Отговори
# 75
Тайра......според блога на свекър ми даже си закъсняла за киселото млекце  Joy

Рядко се учудвам на вкуса на другите,ама наистина не ви разбирам за тоя Бахаров  newsm78 Всичко в него ми е противно.....особено гласа му  Sick  Обаче като гледам колко фенки има явно на мен ми има нещо  Joy

Какво точно е захласване.....аз не съм сигурна че знам  Rolling Eyes Иначе и аз одеве се ошашках с това викане.Даже не беше рев а диви врясъци  Shocked  Не мога да разбера при отсъстваща причина защо почват да реват- сит,доволен,играе си и изведнъж уаааааа  yahoo_49

# 76
Второ дете ли има тоя бее, тцтцтц
Лелее,  без малко да убия ММ  #2gunfire #2gunfire рязал му ноктите на краката и оставил ножичката в краката на Анди..ми ако се беше извъртял и гепил тая ножица и право в устата или очите  #2gunfire #2gunfire ама така е, като от 7 години се опитвам да го науча, че квото се вземе се връща на мястото му  #Cussing out #Cussing out ауу, много съм ядосана .. още повече сакам Бахаров сега  Joy Joy
хахха, Кашпи, това за вегана  hahaha hahaha
Тайра, браво, че малката си хапва вече

# 77
  • Варна
Камелия хапна зеленчуци с готовото пиле, тресе се през цялото време, но го изяде  Grinning
Хах, представям си я милата Joy Ще го видя и моят другата седмица какви муцуни ще прави Mr. Green
Това орехово олио някой виждал ли го е по магазините? Миналата седмица гледах в Пикадили, всякакви растителни масла имаше, но не и орехово.
Малиии, Андито какво голямо парче нагъва, аз се чудя на моя как да му я наситня максимално, утре за сефте ще яде прясна круша Laughing

# 78
Бахаров и мен много ме кефи, прилича ми на мъжкар, и гласа му е един мммм Joy
Ама като знам че няма да ме огрее се задоволявам с ММ Joy Шанс Joy

Тая вечер много ми е смешно Joy

Пуснах клипчето на Анди с крушата и Ивайла както си лежеше се надигна изумена и започна да се оглежда от къде идва мученето Joy

# 79
Муки, тъкмо и аз се бях замислила, явно аз нещо не съм в ред, и мен не ме кефи Бахаров  Mr. Green
Блонди, браво на Ками  Laughing
Месечинке, в Кауфланд има орехово олио.

Аз днес капнах малко зехтин в броколите, изяде си всичко Simple Smile

Утре нали ще си ходим на село, и се оказа, че нямам пюре пуешко и пратих ММ до магазина до нас и познайте, само Ганчев.  ooooh! Половин час ми чете етикети по телефона, за да избера някое, в което да има само едно нещо, което не става, я лук, я домат само, ами то нямаше такова  ooooh! Имам 8 памперса само, на Памперс 4-ка няма, има на Пуфис, и те някакви златни, 0,47лв. бройката  Shocked И сега утре ще чакаме да отвори гаражчето, от което си пазарувам и тогава да тръгваме  Crossing Arms

# 80
  • София
Бюти, Сами като му се наситите на Бахаров, мятайте го насам  Mr. Green И аз съм фен. Даже в момента гледам пак "Под прикритие"

Сами, тоя лаф "измита чиния" Joy

И аз дадох от днес пуйка. 1/2 от готово пюре на Хип. Всъщност аз го приготвих и отидох на козметик, ММ го е давал, питах нещо необичайно да реагира, ами не, детето си го е хапнало все едно цял живот пуйки е ял.

запалихте ме по тоя Харем, сега ще я поръчвам  ooooh!

# 81
Дафи,и аз имам този проблем с магазинчето в квартала - чистят хип и само Ганчев и слънчо и съм взимала ганчев след като попрочета известно време и изнервя лелята  hahaha

Какво е това Харем  newsm78 Принципно знам какво е харем,но в момента май за друго иде реч.

# 82
Мама на Рош, сигурно е било ужасно. Дано не се повтаря, че предполагам е голям шок.

Даааа, Бахаров бива, ама съм заета  Mr. Green

Бюти, голямо ръмжене на тази круша. Опитах и аз да давам така, но ММ изпадна в паника, че ще се задави детето. Ако той захранваше момчетата, още щяха да са на гладко пасирано пюре.

