Отговори
# 480
Здравейте  Hug
Чак сега ще ви чета, че не ми остана нещо време..... Айде подхващам фермана:) Blush
Белверде, супер, че си е свършили детето работата  Hug М/у другото като бях писала из онези дни Валката и си припомних за една моя голяма несподелена любов, така се казваше Валери- Валката  Mr. Green Ама това беше  когато бях едваааа на 19  Crazy Еххх безгрижно и хубавооо хи хи хи  Иначе на мен сили ми стигат, майките смееее като роботи:))) А Вал е добре. Чухме се в Неделя с нея, трябваше да се видим, ама ние нали сме болни и се отложиха нещата. Ама и тя с нейните две хлапета няма грам време, по цял ден е сам и кое по-напред да свърши... Иначе са супер със сладурите:) Ще и предам поздрави от всички ви като се чуем другият път:))) Hug
VikTanDeya, радвай се, че си далече от свеки, скоро и аз ще тържествувам  Party А от снощи и тя го знае, че се махаме, та сега и е "много гот", ама така и се пада- каквото почукало, такова се обадило!!!  Hug
Bobur4e, хахахахха як виц  Joy hahaha Joy hahaha Joy хахахах яко си си пописала вечерта и то самичка  hahaha Joy Hug
Тайра, съжалявам за загубата ви  Sad
Диди, честити ви обички:) Hug
*SamiMummy*, честито озъбване. Да е здравичко и беличко:)))
hrisi1983 , градът ще е Редич, ама ако ММ не си намери работа там, може и в Лондон, ама аз се моля да не е в Лондон Hug
slun4o,айде и на вас честито озъбване. Да е здравичко и беличко  Hug
Ати, еййй завърна сеееее  Hug честито ви зъбче:)
Блонди, Той Гоги хубаво се ориентира с на майка си цицодръжките, ама и Ками с това дърпане на Минчица  hahaha Joy  Гоги си дърпа топките, интересно семейство ще са  hahaha Joy Стиснати палчета за утре, дано всичко е ок с изследванията  Hug
gundie, този сироп ни го изписа, защото го има и в по-големи мл., а все пак са двама и да не купувам през ден сиропи... Макар, че аз и казах да ми изписва най-доброто не зависимо цената и милилитри, за децата си и 1000 лева ще дам ама да се оправят  Hug утре сме на преглед и ще я попитам за 3-та сливица, какво ще ми каже....  Hug
beauty_, няма къде да го поискам второто мнение в Пазарджик  Tired Тук е пълна скръб. А едвам съм намерила и превоз до тази болница(една моя приятелка), сега като нямаме кола е много гадно и сложно... Трябва в Пловдив да идвам, а няма с какво... Иначе на тази докторка и вярвам, тя не изписва лесно АБ, но в случая е наистина належащо, ако ги чуеш как кашлят ще се уплашиш. А и тя ни е приемала и друг път и е запозната с мъниците, затова и се доверявам. Гадно, че толкова много хапчета, но да не му се налага на човек  Tired Много съжалявам за бабата на ММ, моите съболезнования  Tired На теб силно  Hug и си спомняй само хубавите моменти с бабето  Hug Времето лекува  Hug
Dafi`, напълно те разбирам. И аз съм като теб. Малките този месец направо ги надрусах  Tired и се чувствам гадно, ама.... няма начин:( На ред с това си имам и други семейни проблеми и една камара глупости, но всичко ще се оправи. Приеми го като предизвикателство и че си по-силна и ще се справиш.  Hug
Зафира, тя каза, че не е рахит, но наченки на такъв. Да не се тревожа, защото нашите бебета се водели зимни по медицинските стандарти  newsm78 и било съвсем нормално  newsm78 Ама аз като съм си кукумицинка. А аз витамин Д-то спрях да го давам по 3 капки(въпреки казаното от доки), ама вече го давам  Blush
Кашпичка, вярно ги нямат за нищо сиропите. Поне ММ ги пие като останат.... че и той все  е грипозен и кашля, от него идват вирусите за съжаление, ама... няма начин!
Lino, вие как сте?
Koralche_, аз също говоря доста на английски на малките, ама по-вече на Бг Wink Смесвам ги, но е най-хубаво аз на Английски, а ММ на Бг, ама и това ще стане  Wink
Захариева,   nbirthday  Hug

Еми, съжалявам за фермана  Blush
От три дни си имам пълзящо бебе(Анди) и очите ми са ей така  Shocked #Shocked #Shocked #Shocked , станал е моторетка, не ми се мисли и Гогата като пропълзи, ще се разчекна  Mr. Green А като проходят пък хептен, единият на една страна, другият на друга  Crazy И да споделя каква съм патка заспала.... Преди няколко дни пратих ММ да купи пюрета и от плодовите имаше само ябълка и банан, той купил смесено ябълка, банан и портокал. Съответно, днес без да погледна етикета, като си мисля, че пюрето е само ябълка и давам аз на Анди и той си хапва милия, а ябълката много не я тачи по принцип  newsm78 та яде той и аз се усъмних, как пък така изведнъж я прояде  и като видях етикета  doh Та от днес съм въвела и портокал  newsm78 Така им въведох и Мангото без да искам  Blush Блейка съм заспала аз. Сега не знам, тоя портокал, да си го продължавам ли, или не ? Дали ще е проблем, че от скоро и глутена съм вкарала( над  10-на дни са), направо сама се вкарвам във филмите  То не е само портокал, някакъв малък процент, ама се види въведен вече. Иначе странични реакции няма:) Crazy Какво ще ме посъветвате? Да го продължа или не?
Айде спирам, че стана много голям ферман, май най-големият от както пиша във форума Embarassed Embarassed Embarassed
Лека и мека Heart Eyes

# 481
Екзо добре сме, малкия дивее, влезнахме във фазата, когато му изчезна от полезрението да наддава вой. То хубаво, но така се изнедадах, почна да го прави и на баща си. Аз съм до него, не ме отразява, следи него и той като тръгне да излиза и рееев Shocked Аз му говоря, не ме отразява Laughing Много е смешен. А за свекърва ти даже аз се накефих, понеже си представих физиономията и, когато сте и казали, че заминавате Wink Тя сигурно не го е очаквала Twisted Evil

# 482
  • София
Бюти моите съболезнования  Hug Hug Hug съжалявам за черната серия около теб, айде това да е последната гадост  Hug Hug Hug

Мама на Рош  Hug Hug Hug чудесно те разбирам, знам каква е мъката ти в борбата с кг. А мъжът ти изобщо не е прав  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и не мога да се съглася с s.koycheva, че трябвало да си почиват и разтоварват на компа и с игри. Аз мисля, че трябва да се разтоварва като си играят на подреди кубчетата, нареди ринговете и при нас напоследък е модерно - бебчо хвърля играчка и чака да му я дадеш  Peace

Захариева Честит Рожден Ден, с пожелания за много положителни емоции

Лино как така рани ? горкото бебе? а няма ли някаква опция да се слага нещо превантивно - кремче или незнам какво за да не му дразни така кожичката? А и какви са перспективите - до кога ще стоите с тия уреди?

Блонди - успех на изследванията, а защо ще ти правят това с радиоактивното вещество, то не е ли когато има възли  newsm78

Блонди, стискам палци утре изследванията да са наред. Сигурно знаеш, но тези пози стимулират функционирането й.
Да допълня и позата свещ  Peace

Блонди и аз си мислех, че с огледа на голямата разлика между децата, възрастта ми /незнам защо реших че сега съм по - мъдра/ и т.н. ще избегна всички "грешки" които осъзнах, че съм допускала с каката - например: няма да обсебвам бебето, ще го давам по-често на бабите и аз ще си почивам, ще се разтоварвам и грижа повече за себе си, няма да го влача навсякъде с мен и няма да се вманиачавам в отглеждането му и т.н. Е от всичко това май само лекичко успявам да се науча да го оставя за малко на някоя от бабите и то след сериозен инструктаж и няколко листа упътване  Wink

Михи   Hug в твоят пост има написани прекрасни неща, които мисля но никога не бих могла да се изразя толкова добре / относно философията за живота, съвета към Тайра  и "дупките"/  Hug

ДБС и аз му говоря на бебока - постоянно. Даже днес му обяснявах колко е полезна тиквата и как от нея ще стане силно момче и т.н. , а каката говори по тел и казва " А а а а мама вече промива мозъка на бебето" .... Joy

Относно приятелите /не само приятелките/ за мен това са хора на които мога да разчитам - без обяснения, молби и т.н., независимо дали сме на една вълна /деца, семейство, работа и т.н./. Добре, че е скайп, фейсбук и т.н. та благодарение на това се "виждаме" почти всеки ден. Ако някой не е на линия 2 дни и не се знае къде е - веднага си звъниме по тел  Peace мен такава връзка ме устройва.
А относно разговорите за ежедневието покрай бебето - има си хора /като всички вас/ които са на тази вълна и с които мога да си обсъждам цвета и консистенцията на съдържанието на памперса  Hug без да изглеждам и звуча странно  Hug

# 483
  • София
Екзо според мен не е кой знае какъв проблем,че си въвела портокал по този начин.И аз направих тази грешка с Емма точно от невнимание.Не съм й давала обаче повече понеже беше по-малка(мисля,че към 6тия месец).Попринцип е хубаво да се изчака до годинката.Може би недей да продължаваш да даваш,но нека и по-опитните майки да кажат  Hug
Аз да почерпя по случай рождения ден на ММ  Mr. Green
Скрит текст:
Емма е ужасно кисела днес,дори се наложи да й мажа венците.Венеца отдолу й изглеждаше много странен днес,но когато искам да погледна и тя си бута езика там и нищо не се вижда.Отделно днес много се плюнчеше и постоянно ръфаше нещо,а и си буташе езика на венеца цял ден,та може би най-накрая и тя ще се озъби  Whistling Да видим какво ще стане,че вече не вярвам на никой и нищо,докато не излезнат зъбките  hahaha Joy

# 484
  • Добрич
Ехее личи си, че времето е лошо Simple Smile
Нас ни затрупа снега днес. Два пъти си чистих колата днес, но поне не беше много студено.

Сами,  Hug Изкарал ти е акъла Самито, но вероятно просто се е ударил, а пък тогава настава голяма драма.  Confused
Бюти, съжалявам за бабата Sad  Много ми стана тъжно, представям си какво ви е на вас Sad

Марги, я да го нариташ тоя твоя мъж по кокалчетата. Много добре зная за какво говориш, и у нас има мнооооого такива моменти. Най ме кефи как направо се изключва и не приема и не предава, едиствено играта го вълнува на момента. И като яхна метлата да видиш как бързо я спира насредата.  Twisted Evil И казвай! Постоянно, непрекъснато, ако ще и да станеш омална. Трябва да разбере, че имаш нужда да ти помага и да дава слоята лепта за отглеждането на вашето общо дете. Мъжете някои са така, ако не им кажеш, няма да се сетят.  #2gunfire За килограмите направо незная какво да те посъветвам. Ти си знаеш, че трябва упорство и воля.  Hug

Михи, много ми хареса поста ти. Гледах ви клипчето от захранването във фейса, много е сладка Ангелина и наистина много добре се справя. Супер, че открихте вашия начин на захранване. Simple Smile

Фери, и аз така говоря у нас като дбс, постоянно и за всичко. Малко е досадно за околните понякога, а и за мен по някое време, но то е нормално. Все пак си говоря кажи речи сама цял ден.  Laughing

На мен ми стана навик да се разписвам посред нощите, ама така е, като само сега не ме мамосват.  Mr. Green Лека нощ и от мен  Hug

# 485
Ехооо добро утро момичета  Grinning ,

Пак ви изпуснах, сега чета и после ще се включа по-подробно.

Бют, съжалявам за всички неприятности около теб  Hug .

# 486
Михи, ЗБВ захранвам да. Обаче маймунката има лошия късмет да е попаднал на мързелива майка  Rolling Eyes Започнахме на 9ти февруари и до момента съм въвела: картоф, тиква, авокадо, ябълка, круша, морков, хляб, броколи и банан. Честно да ти кажа сега се чудя какво да въвеждам  Rolling Eyes Мисля днес да му направя баница с тиква, защото вече не мога да намеря читава тиква да пека, а имам малко настъргана и замразена. Ако намеря брашно от елда, някои бисквитки с елда и ябълка или банан ще бъркам.
Писах вчера, че вече и столче имаме и се храним всички заедно  Много е хубаво това и мисля, че и на него му харесва. Гледа с голям интерес какво ядем, понякога чак ми присяда Simple Smile Аз не мисля, че ще успея да готвя така, че да отделям за него, защото ние се храним неподходящо за бебе, но ще опитам Simple Smile
Иначе съм доволна много ми импонира това захранване. Не се вглеждам в количества изобщо, но маймунката успява да хапне. Вчера за пример е изял по мои сметки Simple Smile коричка на половин филия хляб, около 1/5 голям банан, 1/4 ябълка и около 3 малки морковчета с нас на масата за закуска, обяд и вечеря. Доволна съм Simple Smile

Ох, отплеснах се и забравих всичко друго, което исках да пиша.

Диони, радвам се, че пишеш. Как сте?

Екзо, почвай тренировки, че Анди и Гоги вече тренират  Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 09:32 от иглуб

# 487
Добро утро  Hug
Аз ли съм най-ранобудната:)
Лино, радвам се, че сте по-добре  Hug  hahaha Joy малкият образ голям, как пък баща си търси, интересна работа. Моите не го  отразяват и ММ май се дразни, защото той се грижи доста за тях, помага ми, ама бебешка му работа. На този етап само като искат нещо и ме гледат и викат Маммм, мамммм  hahaha Joy
Скрит текст:
За свекървата, ми била си "легнала", че била "болна", нали знаеше, че сина и ще ходи там, ама той като казал, че заминаваме, тя веднага метнала одеялото и рипнала от леглото и почнала да се ежи като петле, минало и болното на бързо hahaha Joy А аз не ходих с него, защото не си говоря с нея от Февруари. Може някои от вас да ме осъдят за постъпката ми, ама то не се издържаше вече. Изгоних я от нас и и казах повече да не е стъпила. Имам си причина: тя заяви,при последния и скандал, че ще ме разведе, че децата били нейни и на свекъра Shocked и аз съм нямала права над тях, демек, тя ще си прави каквото си иска и аз ще си мълча Shocked Пак, че се освятках на време и пуснах телефона да записва глупостите, които бълваше, да докажа на ММ , че майка му наистина иска да ни раздели. Бяхме само 2-те тогава и естествено, както всеки път, беше излъгала за какво е скандала, ама аз имах запис, с който доказах невинността си! Тя  като разбра за записа, сигурно е подлудяла още, ама.... с нейните камъни по нейната глава!!! От тогава нито ми идва в нас, нито я поздравявам ако случайно я видя. Много ме е наранила тази жена, не мога и не мога да пренебрегна това с лека ръка!!! Embarassed Извинявам се за споделеното, че не е приятно, ама и аз имах нужда да споделя, че си го тая вече цял месец на сърцето и като е тръгнало да си споделяме  Blush Hug
Тайра, мерси Simple Smile)) И аз така знам, след годинката портокал, та май днес аз ще си доям пюрето  Crazy
За приятелките, аз бая съм си патила от "приятелки", затова си имам само 2-3 наистина  истински, изпитани и доказали се за такива  Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesЕдната е от Пз, а другите са ми от Русе и нямам търпение да си ги видя:) Но съм съгласна, че търсенето трябва да е и от двете страни, както от моя, така и от тяхна.... Много си ги обичкам Heart Eyes
За помощта на мъжете ни, аз не мога да се оплача от ММ, много ми помага когато е в нас. Сменя памперси, наакани, всякакви, преоблича ги, къпе ги от време на време, прави мляко, мие им шишетата, играе си с тях, притеснява се като жена(майка) на моменти  Blush Laughing Отдал  се е много и от сърце  на децата, ама и те си му бяха сбъдната мечта Flutter искаше близнаци момчета и те му се сервираха  hahaha Joy Пу пу да не му е уроки  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аййй пак стана ферман, ще ви оставя, да пооправя и в 11 сме на доктор, мисля, че са по-добре мъниците, не кашлят вече, ама да видим  Rolling Eyes Praynig Hug
Приятен ден и дано лошите неща са зад гърба ни!!!

# 488
олеле, Екзо, твоята е свекърва просто е... Направо ме хваща срам като се ядосвам на моята, като прочета на някои от вас какви направо чудовища са. Извинете ме за това определение.

# 489
Добро утро Simple Smile Втора нощ не мога да се наспя, Ина се събужда по 100 пъти, не реве, ами мрънкоти, пъшка, ръмжи  ooooh! Не знам зъби ли са, какво е.
Пресните плодове хич не ги уважава, а толкова исках да си хапва пресни плодове. Настъргана ябълка отказа, голямо мръщене беше, яде съвсем малко, вчера намачках банан, пак малко, днес го пасирах, хапна повече, но само гладко пасираното, като има някое парченце и започва да се мръщи.  Банана добре, ами другите плодове как да ги пасирам гладко, ябълката не може, става черно от пасатора  ooooh!
Утре ще пасирам домашния заек, имам стерилизиран в буркани, но някой знае ли колко е срока на годност така, защото са от есента  newsm78

rosij, какво кремче ви изписаха след кортикостероидния? Помага ли?
Блонди, дано всичко е наред с изследванията  Hug
Тайра, честит рожден ден на мъжа ти Simple Smile

Първите бебешки дрешки ги прибрах отдавна и ми стана много мъчно, едни мънички сладички, чак се чудя как се е побирала вътре. Сега като се стопли ще разчиствам пак гардероба от зимните дрешки.

# 490
  • До морето
Добро утро, банда! Едва гледам и то от глупост - то снощи Къртици ли не бяха, Капки ли не бяха, форум ли не четох, игрички ли не играх- ей няма заспиване  ooooh! А Самито си спиииии детето  Heart Eyes

Оф, да се оплача, че нещо съм станала супер неорганизирана, все не мога да я сколасам. Едва успявам нещо да сготвя, да пусна някоя пералня и прахосмукачка и туй то. Не ми се шета, не знам какво ми става. Най- ми е хубаво да се занимавам с Дребчо, даже понякога и нищо не правя само седя и го наблюдавам и мога да откарам така в захлас сума време  Blush

Иглу6, ти ако си мързелива, аз трябва ритуално да се самообеся  Rolling Eyes Със счупена ръка и се каниш да правиш баница от тиква и не знам си какво още, пък аз с две здрави ръце за днес съм предвидила таратор и бързи шницели  Laughing

Екзо, не мисля, че е фатално това с портокала. То е някакъв смешен процент, аз вчера и за лука щях да пиша, моята педи каза, да не се втелясвам вече за 1-2 % нещо си. Децата са големи вече, здрави са, нищо им няма! За свекърва ти въобще няма да коментирам, нито ще се възмущавам, нито ще се чудя! Има много лоши хора по тоя свят и в лошотията си не осъзнават, че съсипват най- свидното- децата си. А, вие винаги ли сте били в такива отношения или откакто се родиха децата?

Михи, браво на твоята Ангелина  Heart Eyes

Дбс, не разбрах за говоренето, по- раное проговорила Емка ли? И аз на Самито много му говоря и му обяснявам, той много обича да си "приказваме". Ама аз по принцип много приказвам, и сега като само той ми е компания ще ме слуша къде ще ходи  Laughing Та значи викаш има ефект, продължавам тогава!

# 491
  • софия
Екзо твойта свеки ми събра погледа. Правилно си постъпила като си я изгонила.  Hug Hug.Дано скоро се оттървете от нея. Дано мъниците са добре.

Дафи изписа ни на Юсерин крем 20% Омега да мажа 2-3 пъти на ден само където са били петната. Дали помага още нямам идея понеже го мажа от днес. След седмица -две ще си проличи.

Тайра честито на ТМ. Много да ви слуша.

И ние се присъединяваме към бебетата, които не искат мляко. Едва 2х 150мл изпива. Прекалено малко ми се вижда. Дано да е някакъв период.

# 492
Самимами, разсмя ме, че по принцип си приказлива и Самито викаш ще не ще, ще слуша  Joy Хубаво е да му говориш наистина. На моя приятелка, дето много ми харесва как си гледа детето и изобщо нагласата й, детето на годинка правеше изречения от 3 думи. Аз направо се изумих, но и тя това ми каза, аз непрестанно му говоря.

За баницата, то лесно. Тиквата ми е настъргана, отварям кората, слагам тиквата и готово Simple Smile те като са за маймунката лесно Simple Smile ама аз имам помощ в момента все пак Simple Smile

# 493
Добро утро!
Екзо,останах без думи като четох за свекърва ти,не е истина какви хора има SadЕвала,че си се сетила да я запишеш,аз на твое място не само щях да я изгоня ,а сигурно щях и да я наритам.Бягайте,мила,колкото по-далеч от нея,толкова по-добре.Кога ще заминавате за Англия?Успех при лекаря,да пишеш после как са момчетата Hug
rosij ,за отказването от млякото нашата педи вчера каза,че много често се случва на тая възраст бебетата да предпочитат твърда храна.Каза,че два пъти изцяло млечно хранене на ден е достатъчно,да слагам АМ във пюрето и кашата и така пак ще поема необходимото количество АМ.
Тайра,да ти е живо и здраво мъжлето и много да те слуша!
Елвирка,Блонди,честити месечинки на Бранко и Ками!
За говоренето-аз много й говоря на Велито,още от новородено.Не знам дали има отношение към ранното проговаряне,ама и тя се опитва много да бъбри-казва "баба","та-та","айде",само "мама"не съм дочакала още,ама и това ще стане.
Снощи забелязах нещо -телефонът на ММ звъни с една много хубава мелодия от kill bill,една такава тъжна,колкото пъти я чуе Велито натъжава се изведнъж и почва да плаче,криви устичката и не спира,докато не спрем песента.Човечета са си вече,не бебета,много неща разбират ,и настроения имат,и предпочитания.Иначе много й харесва музиката,ама на тая песен се скъсва да реве.
Айде,лек ден от мен,аз отивам да правя пюрета Laughing

# 494
*SamiMummy*, не!
Скрит текст:
Преди сватбата ми беше като майка  Sad Много я уважавах и майко и казвах даже.... след като се оженихме с ММ. Ама тя е играла театър, докато аз наивницата си мислех, че имам "златна" свекърва. Винаги търся доброто в човека, не съм конфликтна, ама.... ей го на! След сватбата беше правила 1-2 проблема, но го отдавах на критическата..... обаче не...тя си е била зле с главата  Tired Започна да обижда майка ми и да я обвинява в небивали неща, аз спрях да и викам майко след това, защото не беше права и  много ме обиди с клеветите по адрес на мама. След това забременях и скандалите се  увеличаваха много и в болница лежах единият път на задържане заради нея, бях в началото на 7-мия месец, ако бях родила, сега нямаше да ги има мъниците  Tired След тази случка тя се кротна, пак стана мила и добра, ноооо до раждането.... Като родих на 3-тия ден след изписването тя вдигна грандиозен скандал на мен и на майка ми за името на Гогито, понеже е на мама кръстен, а тя искаше на нея да е. Еми  то не може и двамата да са на тях, Анди е на свекъра, а Гоги на моята майка. И така до сега, нещата вече са извън контрол.Посяга да ме удря  Sad заплашва ме, то не се търпи. Настройва ММ с/у мен, иска да ни раздели.... Абе гадна история  Embarassed Не го пожелавам на никои  Tired  А аз нали съм си  добронамерена, зарязах двуетажна къща в Русе, зарязах средата си и бачках на полето в Англия да събираме пари за апартамент, да сме до тях да си помагаме взаимно, че нали ММ е едно дете. Е, купихме апартамент, обзаведохме, а тя нищо не оценява! И сме до гъза и.....от Англия си дойдохме  заради тях да се радват на нас, а тя... Абе.... да сме живи и здрави, дано всичко се оправи като се махнем, не искам да се връщам тук, никога !!!  
Ставам, че от 11 сме на доктор, ще се отчета като се върнем. Целувки... Hug

Общи условия

Активация на акаунт