Отговори
# 540
Абе Белвердеееееееееееее, откъде ги помниш тия нещаааааааааа  ooooh! ooooh! Месечинке, честно да си призная въобще не съм разбрала, че се чудиш къде да обядваш  Blush ужасна съм  Mr. Green
Хора, я кажете може ли някакви чайове да се дават? ама не такива анасон и копър  Mr. Green нещо липа, лайка..билки някакви  newsm78
Белверде, ние само отваряме леко, ама то нищо не се отваря, главата абсурд да се покаже, ама няма да го напъвам пък..педито вика, че 10-ти  месец забелвали  Tired

# 541
Лино, млякото си е мляко. Кашата си е каша, не се притеснявай  Hug Важно е водата, в която е разредена  Simple Smile

Уф, Белверде, туй нашето преспиване 3-седмично  Crazy
Да не те плаша за пишлето на Валерко, обаче според мен сега не бива да оставяш без да дърпаш, докъдето е стигнала педи днес, защото така стават срастванията и възпаленията  Crazy  Не е задължително, разбира се, просто става предпоставка, та оглеждай  Hug

За седенето - не й се връзвай, Камелия е на 8м и не може и за 5 сек да седне сама  Laughing

Дафи,  спокойно, не е приятно, но къде къде по-страшни и сериозни неща има, ще мине и замине  Hug

Рошле, ми то кой ме пита... заради ММ търпя, няма как, той ме пита, ама как да кажа не, не може да дойдат. Или да дойдат за 3 дни, не става, родители са му  Rolling Eyes

Миланова, сподели всичко дали е ок после  Hug

Белверде, как бавно съм напреднала с разкритието - за 10мин от 3см на 10 хич не е бавно  Joy Joy Joy Обаче заради това хипер бързо разкритие, си беше бая неприятно  Rolling Eyes  hahaha

Бюти, за кво искаш пък чайове да даваш, от какъв зор?  newsm78 Шипка е ок иначе.

Ехографа и сцинтиграфията са ок, обаче все пак ще пия хапчето  Rolling Eyes лявата половина на жлезата била доста изтъняла, дясната и тя леееекинко била тръгнала. Иначе възли няма, чакаме четвъртък и кръвните резултати и ще ми определи точната доза. Засега с 25ммг, после сигурно ще каже 50 и се връщам там, дето стартирах и спрях. Явно оназ ендокриноложка е някаква хипер добра и с малко разбира всичко, ще се гръмна  Joy

# 542
  • До морето
Отдъхнах си като казахте, че и вашите деца не качват  Blush Преди малко го теглих, не знам откъде се присетих, и висях, че е качил около 100 грама. Тъкмо обмислях да въвеждам четвърто, пето и шесто твърдо хранене  Laughing

За пишките, аз вече казах на нас какво ни каза лекарката като го водихме на нефролог. Уж се мъча да отварям по- често да почиствам, ама честно да ви кажа май нищо не правя. И пак с това нищо като пипам там и Самито направо замръзва, още не мога да разбера хубаво ли му е, боли ли гооооо  newsm78

Абе Белверде, ти направо ме изумяваш - как помниш къде е ходила да обядва Месечинка като е била бременна  Laughing Laughing Laughing Laughing Я, кажи нещо за мен, какво си спомняш, чак ми стана интересно  Hug А, тя и Бюти писала същото  Laughing За гимнастиката- какво да ти кажа, тая вашата не е много в час. Ето кажи й, че Самуил на почти 8 месеца е като талпа, отскоро се обръща, не пълзи и единственото му занимание по цял ден е да се хоцка на бънджито.

Дафи, наплака ли се  Hug

# 543
Дафи, сондажа не е нещо страшно, детето почти няма да усети, упояват ги за 2-3 минути и после пак в прегръдките на мама. Дъщеря ми се наложи да я водя за сондаж на слъзен канал като беше на 6 месеца, добре е че на тази възраст дори не помнят случката.

# 544
  • София
Оффф Блонди, сега се наплаших  Sad Тя така и ми каза, сега поддържаш това, което аз съм стигнала, е как да го дърпам толкова, мен ме боли повече от него сигурно Confused Нее, не искам  Cry Crossing Arms Но аз си мисля поне 2-3 дни сега да не пипам, защото е много травмирано все пак и после да пробвам по малко във вода, а не на сухо Close
ААААа за разкритието много добре си спомням, че дълго време стоя с малко и най-накрая и мъжът ти се беше изнервил и тъкмо тръгнал за сандвичи (май) като те проверили и казали че е пълно и ще раждаш Wink А вечерта преди да раждаш беше злоупотребила с лютото и се чудеше ще раждаш ли, или ти е станало така заради пикантното Laughing Hug
Сами, е какво за теб Simple Smile, най-фрапиращото което си спомням е д-р Савова как те беше наплашила като идвахте тук, да се оглеждате за количка и до баща ти, мамка й, а то било усукване на матката от дългия път  Flutter Hug Всякакви глупости помня, а раждането ти го знам като 2 и 2  Laughing Като роди и д-рът ти тъкмо ти е обяснявал как всички манекенки раждат при него и тогава е станала белата с тампонадата Confused Аз тогава бях решила, че си манекенка Blush
Бюти, може и да става, и аз не съм се интересувала Rolling Eyes  Ти нещо конкретно ли искаш да му даваш?

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 20:48 от belverde

# 545
Сега се сетих, че гледах едно предаване (Часът на мама). На гости беше някакъв детски уролог. Той каза, че след заголване задължително да се маже с крема за подсичане за да не тръгне да се слепва пак и да се успокои кожата...
И аз дърпам толкова, колкото да почистя.
Ние пък май сме наддали почти 1 кг за 22 дни(на моя кантар) и се чудя дали не го храня много. Вече ми тежи , не мога да го удържам докато му мия дупарката- излезе почти 10кг.

# 546
  • София
Койчева, аз помня че и други мами бяха мазали с крема за подсичане, и Ати също, но да не се възпали, преди малко като му слагах пижамата, че нали тази вечер няма да се къпем, пак почистих с риванол само Rolling Eyes

# 547
Елсънче, трички звездички ми пожелаваш, а  Party Едва ли, ама знае ли човек, аз самата съм трето дете  Joy
Белверде, не го мисли това забелване. Ако сега не стане и при вас, а и при нас, а и при всички "пишки" във форума ще идем при специалист и това е  Peace Следи го да не се възпали  Hug
Момичета, Явор почва сериозно да ми отказва АМ. Дали да пробвам с дръга марка и да сменя Лактаната, макар и да не ми се иска, защото знам, че му давам най-доброто  Rolling Eyes

Сесията мина добре и се надявам на хубави снимки, които да ви споделя  Hug

# 548
  • София
Тефи, супер за сесията, ще чакаме с нетърпение някоя снимка Hug За Ам- ами пробвай за малко да го смениш за да видиш дали ще го приеме, а ако да - ще го мислиш, можеш да го смесваш с Лактаната, вие сте на 2-ката вече, нали?

# 549
С Лактана 2 сме сега и не ми се иска да му я сменям, но може и да му е омръзнало вкуса и, знам ли. Имаме 3 хранения с нея (обикновенно по 180), а от седмица му се събират на хранене по 120   Rolling Eyes

# 550
Леле Белверде направо ме изумяваш с тази твоя памет Hug
Блонди дано се оправят пустите му хормони на щитовидната. Цяла агитка сме вече

За последните 5,6 дни Борис се научи да сяда. Като го сложех и веднага падаше, но го придържах да стои по няколко минути 3-4 пъти на ден. След 2 дни като го сложих да седне му давах една играчка барабанче между краката и той седеше и се подпираше на нея. Днес вече и без барабанче си стоеше сам Crazy. Много по- стабилен е и то само за няколко дни.Също има разлика дали стои на земята или на леглото- на земята е по- стабилен. Сега обаче трябва да го науча как от седнало положение да тръгва да пълзи, защото го виждам, че иска, но ми се струва, че не знае как или го е страх да не падне.Лъжа го с едно светещо топче и така бързо прекосява стаята да го докопа, но още не си вдига дупето, а се издърпва с ръце. Дано не съм сгрешила, че го слагам да сяда , а не го оставих сам да си седне newsm78

Гунди, айде откривай сезона, после Vg1( ох Коралче ли е новия ник). И на мен ми се иска да съм бременна пак . Две мои познати ще раждат юли и тайничко искам да съм на тяхно място. Имах супер бременност без гадене, без тежест, малък корем и се чувствах страхотно. Но ще почакаме бебон да поотрасне малко ( и да спечеля от Бахаров по- голям апартамент Joy) и тогава. Пък ако стане преди това- аз ще съм  newsm44, а ММ ще е  Banghead Joy

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 21:17 от s.koycheva

# 551
Белверде, аз отидох в болницата към 7 без нещо и 9 без 5 бях родила  Hug Проблемът беше, че час и нещо си седях на 3см без да помръднат, даже ми биха бускозлизин, че били фалшиви контракции да си ходя евентуално. И после за 10 минутки в родилното  hahaha

Койчева, хормоните няма да се оправят, жлезата е изтъняла, ще си пия хапченце, ама това да е проблема, важното е, че е уловено навреме, преди да се изтощи окончателно и безвъзвратно, сега просто ще я подпомагаме. Ако не беше ГД, нямаше и да разберем за това. Както се казва - всяко зло за добро, вярна си е тази приказка  Blush

Дафи, какво друго даваш през деня и колко? Камелия определено го отказваше, защото й идваше много твърдото хранене като количество. Сега си го пие, не сменяй марката, не е проблема в нея  Peace

Отивам да си лекувам нервите с брауниса с ментов крем, много ми се хареса   chef Laughing

Белверде, споко, всичко ще е наред, ще си я използва Валерко пишката по предназначение  Heart Eyes дърпай засега и мажи с кремче. Моят съвет е, според препоръките и предписанията тук, ако искаш да мажеш не с крем за подсичане, а с крем за очи (офталмологичен, не дамски).

# 552
  • Обетованата земя
Аз да попитам-защо Белверде я няма на първа страница като мама с най-добра памет? Wink

# 553
Блонди, нека ти, ще си пиша болд  Mr. Green
Абе де да знам, питам за чая..да се образовам  Joy Joy и щото мм ме кара от 2 седмици да питам, че го е мерак да го пробваме дали ще пропие някоя билка  hahaha
Тефи, браво за фотосесията, ще чакаме  Hug а за АМ и според мен не е, че му е омръзнало ако намалиш другата храна може би ще е ок  newsm78
Белверде е уникална да, признала съм я..и това за Сами за сефте го чувам, божееееееее, кво чета аз бе, всичко забравям  Blush Mr. Green Ай ще я сложа в списъка отпред, ако каже нещо и за мен  hahaha
Не се притеснявай за сядането, Анди седи само когато му е кеф  Mr. Green ако е в добро настроение и иска седи, ама повечето пъти се гъне и неще..пък и виж колко не могат да сядат още  Hug
Сами, нали бях казала, че Анди на предната консултация не беше качил нитооо грам  Twisted Evil

# 554
  • До морето
Значи съвсем сериозно смятам, че трябва да се наложи вето на Блонди да споменава каквото и да било свързано с храна и кулинария. К'ви са тия брауниси с с ментов крем в 10 часа посред нощ, какво да правим ние нещастните душици дето ни брауниси имаме, ни ментов крем  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Белверде, бях,бях за 4 месеца  Joy Joy Joy Дълъг стаж, ма нещо не ми харесаха тези сред, важното е, че съм била и винаги отговарям утвърдително когато хората кажат "Ауууу каква си слаба и висока ТРЯБВА да станеш манекенка  Whistling После са доволни  hahaha А, за тази Савова и аз скоро се сетих пак. По принцип хората нали се стараят да си изтриват лошите спомени, при мен това работи много добре. Някак си подсъзнателно ги изтиквам назад, някой даже успешно забравям  Laughing та за тази бях забравила и сега пак се ядосах, като се сетя тогава какво преживях!
Ти сега реши да не слагаш Валерко на проходилката, така ли?

Гледате ли Къртицата?

Общи условия

Активация на акаунт