Ивка, представям си, колко ти е притеснено, че Марти е далеч без теб, но децата порасват. Дано ги пусна някъде моите преди да навършат пълнолетие.  Sad

# 83
Тайра, и месото, и млякото всяко за себе си е много трудно смиалема храна. Съчетаването и на двете за малко бебе не е добра идея. Освен това АМ са обогатени доста обилно с желязо, което е различно от натуралното желязо в месото и става малка каша, като вероятно желязото в млякото блокира усвояването на желязото в месото.  Hug

# 84
Пак ви изпуснах, ама да не е гол запис да се изкажа (па макар със закъснение). До миналата година на Бахаров на жена му родителите ни бяха съседи, та ги засичахме от време на време в асансьора. Аз не съм му фен, ама много хубаво впечатление ми направи - приветлив и възпитан ( за разлика от бащата на Дияна, който като го поздравиш те подминава  #2gunfire). А детенцето им - Макси е един малък къдрав бонбон Simple Smile! А Белверде, кой ви прави парапета, че ние като сменяхме стълбата едвам намерихме свободни (то вярно, че беше лято де и с кратък срок  Mr. Green)
Мама на Рош, дано не се повтаря  Praynig, случи ми се нещо подобно в болницата и направо щях да се побъркам от притеснение  Tired

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 21:20 от Irony

# 85
  • София

Рядко се учудвам на вкуса на другите,ама наистина не ви разбирам за тоя Бахаров  newsm78 Всичко в него ми е противно.....особено гласа му  Sick  Обаче като гледам колко фенки има явно на мен ми има нещо  Joy

Това все едно аз съм го казала Laughing А виждам, че и Дафи е от нашата партия Hug
Алюююю, Аргирова, Сами, мв ако видят какви ги пишете - ще видите вие Laughing Шегувам се, сигурна съм ,че никой от тук пишещите не би изневерила на мс hahaha Hug А Сами ,с тоя лаф - "измита чиния" ме умори от смях, за първи път го чувам Crazy Между другото си права, знаеш ли на кого ми прилича - на бившата на Крика Mr. Green
Блонди, това за ореховото не го каза ти, а Лино обясняваше на Бобърче, че е много вкусно, но малко тежичко и аз реших че явно не става Simple Smile и аз такова ще купя значи Crazy
Ехее Елвирка, сега ти завидя половината форум, мт прилича на него, пък и бебета гледа и храни..... Crazy Чисто пуешко на Хип или с зеленчуци хапна Брани?

# 86
Белверде, много пък си сигурна, че никой няма да изневери  Joy Joy Twisted Evil
Кашпи, купихме веднъж с ММ два билета..а уж всеки втори печелил  Joy Joy
Скрит текст:
А нали се сещате за оная песен: "Многоооо, обичам женичкитеееее, обичам ги всичкитеее"... ако бях аз щях да пея: "многооооо обичам мъжлетатааа, обичам им пишлетатааа"
 Twisted Evil Twisted Evil
Абе много изпростях тая вечер  ooooh! ooooh! ай да идва тоя МЦ, че..  Whistling Whistling[/color][/b]

# 87
Аааааа, Бюти, не така  Naughty
Значи заглавие на темичката не можеш да измислиш, а виж за мъжлетата как бързо се сети  Joy Joy Joy

# 88
Оххх...не мога вече  Joy Joy Joy Ще ме уморите  hahaha

А Белверде да не е много сигурна за изневярата  Whistling Онзи ден..нощ.....като съм засънувала Иван Бърнев  Embarassed че имаме връзка.....аз май такива криви много ги харесвам,та кво да ви казвам....само помня че на сутринта Иван  hahaha ми вика че снощи му било много хубаво ,пък аз една притеснена дали му е харесало,че се чудихме къде да идем и го водих на Старите къщи  hahaha И ми ги реди едни хубавииии за тайната любов чак се събудих доволна  hahaha Joy и без капка угризения  Whistling

Момичета.....помогнете ми със сайтове за интериорен дизайн че ще се побъркам.Трябва да избера основен тон за хола и почвам да лудвам.Бях се спряла на синьо и бяло...морско ,но сега се чудя дали няма да е прекалено  Rolling Eyes Простете ми се спамя но в повече ми идва тая еуфория и искам да се приключва вече че мозъка ми пуши....

# 89
  • До морето
Oooooooooooooooooooooххххххххх, не могаааааааа  Joy Joy Joy Joy

Айрънче, ето и ти ми затвърди мнението, хубаво момче е Бахарчо, пък жена му същий бурсук (това се подразбира от подминаващия баща  Mr. Green ). Ма хич не я харесвам, бе и наистина прилича на Криковица! Пък за Захари- аз по принцип много си падам по плешовци, като по- малка много харесвах Слави Трифонов  Blush
А тези билети от Националната лотария и аз съм си вземала по няколко пъти (х3 - за мен, Сами и ММ) и досега само веднъж спечелихме 2 лв  Laughing Всеки втори- друг път  Crossing Arms

А, сега видях съня на Муки- аз веднъж сънувах, че имам връзка с Константин фолкпевеца. Той още беше с Райна тогава и аз му казах, че я харесвам и не искам да я лъже, а да отиде и да скъса с нея. После ходихме на лунапарк и толкова се обичахме  hahaha. Като се събудих после поне до обяд наистина бях влюбена в него  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт