш жълтък ??? Моля те напиши ми подробно как и кога го даваш. Аз мисля по малко да натрошавам в зеленчуковото на обяд. А колко време го вариш ?
Йеее, Белверде, ама и ти намери с кой да имаш еротични сънища - с Петър Стоянов Sick  Е, тва на нищо не прилича, такова хубаво момиче с такъв дърт и зъбат чичка  Crazy
ДБС, почвам да пиша по-редовно  Embarassed За яйцето, да ти кажа имам като че ли вяра само на кокоше, пък и нали такова и ние ядем. За пъдпъдъче съм с резерви.
Диди, успех с градината. Не го мисли много много, иначе ще ти е  доста трудно. Но това е най-доброто за детето, все пак трябва да свиква с връстници и да се социализира и играе с други деца на същата възраст. А на теб съвсем разбираемо ти е притеснено и мъчно. Айде пращам ти една гушка  Hug
Еличка, честито самостоятелно сядане на Алекс!!!!
Екзо, Гоги много дребничък наистина- само 98 см  Crazy Май ще го правиш манекен  hahaha Много готини твойте дребосъци  Heart Eyes
Иглу6, душата ти с тая ръка как въртиш кексове направо незнам. Иначе как се чувстваш, явно добре се справяш. Имаш ли болки ?
Зафира, подкрепям те с 2 ръце за почивка в хърватско пред ремонт на кухнята. И на кухнята все ще и дойде реда. А ти имаш ли нещо вече предвид или само като идея ти се заформя. С нашите кумци така и не успяхме да отидем в хърватска преди 2 години. Само се канихме и после както винаги ежедневието те поглъща и почивката остава на заден план. Ама все още не сме се отказали, казваме си че сме го отложили във времето.
Фери, и аз съм А+ и обичам много тестено и сиренца. Ама и месо не отказвам. А като чета за 0-ва група, сигурно ММ и той е 0-ва, само месо му дай, а също и пици и спагети. Фери, аз досега домашно месо съм давала само заешко. Сварих го, нарязах го на малки парченца и го замразих. Сега си вадя по 2-3 малки парченца / които излизат към 15-20гр/ и си ги добавям към зеленчуковото пюре. Но честно казано повече си давам готови купешки пюрета с месо.
ВТД, браво за тържеството, и браво на малката Дея за доброто поведение
Койчева, сладурчета сте  Hug

Ооо, колко дълго стана, ама като цял уикенд не съм писала и чела, накрая така става.
Айде лека нощ и спящи бебета  baby_neutral

# 206
  • София
Завърнах се Simple Smile Попътувахме с мъжа ми малко, имахме и 1 нощувка без деца и даже се поглезихме с масажи.
От онова, което си спомням:
Бют, много гадно, но дано да мине без последствия!  Hug
Кашпи, и на теб прегръдки и дано няма повече такива вълнения  Hug
Иглуб, тъпа работа е станала с теб, дано не те боли вече и да се справиш  Hug
Вивиен, за теб е това  Hug Hug Hug
Муки, създаваш си приятна емоция сега покрай ремонта и обзавеждането, дано да ти е хубаво и после. Колко време имате още да изплащате заеми, имам предвид кога най-рано ще можете да дишате свободно и отидете под наем пак ако нещата не потръгнат?  Hug
Екзо, твойто момче е избрал добра играчка Wink
Месечинке, аз съм давала намачкан с вилица банан и авокадо. Пробвах да му дам и настъргана ябълка, в общи линии ми се иска да започне да се учи на малки парченца, да не пасирам всичко до много късно. Ябълката по този начин не я харесва, изсмуква сокчето и плюе целулозата. Ако му дам обаче едно парче я хваща настървено с две ръце и почва да я смуче и чат пат си отхапва по някое парченце.  Simple Smile
Аничка, кога ще ходите на преглед при Мустаков?
Марли, хубаво е, че нямате вече температура  Hug
Гундиии, как е Викчо? Пък за Нийката много се радвам, че папка хубаво. На теб специално имам да ти приказвам на уше къде бях събота и неделя.  Laughing Как ти беше страничката във фб за пелените?

Еее, с тия бисквитки кофти. Изчаквах да видя дали ще пробва някой да ги прави, че много ми беше мерак да направя и аз на Сашето.
А тези пюрета Плазмон къде ги има, само сухари и бисквити съм виждала?
Миии да си призная, не съм чела всичко, ходих и на работа един ден миналата седмица. Даже успях да падна и по стълбите, закачи ми се токчето за едно стъпало и се повлачих надолу. Нищо ми няма, само коляното ме наболява ама се разтреперих, защото си представих колко страшно можеше да е, а да не говорим ако носех Сашко. Затова, Сами , помисли си пак за апартамента Wink, за вас също се сетих тогава.
Айде, отивам на тръстиката  Laughing

# 207
  • Варна
Биби,
на Плазмон съм виждала в Пикадили разни месни пюренца. За спъването - така е, много е кофти и като помислиш какво е можело да стане. Вкъщи в дневната паркетът се е надигнал на едно място, точно където почва теракотът. Спъвала съм се там и все се чудя кога ли ще се претрепя и дано не нося Бобо тогава. Карам ММ да го изреже - там на ъгъла не можело, защото шлайфът не влиза ooooh!
Благодаря ви за идеите за пресните плодове, ще пробвам днес пак. Обаче тази сутрин пак ака тъмнозелено и се чудя да въвеждам ли морков, както мислих или да изчакам.
Койчева, Екзо,
много сладки Heart Eyes
Марли,
честито ви зъбче Hug
Отивам да си довършвам годишното приключване Whistling

# 208
  • До морето
Охххх, прочетох ви снощи, ама нещо ме хвана за гърлото и не можах да пиша  Sad

Бюти,  Hug Такива са родителите, все ни пазят, все ни мислят, знам, че сега ти е мъчно за това, което се е случило с майка ти, но два пъти по-мъчно ти е, че не си била до нея! Идете, ако можете за малко, колкото да се увериш, че е добре и да я гушнеш  Hug Скритият текст не успях да го прочета, надявам се бабата и дядото да са добре!

Кашпи, и при тебе тревоги Hug Хубаво, че вече се е оправил, казаха ли от какво е станало?

Марги, на мен си ми идва от октомври и всеки път хем е дълъг, хем е обилен! Ама толкова обилен, че ползвам само нощни превръзки (каквито досега никога не бях купувала). Вече се примирих, че така ще е  от сега нататък  Rolling Eyes

Марли, браво на юнаците! Честити ти маса и столове, зарадвала си си душиката  Grinning

Койчева, много сте хубави с малкия пръдльо  Heart Eyes

Биби, добре завърнала се! Аз изтървах къде сте ходили  Whistling

Бобърче, Криковица е жената на Крика - КРИКовица! Така им викаме у наше село  Joy Joy Joy

Аз изпратих рано, рано ММ на изпит за Подборен лов  ooooh! и сега пия кафе и ви чета, а Самито се бори с играчките в кошарата и крещи ТА-ТА-ТА-ТА-ТА-ТА, майка си я търси, само като е гладен  Crossing Arms

Абе, Атиту що не пише вече, да не се е обидила нещо?

# 209
Бюти, Кашпи , силно ви прегръщам и дано бързо отминат тревогите  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт