Чак сега ще ви чета, че не ми остана нещо време..... Айде подхващам фермана:)

Белверде, супер, че си е свършили детето работата
М/у другото като бях писала из онези дни Валката и си припомних за една моя голяма несподелена любов, така се казваше Валери- Валката
Еххх безгрижно и хубавооо хи хи хи Иначе на мен сили ми стигат, майките смееее като роботи:))) А Вал е добре. Чухме се в Неделя с нея, трябваше да се видим, ама ние нали сме болни и се отложиха нещата. Ама и тя с нейните две хлапета няма грам време, по цял ден е сам и кое по-напред да свърши... Иначе са супер със сладурите:) Ще и предам поздрави от всички ви като се чуем другият път:))) 
VikTanDeya, радвай се, че си далече от свеки, скоро и аз ще тържествувам
А от снощи и тя го знае, че се махаме, та сега и е "много гот", ама така и се пада- каквото почукало, такова се обадило!!! 
Bobur4e, хахахахха як виц
хахахах яко си си пописала вечерта и то самичка

Тайра, съжалявам за загубата ви

Диди, честити ви обички:)

*SamiMummy*, честито озъбване. Да е здравичко и беличко:)))
hrisi1983 , градът ще е Редич, ама ако ММ не си намери работа там, може и в Лондон, ама аз се моля да не е в Лондон

slun4o,айде и на вас честито озъбване. Да е здравичко и беличко

Ати, еййй завърна сеееее
честито ви зъбче:)Блонди, Той Гоги хубаво се ориентира с на майка си цицодръжките, ама и Ками с това дърпане на Минчица
Гоги си дърпа топките, интересно семейство ще са
Стиснати палчета за утре, дано всичко е ок с изследванията 
gundie, този сироп ни го изписа, защото го има и в по-големи мл., а все пак са двама и да не купувам през ден сиропи... Макар, че аз и казах да ми изписва най-доброто не зависимо цената и милилитри, за децата си и 1000 лева ще дам ама да се оправят
утре сме на преглед и ще я попитам за 3-та сливица, какво ще ми каже.... 
beauty_, няма къде да го поискам второто мнение в Пазарджик
Тук е пълна скръб. А едвам съм намерила и превоз до тази болница(една моя приятелка), сега като нямаме кола е много гадно и сложно... Трябва в Пловдив да идвам, а няма с какво... Иначе на тази докторка и вярвам, тя не изписва лесно АБ, но в случая е наистина належащо, ако ги чуеш как кашлят ще се уплашиш. А и тя ни е приемала и друг път и е запозната с мъниците, затова и се доверявам. Гадно, че толкова много хапчета, но да не му се налага на човек
Много съжалявам за бабата на ММ, моите съболезнования
На теб силно
и си спомняй само хубавите моменти с бабето
Времето лекува 
Dafi`, напълно те разбирам. И аз съм като теб. Малките този месец направо ги надрусах
и се чувствам гадно, ама.... няма начин:( На ред с това си имам и други семейни проблеми и една камара глупости, но всичко ще се оправи. Приеми го като предизвикателство и че си по-силна и ще се справиш. 
Зафира, тя каза, че не е рахит, но наченки на такъв. Да не се тревожа, защото нашите бебета се водели зимни по медицинските стандарти
и било съвсем нормално
Ама аз като съм си кукумицинка. А аз витамин Д-то спрях да го давам по 3 капки(въпреки казаното от доки), ама вече го давам 
Кашпичка, вярно ги нямат за нищо сиропите. Поне ММ ги пие като останат.... че и той все е грипозен и кашля, от него идват вирусите за съжаление, ама... няма начин!
Lino, вие как сте?
Koralche_, аз също говоря доста на английски на малките, ама по-вече на Бг
Смесвам ги, но е най-хубаво аз на Английски, а ММ на Бг, ама и това ще стане 
Захариева,

Еми, съжалявам за фермана
От три дни си имам пълзящо бебе(Анди) и очите ми са ей така
, станал е моторетка, не ми се мисли и Гогата като пропълзи, ще се разчекна
И да споделя каква съм патка заспала.... Преди няколко дни пратих ММ да купи пюрета и от плодовите имаше само ябълка и банан, той купил смесено ябълка, банан и портокал. Съответно, днес без да погледна етикета, като си мисля, че пюрето е само ябълка и давам аз на Анди и той си хапва милия, а ябълката много не я тачи по принцип
та яде той и аз се усъмних, как пък така изведнъж я прояде и като видях етикета
Та от днес съм въвела и портокал
Така им въведох и Мангото без да искам
Блейка съм заспала аз. Сега не знам, тоя портокал, да си го продължавам ли, или не ? Дали ще е проблем, че от скоро и глутена съм вкарала( над 10-на дни са), направо сама се вкарвам във филмите То не е само портокал, някакъв малък процент, ама се види въведен вече. Иначе странични реакции няма:)
Какво ще ме посъветвате? Да го продължа или не? Айде спирам, че стана много голям ферман, май най-големият от както пиша във форума
Лека и мека

Да видим какво ще стане,че вече не вярвам на никой и нищо,докато не излезнат зъбките 
,
искаше близнаци момчета и те му се сервираха
Не знам зъби ли са, какво е.